Krakus to daj pod nim linka klikalnego
Sq-to samo co do kraka:)
krak,jus,sq-podeślijcie adresy na których zamieściliście linki do nas przez formularz:D
a czy klikanie w banery które są na forum pomaga w jakiś sposób forum? Tłumacząc czy forum dostaje jakieś $ za to ze ktoś tyle i tyle razy kliknie w banner umieszczony na forum?
Niestety nie mam bloga trochę za stara już na to jestem
a czy klikanie w banery które są na forum pomaga w jakiś sposób forum? Tłumacząc czy forum dostaje jakieś $ za to ze ktoś tyle i tyle razy kliknie w banner umieszczony na forum?
Niestety nie mam bloga trochę za stara już na to jestem
ja tez a poza tym czasu mi brak
ale jesli istnieje jakis inny ''pozablogowy'' sposob to chetnie
linki nie muszą być na blogach,mogą byc na dowolnych stronach,na których takowe mozna zamieścić:)
klikanie w banery pomaga,ale tylko jednorazowo(chodzi o adres IP)dlatego potrzebni są nowi uzytkownicy i unikalnymi IP...po to jest ta cała akcja dawania do nas linków gdzie sie tylko da...
pomóc można też pisząc notki-odsyłam do tematu o nowych zasadach przyznawania Vipów w Ogłoszeniach:)
Jeśli odwiedzacie inne strony i na nich reklamujecie nasze forum, a można mieć tam swój avatar, to najlepiej go wstawiajcie. Bo taki avatar przyciąga wzrok.
Ja mam tu swoje propozycje dla Was:
_________________ "Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, aż znajduje się taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on to robi.."
by Albert Einstein ♥
Więc nie bój się.
Podaj swoją dłoń.
Zaufaj mi.
Byłam tam nieraz...
Przyjazne linki Sponsor
Skad: Z forum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum