bo koszmarnie zużywała transfer i niemiłosiernie wyciągała forum
o tym,że była jednym wielkim polem do wazeliniarstwa wzajemnego i nabijania postów nie wspominę
Odpowiedź była podana około 2 dni temu.
A dokładniej forum:
''Błędy i propozycje''
Ciesze sie ze sprzatnelas to forum choc zniknelo pare moich tematow ale to szczegol ...mam takie pytanko czy jezeli bedzie np.wazny temat o np. dianie nie mozna go napisac?...chyba dobrze jezeli jest co czytac choc ostatnio byl tu smietnik
_________________ PoZdRo dla fanow rOOfiego<3, Gabrysia<3,Marcina, Basi, Anetki i Saszy:*:*:*
A ja mam takie pytanie odnośnie usuwania... Czy gdy juz rozpocznie się 2 edycja, to tematy o uczestnikach 1 edycji takze zostana skasowane? Czy bedzie jakis podzial na edycje moze? A co do usunietych tematów, z jednej strony się zgadzam, a z drugiej nie... No, ale rzeczywicie tyle było tego 'dziadostwa' ze lepiej chyba jednak jest tak jak teraz... ;]
_________________ "Muzyka jest niewidzialnym tańcem, a taniec niesłyszalną muzyką."
Jean Paul
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum