Wiek: 15 Dołączyła: 30 Paź 2007 Posty: 505 Skąd: far far ełej
Wysłany: 2008-06-22, 06:19
szela0001 napisał/a
pamiętacie może jaki to był odcinek jak przed występem Anety pokazywali filmik ,że ona idzie do jakiegoś klubu i tam tańczy
to było zapewne w odcinku 10 gdzie zabrała grega do harlemu. później tańczyli hip hop.
niczego innego sobie nie przypominam, a tu masz filmik: http://pl.youtube.com/watch?v=59ofpuSQG4w
_________________ aktorzy są widzami, widzowie aktorami,
a ja pomiędzy wami
co dnia widzę, że na scenie jest pusto
i tylko wielkie lustro - tło do gry
daje nam złudzenie, że ktoś jest na scenie,
a to w odbiciu my
mam pytanie pamiętacie może jaki to był odcinek jak przed występem Anety pokazywali filmik ,że ona idzie do jakiegoś klubu i tam tańczy i potem mówiła że przychodzi tam ze znajomymi i lubi się tak zrelaksować ,czy coś w tym stylu... Szukam tego filmiku ,ale nie wiem jaki to był odcinek...
wejdz na strone plejady i tam poszukaj...to było w tedy co tanczyłam z Gieorgim pop chyba...wiec na pewno gdzies tam jest acz ikolwiek watpie zebys znalazła ten film tzn ze go na neta dali....bo zazwyczaj an plejadzie tylko tance sa
pamiętacie może jaki to był odcinek jak przed występem Anety pokazywali filmik ,że ona idzie do jakiegoś klubu i tam tańczy
to było zapewne w odcinku 10 gdzie zabrała grega do harlemu. później tańczyli hip hop.
niczego innego sobie nie przypominam, a tu masz filmik: http://pl.youtube.com/watch?v=59ofpuSQG4w
Taniec Anety początkowo mnie zadziwiał.Można powiedzieć,że była moją faworytką.Niestety do czasu.W technikach,które tańczyła z Patrykiem nie dawała sobie rady.Oboje zaniżali poziom programu.Z Kryspinem było dużo lepiej.Odbieram ją jako osobę pozytywną.Osobowość na pewno ma.W tańcu wierzę,że się rozwinie.
_________________ aktorzy są widzami, widzowie aktorami,
a ja pomiędzy wami
co dnia widzę, że na scenie jest pusto
i tylko wielkie lustro - tło do gry
daje nam złudzenie, że ktoś jest na scenie,
a to w odbiciu my
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum