Szukaj • Grupy • Rejestracja • Zaloguj

PORTAL •  CHAT [0] •  Regulamin •  Mapa •  Album •  Ludzie •  F.A.Q •  BB CODE •  Statystyki •  Download

Poprzedni temat :: Następny temat
usunięte tematy
Autor Wiadomość

Nika
Prima Balerina :)

Wysłany: 2007-11-11, 18:27   usunięte tematy

dla wszystkich ciekawych:
Tematy usunęłam ja.Oczywiście jako administrator na tym forum nie muszę się z tego nikomu tłumaczyć,ale ponieważ szanuję NIEKTÓRYCH użytkowników,których posty poleciały przy okazji również napiszę kilka zdań w tym temacie.
Po pierwsze bardzo proszę nie dyskutować ze mną czy tematy poleciały słusznie czy nie.
Po drugie poleciały dlatego,że
a)były powieleniem tematów,które już dawno były
b)uznałam,że nie ma konieczności tworzenia nowego tematu,gdyż można zawrzeć go w innym
Takiego śmietnika na forum dawno nie widziałam. Nie mogłam już po prostu patrzeć dalej spokojnie na to,co robicie z forum,nad którego powstaniem,wypromowaniem i "rozkręceniem" spędziliśmy z Montagrosem wiele naprawdę dłuuugich tygodni...Forum powstało dla Was ale i my chcemy czuć przyjemność z przebywania na nim.
Nie mam czasu, siły ani ochoty nawet czytać tysięcy postów żeby znaleźć te treściwe,zgodne z regulaminem i tematem.Dlatego usunęłam całe tematy-jeśli ktoś napisał tam coś sensownego-trudno,jego problem,że pisał w tematach-śmieciach.Każdy z Was czytał(a przynajmniej powinien przeczytać)regulamin nim zapisał się na forum i zaakceptował go.W tym momencie za nie stosowanie się do niego powinnam zabanować co najmniej kilkadziesiąt osób.Na razie dla przykładu dałam bana największym"koniom trojańskim"(jak to ktoś ładnie nazwał)czyli Oliwii i N@ti.Uprzedzam,że jak nie zapanuje tu względny porządek inni pójdą w ich ślady.Ostrzegam również,że dalej będę cięła całe tematy,więc proszę o ostrożność w zakładaniu i odpisywaniu.Nie widzę powodu by w jednym uczestniku było aż 20 tematów podczas gdy w innym wystarcza powiedzmy 5.
Informuję również że nie wolno zakładać już nowych tematów w Dianie,Piotrze i obu Rafałach-te co istnieją zupełnie wystarczą.Każdy kolejny będzie usuwany.
Bardzo proszę docenienie moich starań i o stosowanie się do regulaminu a wszystkim nam będzie tu przyjemniej.
Pozdrawiam i życzę miłego pobytu na nie zaśmieconym forum!

lolka 
Dyskutant

Wysłany: 2007-11-11, 18:31   

i bardzo słusznie! syfu na forum coraz wiecej się robi :?

Kinfa 
Przebijam się

Wysłany: 2007-11-11, 18:38   

Dawno czekałam na ten moment. Dziękuje bardzo :D

sylwia 
Wymiatacz

Wysłany: 2007-11-11, 18:42   

i prawidłowo. już miałam dosyć tematów typu diana jest wspaniała, diana jest boska, diana jest najlepsza itd. a w każdym z tych tematów zawarte to samo

anulka0920 
SzefWszystkichSzefów

Super Moderator

Redaktor portalu

Sponsor

V.I.P

Wysłany: 2007-11-11, 18:43   

No cóż, nie cieszę się za bardzo z powodu usunięcia moich tematów, ale cóż zrobić :P
z władzą najwyższą się nie dyskutuje :P
Co do tematów niepotrzebnych - jak najbardziej, porządek musi być.

by Albert Einstein ♥

Więc nie bój się.
Podaj swoją dłoń.
Zaufaj mi.
Byłam tam nieraz...

Sylvika
Debiutant

Wysłany: 2007-11-11, 18:48   

Dziękuję bardzo, to ja nazwalam z braku cierpliwości te dwie osoby "Koniem Trojańskim", jednak, nie liczylam na Twoją pomoc, w usunięciu tego wirusa. Myślalam, że jedynie wyautowanie ich idolki z YCD je zdemobilizuje. :D

poziomka* 
Guru
bitchy&mean.

Wysłany: 2007-11-11, 18:48   

Moim zdaniem poleciało za dużo ale... lepiej jak zrobiło się troszkę "pusto" niż jak panował taki chaos, że nie można było się połapać. W końcu :P

ey yo, what's up, tarło? ;D

Sylvika
Debiutant

Wysłany: 2007-11-11, 18:50   

A jeszcze chcialam dodac, ze brak cierpliwości byl spowodowany
, tym iż one byly wszędzie i pisaly tylko jedno, dziekuję i pozdrawiam

bLoNdI.15 
Gaduła

Wysłany: 2007-11-11, 18:53   

i dobrze ... bo faktycznie jeśli chcesz poszukać jakieś tematu <sensownego> to musisz najpierw przebrnąć przez Diana jest wspaniała itp. *10 "kocham piotrunia" roofi jest boski ! ok ja też akurat tą trójke bardzo lubie ale bez przesady jak można tak tym sie podniecać i pisać 20 razy to samo...
także ja to popieram 'porządek' musi być :mrgreen: pozdrawiam

agusshia 
Stary wyjadacz

Ostrzeżeń:
 3/5/5

Wysłany: 2007-11-11, 18:55   

nareszcie nie ma smietnika!! :) :) tych tematow juz nie dawalo sie czytac...

Popping ;** ;p;p

Nika

Wysłany: 2007-11-11, 18:58   

Miło,że ktoś się ze mną zgadza:)
Dodam jeszcze,że właśnie usuwam z działu z filmikami tematy gdzie filmik nie jest dodany jak należy.Instrukcja dodawania jest na górze działu,nie trzeba jej szukać,wystarczy odrobina dobrej woli i umiejętność czytania.Dodam,że sposób na dodawanie jest banalnie prosty

Kinfa 
Przebijam się

Wysłany: 2007-11-11, 19:35   

Ja myślę, żeby ograniczyć dodawania nowych tematów użytkownikom poniżej 50 postów.
Przeważnie, Ci nowi je zakładają.

Lynka 
Przebijam się

Wysłany: 2007-11-11, 19:35   

Tak, faktycznie nie zauważyłam tego tematu... przepraszam. Jestem świeżakiem na forum i ciężko jest mi się rozeznać w czymś tak "dużym" :D

Jednak jeśli mogę wtrącić swoje 3 grosze to uważam, że jednak zbyt dużo tematów zostało usuniętych, kilka całkiem sensownych. Absolutnie zgadzam się co do tych powielanych dziesiątki razy "kocham Dianę" itp. bądź "Roofi spowoduje samobójstwo" :lol: , ale nie rozumiem zupełnie dlaczego zostały usunięte tematy "Roofi i Ania" oraz "Roofi i Diana". :| Nie ukrywam, że jestem wielką fanką Rafała i chciałabym podyskutować o nim, jego partnerkach, o tym jak tańczą i jak się prezentują. I nie bardzo wiem w jakim topicu mogę to robić... :?

Nika

Wysłany: 2007-11-11, 19:40   

nie potrzeba zakładać do tego nowych tematów,istniejące zupełnie wystarczą!!Jakby każdy chciał założyć temat o konkretnej parze to nawet przy 6 tylko uczestnikach tematów powstałoby 9!!po co??

Catherine 
Debiutant

Wysłany: 2007-11-11, 19:41   

Zgadzam się z Lynką! 8) O ile rozumiem, że niektóre tematy były zupełnie zbędne, to takie jak: "Roofi i Ania", "Roofi i Diana" były całkiem konkretne. Chciałabym, by mogły powrócić. Nie ma takiego tematu, w którym można by było pogadać o partnerkach Roofiego, a tym samym o jego tańcach w parze :(

Uprzejmie proszę władzę o rozpatrzenie powyższej sugestii :mrgreen:

EDIT: Szkoda :( A może być jeden ogólny temat o Roofim i jego wszystkich partnerkach?

Przyjazne linki
Sponsor

Skad: Z forum

Odpowiedz do tematu