Wysłany: 2008-01-03, 20:25
Moim zdaniem powinno sie powiekszy liczbe moderatorow na tym forum... Sama donna nie wystarczy. Dlatego wlasnie powinna byc II edycja wyboru na moderatora forum
Mi na moderatora pasowalby eug3n nie wiem dlaczego, ale jakos tak...
Troche sie tych wszystkich niepotrzebnych postow nazbieralo... duzo pracy ktos bedzie miec :/ juz wspolczuje...
_________________ "Pnij się wysoko... Twoją metą NIEBO, Twoim celem GWIAZDA."
Ostatnio zmieniony przez Flattery 2008-01-03, 20:53, w całości zmieniany 1 raz
nasza galeria, to juz nie moj temat.ja sie tam nie udzielam zbytnio, ale oftop zauwazylam
Oj i to nie maly... Zaczelo sie na zdjeciach a skonczylo na zwierzetach
Przyda sie te sprzatanko Bo pozniej tego nie ograniemy jak wiecej osob sie pojawi...
Oj i to nie maly... Zaczelo sie na zdjeciach a skonczylo na zwierzetach
Przyda sie te sprzatanko Bo pozniej tego nie ograniemy jak wiecej osob sie pojawi...
Tak racja, zdjęcia powinny być bez komentarzy no ale cóż trudno dalej tam piszemy niepotrzebne posty nieraz
Nie koniecznie bez komentarzy bo po to jest ten temat zeby podziwiac swoje zdjecia Chwalic itd. Ale pozniej sie zrobil off bo kazdy rozmawial o czym innym zaczynal od piekNEJ fryzury konczyl na weselu xD
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum