Muszę powiedzieć, że Gieorgij juz na castingu zrobił na mnie wielkie wrażenie. Z tych migawek jakie nam na razie serwował TVN można wnioskować, że tańczy świetnie, odnajduje się w różnych stylach i na dodatek wydaje się być sympatycznycm chłopakiem
Tak naprawdę dopiero na żywo zobaczymy, na co stać poszczególnych uczestników, ale na razie trzymam kciuki za Gieorgija
_________________ How I wish, how I wish you were here
We're just two lost souls swimming in a fish bowl
year after year
running over the same old ground
What have we found?
The same old fears,
wish you were here.
gieorgij to sympatyczny czlowieczek i bardzo bardzo odwazny widac ze nie zalezy mu na nauce tanca i doswiadczeniu z roznymi instruktorami i choreografami... zycze mu zeby jak najdluzej zostal w programie bo wlasnie you can dance jest stworzone dla takich ludzi...
_________________ Owszem żyję na gównianym świecie,
ale żyję i nie boję się
no powiem ci ze spodobal mi sie bardzo bardzo i jesli o facetow to dla mnie tez jest faworytem choc bardziej jestem za justyna.. jestem po ogromnym wrazeniem jej osoby...
_________________ Owszem żyję na gównianym świecie,
ale żyję i nie boję się
Jak narazie jest moim faworytem ;p zobaczymy jak będzie dalej. Straaasznie podoba mi się jak tańczy (: i jestem pod dużym wrażeniem jego osoby. Bardzo sympatyczny chłopak
zawsze musicie mnie wpyrzedzic ...
giergij mnie oczarowal, jak wszedl na casting...juz wiedzialam, ze sie szykuje niezly pokaz.
w Buenos rowniez pokazal na co go stac, i co jest dla niego wazne...
jest moim faworytem...zdecydowanie
Wiek: 15 Dołączyła: 20 Paź 2007 Posty: 680 Skąd: Żeś się wzięła ?
Wysłany: 2008-04-07, 14:30
koles jest super ;]
jego decyzja zeby zaryzykowac i cwiczyc z Kudelka była jak najbadziej good ;] widac ze chłopak radzi sobie w różnych technikach tańca
daleko zajdzie ;]
jedyną rzeczą, która mi sei w nim nie podoba...to... jego włosy.. tylko to mnie w nim denerwuje... a takto mysle ze jest to miły i sympatyczny chlopak.. bardzo dobrze tanczy i wyaraża sie poprzez taniec... i zycze mu powoodzenia.xPp
_________________ Dance is your pulse, your heatrbeat, your breathing.
It's the rythm of your life.
It's the expression in time and movement, in happiness, joy, sadness and envy.
Wiek: 15 Dołączyła: 20 Paź 2007 Posty: 680 Skąd: Żeś się wzięła ?
Wysłany: 2008-04-07, 14:36
hyhyh ja probowalam wyobrazic sobie gow krotkich wlosach po tych warsztatach z Kudelka jakz king mowil ale jakos mi to niezbyt posżło xD chyba lepiej jak bedzie takie dalej miał
Mi też się podoba jak on tańczy. x)
I najfajniejsze było to w ostatnim odcinku ,że zaryzykował ze swoim miejscem w ycd i poszedł na treningi tego instruktora z Kasią. ^^
Mi również podoba się taniec Gieorgija. Jest miłym chłopakiem. Utalentowany i wogóle. Napewno zajdzie daleko:) za niego również trzymam kciuki xP
_________________ **************************
Wiola/Marcin/Iza/Tomek
Mówi się, że potrzeba tylko jednej minuty, żeby kogoś zauważyć,
jednej godziny, żeby go ocenić i jednego dnia, żeby polubić,
ale całego życia, by go później zapomnieć.
I'm a dreamer,
a distant dreamer,
dreaming for hope...
Przyjazne linki Sponsor
Skad: Z forum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum