Myślę,że spokojnie w fanclubie Roofiego można o tym porozmawiać.Istnieje też taka możliwość w dziale programy-tam można podyskutować o konkretnym odcinku a więc i o każdym tańcu konkretnej pary.Uważam,że to wystarczy.
Ale mam do powiedzenia jeszcze jedno, będę wierciła dziurę w brzuchu, a co Moim zdaniem nie powinno się ograniczać zakładania nowych tematów o konkretnych osobach, a to dlatego, że niektórzy po prostu są ciekawsi i mamy więcej o nich do powiedzenia... Rozumiem nie powielanie, ale może chociaż jeżeli mamy tematy "solówki osoby Xyz" to może mógłby powstać też chociaż ogólnie "osoba Xyz w parach"? Rozumiem że nadmiar tematów powoduje bałagan, ale jeden czy dwa dodatkowe (nie takie, które będą dotyczyły tego samego, a tylko inaczej nazwane) nie zaszkodziłyby, a nawet troszkę ułatwiły wyszukiwanie jakichś konkretnych postów czy informacji.
Ale władza pozostaje nieugięta... No cóż, w dziale o odcinkach jednak też można odrobinę się pogubić - bo rozmowy prowadzone są o różnych parach, niekoniecznie tej, która nas interesuje, poza tym, często wchodzi się tam w różne szczegóły... jednym słowem: ja tam myślę, że argumenty za tematami o parach mamy prekonujące (:
_________________ before you lock my love away, please
let me testify.
Wysłany: 2007-11-11, 20:31
Racjonalnym sposobem zlikwidowania zasmiecania tematow na forum jest:
- uniemozliwienie zakladania tematow osobom ponizej 50 napisanych postow ( takie podejscie zwiekszy liczbe pisanych komentarzy na forum oraz zainteresowanie zapomnianymi tematami )
- ograniczenie pisania postow typu ( zgadzam sie, tez go lubie )
- Zwiekszenie liczbe ostrzezen ( przykladowo: jeszcze raz i dostaniesz ostrzezenie <-- nie powinno miec miejsca ) oraz mozliwosc odpracowania takich ostrzezen
- Zakaz zakladania tematow osobom ktorzy nie podlegaja regulaminowi
Takie podejscie w jakims tam stopniu pomoze w zapobieganiu chaosu:>
_________________ I was just guessing*
At numbers and figures
Pulling your puzzles apart
Questions of science
Science and progress
Do not speak as loud as my heart...
:::::::::M.u.s.i.c..i.s..m.y..l.i.f.e*
ZaLóŻ MaSkE i BąDż MiŁy dLa KaŻdEgO...*
Ja bym może dadala po przejrzeniu forum, że jednak Diana zostala poraktowana najdelikatniej przez Nike, pod wzgledem cięcia tematów, za to zablokowala dwie jej zaciete fanatyczne fanki.
dla mnie jest ok, ze nie ma juz tylu tematow, bo zaczelo mnie to draznic, ze w temacie o natalii, gadalo sie o Dianie, ze jaka ona jest cudowna. Z calym szacunkiem dla niej, ale jest tyle tematow o niej, ze szkoda gadac...jestem ZA usuwaniem zbednych teamatow
słuszna decyzja, ostatnio rzadko gościłam na forum z powodów osobistych, ale zauważyłam, że coraz trudniej jest ogarnąć całość, mimo, że zawsze miałam dużą cierpliwość do przeglądania większości tematów, też mi się wydaje, że ilość tematów jest wystarczająca
_________________ drugi raz już nie zrobisz pierwszego wrażenia
dodaję nową zasadę w tej sprawie:zakaz tworzenia nowych tematów w jurorach.te co istnieją w zupełności wystarczą.Nie może być tak,że rozmawia się o tym samym równolegle w kilku tematach,ani tak,że ktoś jest ciekaw jakiegoś drobiazgui zakłada specjalnie po to nowy temat,jakby nie można było zadać pytania w którymś już istniejącym.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum