macie może jakieś podwójne autografy uczestników na wymianę (których nie ma na liscie wyżej)? chętnie wymienie autograf Tita albo Mariusza na jakiś inny!
PS: w sobote ide na spotkanie z Mariem, więc mogłbym załatwić komuś autograf na wymianę
_________________ Talentem do tańca
jest zdolność ciała
do precyzyjnego reagowania
na oryginalne fantazje,
jakie ma każdy tancerz,
pragnący wyrazić coś,
co stanowi jego obsesję.
Ja też niestety żadnego nie mam, a bardzo bym chciała. Nikogo na żywo nawet nie widziałam. Dobrze, że chociaż w TV mogę;( Zazdroszczę wam
_________________ **************************
Wiola/Marcin/Iza/Tomek
Mówi się, że potrzeba tylko jednej minuty, żeby kogoś zauważyć,
jednej godziny, żeby go ocenić i jednego dnia, żeby polubić,
ale całego życia, by go później zapomnieć.
I'm a dreamer,
a distant dreamer,
dreaming for hope...
ja jakos od autografów wole fotki, to dla mnie jakos lepsza pamiątka byc moze jutro wybiore sie do senso we wrocku- ma byc ania i roofi to moze wtedy cos sie uda zdziałac dosyc czesto mam okzaje widywac madzie choroszy ( chociaz ostatnio rzadziej i juz niestety nie w roli tancerki), ale jakos nie wiem traktuje Ją jakoś tak normalnie- jak ogłosili castingi do YCD to pomyslałam sobie, ze miałaby duza szanse ale za to mam zdjecie z Jej chłopakiem i qrcze grafa chyba tez
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum