Wysłany: 2008-01-03, 19:11 Znowu porządki na forum
Kochani, wiem, że siła tego forum tkwi w tym, że jest bardzo przyjazne, ale pora zakończyć ten "karnawał w Rio" , w wielu przypadkach zrobiło się zbyt zabawowo i nie na temat, jest sporo zdawkowych, krótkich wypowiedzi /zajrzyjcie do regulaminu-5 i 6 punkt/, tematy często są powielane/regulamin pkt 11 /.
II edycja tuż tuż, pojawią się nowe osoby, nowe atrakcje i tym samym nowe tematy, dlatego zaczęłam bolesną operację przedwiosennych porządków, po prostu inaczej się nie da, niektóre tematy idą do kosza, krótkie, wg mnie zbędne wypowiedzi w rodzaju przytakiwań plus ikonka-do kasacji.
Staram się nie być zbyt radykalna, bo wiem jak wszyscy są przywiązani do swoich postów, ale robię to w naszym wspólnym interesie, liczę na wyrozumiałość.
_________________ drugi raz już nie zrobisz pierwszego wrażenia
Ostatnio zmieniony przez donna 2008-01-03, 19:32, w całości zmieniany 1 raz
niestety przyznam się,że chyba byłam prowokatorką tych porządków donnowych,wczoraj miałam z nią "poważną rozmowę"(hehehe:P)na tematy moderacyjne na forum:P
ja niestety ostatnio nie bardzo mam czas na czytanie wszystkiego i porządki,jak na coś trafiam to usuwam bez skrupułów w przeciwieństwie do don, przy takim ogromie spamu(produkowanym w znakomitej większości przez naszych VIPów!!)nawet nie chce mi się podawać powodów,kto bardziej inteligentny to będzie wiedział dlaczego,kto mniej to i tak nie zrozumiałby wyjaśnień,więc szkoda mojego czasu:P
do don-ponieważ jak widzę w innym temacie masz wątpliwości co do tego-doceniam Cię bardzo i wiedz o tym:)bez Ciebie w ogóle byłoby nam tu trudno zapanować nad wszystkim:):*
Wysłany: 2008-01-03, 20:06
Mi to odpowiada jak najbardziej . Zazwyczaj pisze na temat wiec chyba ze mna nie beda problemy...
_________________ I was just guessing*
At numbers and figures
Pulling your puzzles apart
Questions of science
Science and progress
Do not speak as loud as my heart...
:::::::::M.u.s.i.c..i.s..m.y..l.i.f.e*
ZaLóŻ MaSkE i BąDż MiŁy dLa KaŻdEgO...*
Wysłany: 2008-01-03, 20:10
Magda83 napisał/a
wiedziałam, że eug będzie zachwycony
Poprostu niektorzy przekraczaja granice pisania postow... :/. Przykladowo jest temat o muzyce a w postach zamienia sie w tvn-owego sylwestra... A tak btw myslalas kiedys zeby pracowac w roli przewidujacego ?
_________________ I was just guessing*
At numbers and figures
Pulling your puzzles apart
Questions of science
Science and progress
Do not speak as loud as my heart...
:::::::::M.u.s.i.c..i.s..m.y..l.i.f.e*
ZaLóŻ MaSkE i BąDż MiŁy dLa KaŻdEgO...*
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum