1 materiałów wszelakich związanych z zagadnieniami i tematyką naszego forum(zdjęcia,video,relacje,cokolwiek przyjdzie Wam do głowy).My mimo naszych starań nie możemy być wszędzie,im więcej osób do współpracy tym większa korzyść dla ogółu;)zawsze jeden może mieć lub wiedzieć coś czego nie wie drugi i odwrotnie:)
2 ludzi:)jeśli podoba Wam się to forum,uważacie je za przydatne lub też z jakichkolwiek innych bliżej nieokreślonych i Wam tylko wiadomych(bądź też nie ) przyczyn budzimy Waszą sympatię-opowiadajcie o nas znajomym,zapraszajcie tu przyjaciół i rozgłaszajcie wszędzie gdzie się da:)powód ten sam co w pkt nr 1 )
diladriel [Usunięty]
Wysłany: 2007-08-04, 18:56
robię co mogę,nie wiem jak inni,mnie się forum podoba i to bardzo
to naprawdę miłe słowa,bardzo dziękujemy:)forum tworzone jest z założenia dla ludzi,dobrze wiedzieć,że choć kilka jest zadowolonych...bo już zaczynaliśmy się podłamywać,że może coś się nie podoba,albo co skoro tak niewiele osób pisze...
To dobrze, że jest dobrze, ale co zrobić, żeby było lepiej?
donna Gość
Wysłany: 2007-08-10, 19:20
ja też lubię to forum, chwilowo brak tematów do rozmów, bo szczęśliwcy lada moment odlatują do Paryża, ale jak program zagości na wizji to forum pewnie rozgrzeje się do czerwoności
wiem,że jesteś zalogowana:)ale jak piszesz niezalogowana to nie nabijają się posty na Twój rachunek i tracisz możliwość zdobycia kolejnej rangi na forum:P chcesz już zawsze być tylko Kandydatem??:P
jak się zacznie szum wokół programu to moich postów trochę będzie, bo świat tańca i tancerzy jest mi bliski , a i nazwiska kilku osób , które się dostały nie są mi obce
_________________ drugi raz już nie zrobisz pierwszego wrażenia
ela [Usunięty]
Wysłany: 2007-09-13, 15:25
hej,
mieszkam w Paryzu i nie moge ogladac programu w tvn... czy macie moze jakis pomysl ? Ktos moze bedzie nagrywal program i go wlozy do internetu ? Albo nawet tylko kawalki ? A moze juz jest gdzies w internecie ?
Ile juz bylo odcinkow ?
Dzieki z gory za odpowiedzi
Ela
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum