przekonaliście mnie, jutro wypełnię ten formularz, na korupcję przyszły teraz ciężkie dni, lepiej nie ryzykować. Chociaż gdyby Montagros wiedział to czego ja nie wiem to chyba by mnie tak nie namawiał
_________________ drugi raz już nie zrobisz pierwszego wrażenia
no nareszcie:)kamień spadł mi z serca, bo już myślałam,że musze przerwać studia coby tu pilnowac porządku :P:P
PS jak wypełnisz dziś to już jutro będziesz miała taki fajny przycisk "usuń" obok przycisku "zmień" i w razie co bedziesz mogła usuwać:)
_________________ żyj i pozwól żyć innym
aduska147 [Usunięty]
Wysłany: 2007-09-13, 09:03
hehe a jak to sie robi?? no wiecie jak wyslac zgloszenie na moderatora?? ja siwe nadaje do takiego czegos<lol> w koncu wybrali mnie na przewodniczącego klasy
Zgłoszenie poszło , ale chyba nie mam szans, bo jestem na TYM forum za krótko, ale za to pojęcie o moderowaniu mam, bo moderatorem i administratorem jestem nie od dziś
_________________ Nikt przecież nie powiedział, że to ja mam rację.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum