donna jak już zostaniesz moderatorem to możemy Ci dać asystenta . nie obawiaj się :P:P a tak w ogóle to można moderować tylko niektóre działy (tzn jedna osoba 1 dział,góra dwa), ponadto na pewno moda nie damy osobom z krótkim stażem na forum
zasięgnę dziś języka u specjalisty, kręci mnie taniec, komputer trochę mniej, jak miałaś okazję zauważyć , ale lubię wyzwania i jestem odpowiedzialna /skrzywienie zawodowe/
_________________ drugi raz już nie zrobisz pierwszego wrażenia
donna jak chcesz specjalisty to nie musisz czekać wal od razu śmiało do montagrosa a jaki zawód jesli wolno zapytac??:) nie wiem jak z tą odpowiedzialnością ale mamy do Ciebie dziwne zaufanie no i masz dobrze poukładane w głowie(przynajmniej takie sprawiasz wrażenie )
wiem, że Ty zamierzasz leczyć dusze, ale ja zajmowalam się bardziej ciałem, choć jak wiesz, gdy ciało choruje to i duszy nie jest lekko dlatego moje interwencje to z reguły było 2w1
zabrałam się do sprawy metodycznie, na "dzień dobry" przeczytałam dokładnie tutejsze FAQ&BBCode, no i im dalej w las... , gdzieś tu na forum jest mój wpis z ulubionym powiedzonkiem" jeśli nie potrafisz nie pchaj się na afisz", mam gdzieś książkę o HTML, którą dostałam pod choinkę ale leży nie tknięta, może ją odkurzę, jeśli przyłożę się do sprawy to są szanse, że w drugiej edycji coś z tego będzie, wolałabym nie narażać Ojca Dyrektora na dodatkowe stresy, i tak pewnie ma ich dosyć
Donna, skoro chcesz to przeczytać to proszę bardzo:
Tylko tobie bez obaw możemy powierzyć całe to forum.
Niestety głupota niektórych ludzi jest porażająca (nie chcę tu nikogo urazić, ale czasem aż skręca), i dwie osoby to za mało żeby stawić czoła takiej ilości.
Jesteś z nami od początku i widać, że na prawdę jesteś osobą odpowiedzialną.
Co do spraw czysto technicznych. Moderowanie nie wiąże sie z jakąkolwiek koniecznością znajomości html, PHP, SQL czy jakiegokolwiek innego języka. Wszystko załatwia się za pomocą paneli administracji i kliknięć myszą w odpowiednie miejsce, a wszystkie fragmenty html są predefiniowane i wywoływane prostymi komendami. W plikach babram się ja i to, żeby forum działało to tylko mój problem.
Zawsze możesz liczyć na moją pomoc (szczegóły już nie na forum), a ponadto jestem w trakcie przygotowywania przystępnej instrukcji obsługi.
hmmm co by tu jeszcze.
Zawsze można spróbować, a potem się rozmyślić, nic nie jest obowiązkowe.\
Chodzi o to, że my nie zawsze wszystko możemy znaleźć, a wszystkim bedzie przyjemniej jak nie będą się zdarzać co poniektóre przypadki
(my już tu wiemy jakie )
Sama obsługa jest banalnie prosta.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum