Jeśli chodzi o mnie to strasznie żal mi jest Kamila... Naprawdę świetny z niego tancerz i jak dla mnie niesłusznie odpadł... Patryk wczoraj powinien odpaść... Oczywiście jak dla mnie...
_________________ Podczas każdego tańca, któremu oddajemy się z radością, umysł traci swoją zdolność kontroli, a ciałem zaczyna kierować serce...
"You can dance anywhere, even if only in your heart."
zastanawia mnie jedno....
czemu za wszysto winicie Patryka?? Bo został a nie umie tanczyć??
Sorry,ale Patryk raczej nie mógł wysyłać smsów sam na siebie, jżei chcecie kogoś winić to wszystkich,za to że nie głosowali na santiego Niestety nie zawsze ludzie głosują na taniec,ale to nie wina uczestników.
Ludzie patrzą też na osobowość,Patryk widocznie dla niektórych ma coś w sobie i dlatego zostaje...
Ale to nie jego wina,ze Santi odpadł....
_________________ Spójrz... Stoję między słowami. Usłysz... Stań obok mnie.
YCD1-1.GaUa,2.Diana 3 Roofi
YCD2-1.Kryspin,2.Kasia K.3,Aneta
YCD3- 1. Marcin i Bzyga 2.GabryŚ 3.Niecik
no bardzo szkoda, przez ta kontuzje nie byłby zagrozony. fajnie zatanczyl ten hip-hop.
_________________ Dance is your pulse, your heatrbeat, your breathing.
It's the rythm of your life.
It's the expression in time and movement, in happiness, joy, sadness and envy.
nie powienien odpadać.. szkoda, bo mógł coś pokazać jeszcze.. ehhh.. ale sam powiedział, ze to pewnie przez to, że w poprzednim odcinku ludzie nie mogli go lepiej poznać.. bo wiadomo - kontuzja..
_________________ Taniec dla wszystkich!
www.danceforall.fora.pl Zapraszam!
"Tańcz w rytm muzyki swojej Duszy - nigdy inaczej".
Wysłany: 2008-08-21, 09:17
Dzisiaj siedzę se przed telewizorkiem i szukam jakiegoś programu, nagle widzę program o balecie na trwamie, takie tam o szkole baletowej w gdyni czy coś takiego, wypowiedzi uczniów, trening itp. i pokazują jakiegoś chłopaka oraz dziewczynę podczas partnerowania, on jakby znajomy, po chwili doszłam do wnoisku, że to Santi! Ale jak był młodszy, nie potrafię nawet dobrze okreslic na jaki wiek wyglądał, ale ten program powstał gdzieś 2 lata temu (?)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum