to Weronika chciała popisać się swoimi umiejętnościami akrobatycznymi przed nagrywaniem sceny i tak przy podwójnym salcie złamała sobie nogę.Wtedy Kryspin wziął do roli Artura...
Wtedy Kryspin wziął do roli Artura Krystynę z gazowni, która miała małe opory przed rolą mężczyzny, ale po kilku rozmowach z Krysem, przekonała się. Weronika chciała się pozbyć Krystynki więc...
_________________ "Muzyka jest niewidzialnym tańcem, a taniec niesłyszalną muzyką."
Jean Paul
...wtedy Krys stwierdzając,że wera i tak się nie nadaje ze złamaną nogą zatrudnił na jej miejsce... Nikę z forum poprostutancz.com która kompletnie nie miała pojęcia o akrobatyce,ale Kryspin stwierdził,że na pewno sobie poradzi;) w głębi duszy zacierał ręce w nadziei,że Nika złamie sobie przynajmniej wszystkie kończyny i przestanie wreszcie zadręczać biednych forumowiczów swoimi durnymi uwagami;) Kryspin nie wiedział jednak,że...
...Kryspin nie wiedział wtedy, że Krystynka powróci i będzie mogła zagrać tą rolę. Jednocześnie Krys nie chciał wyrzucać Niki, więc postanowił dać tę rolę obu panią
Musiały się podzielić obowiązkami. Nika polubiła bardzo Krystynkę, ale...
_________________ "Muzyka jest niewidzialnym tańcem, a taniec niesłyszalną muzyką."
Jean Paul
..zaczęła ją dręczyć, jak pozostałych forumowiczów ;P. Krystynka załamała się psychincznie, więc Krys się wkurzył i wyjechał na Wahaje . Nika musiała sama uczyć sie akrobatyki z internetu i książek. Pewnego wieczoru miała wszystkiego dość i zadzwoniła do...
...i okazało się że Krystynka jest szpiegiem innego portalu, który próbował wyciągnąć informację o tym jak być tak wysoko w googlach. Nika nigdy by nie odkryła że Krystynka to szpieg, gdyby nie wszechwiedzący i najmądrzejszy Sir xD, który był lekko chory psychicznie i widział wszędzie szpiegów. Gdy admin konkurencyjnego portalu dowiedział się o zdemaskowaniu szpiega przez Sir, postanowił wyznaczyć nagrodę za jego głowę, Sir zdecydował że uda sie po pomoc do...
( Proponuje pisać większe wypowiedzi, a nie tylko po dwa krótkie zdania )
_________________ "Taniec jest jak napad na bank – liczy się każda sekunda."
I can't feel the way I did before. Don't turn your back on me. I won't be ignored.
...Piroga. Tyle, że Piróg powiedział:"Odwal się, myślisz, że nie mam co robić ? MUszę se włosy farbnąć na fiolet". Psycho Sir zwrócił się po pomoc do Harrego Pottera, który przecież mógł użyć magii. Harry zadzwonił do Krystynki, umówił się na kawę i zamienił ją w żabę. Przedtem wydusił z niej wszystkie zbędne info na temat portalu. Zadowolony psycho Sir dał całusa Harremu i podziękował za dobry uczynek. Szedł ulicą szczęśliwy, zmierzał akurat do Niki, gdy nagle...
gdy nagle z zza rogu wyłoniła się sylwetka niejakiego Radiego. Trzymał w ręce pistolet, a na głowie miał kobiecie rajstopy. Ale Sir i tak go zdemaskował, bo niezbyt bystry Radi założył koszulkę, na której napisane długopisem było Radi.
Sir jednak się nie poddał. Podszedł do niego i wytrącił mu pistolet z ręki. A potem powiedział : Ale masz śmieszną bluzkę!
Na co Radi się popłakał i wytłumaczył, że ma zaniki pamięci i musi mieć napisane na koszulce swoje imię, a wewnątrz ma nawet napisany adres (:P).
Sir powiedział : "Hasta la Vista Baby!" i...
_________________ "Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, aż znajduje się taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on to robi.."
by Albert Einstein ♥
Więc nie bój się.
Podaj swoją dłoń.
Zaufaj mi.
Byłam tam nieraz...
Sir powiedział : "Hasta la Vista Baby!" i poleciał na miotle którą pożyczył mu Harry.Po drodze spotkał Szczyp ,która szła sobie spokojnie ulicą gdy nagle ją napadł Radi .Sir przewrócił Radiego wlatujęc na niego po czym uderzył się o beton i zemdlał. Radi uwalniając się spod ciężaru miotły i Rafała stanął na nogi i spojżał się na szczyp. Wtedy ona... xD
.. i zadowolony z braku jakiegokolwiek zagozenia zdjal koszule Radiemu, podarł ja na strzepy i wyrzucił ro rowu.. Radi zaczal plakac jeszce bardziej, bo znowu zapomnial jak sie nazywa i gdzie mieszka. Sir zostawił go na srodku ulicy i..
(p.s. bozeee.. poplakalam sie ze smiechu) xDDD
_________________ Dance is your pulse, your heatrbeat, your breathing.
It's the rythm of your life.
It's the expression in time and movement, in happiness, joy, sadness and envy.
i biedny Radi zaczął krzyczeć, jak obłąkany : "Zdradzę Wam! Jak być wysoko w googlach! Ja wam to zdradzę!". W końcu ktoś zadzwonił na oddział szpitala psychiatrycznego i w niedługim czasie Radiego zabrano.
Sir bił się ze swoimi myślami. Szedł przed siebie, aż w końcu wszedł do jakiegoś klubu. Nigdy tu nie był. Na scenie stała właśnie nowa gwiazda muzyki rock, Anulkens...
_________________ "Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, aż znajduje się taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on to robi.."
by Albert Einstein ♥
Więc nie bój się.
Podaj swoją dłoń.
Zaufaj mi.
Byłam tam nieraz...
Na scenie stała właśnie nowa gwiazda muzyki rock, Anulkens nad którą wisiał wielki szyld z napisem <hsuahs> zrobiony przez jej znajomą szczyp w paincie . Tą piosenkę miała zaśpiewać z nią w duecie. Song miał tytuł...
Song miał tytuł ''Hsuahsuah nad Wisłą". Publiczność zachwyciła się szczególnie gitarową solówką zagraną przez Szczypa! Anulkens wykonała swoją piosenkę rewelacyjnie. Sir był pod wrażeniem występu, więc udał się po autograf za scenę. Wtedy podsłuchał rozmowę Szczypa i Anulkensa...
by Albert Einstein ♥
Więc nie bój się.
Podaj swoją dłoń.
Zaufaj mi.
Byłam tam nieraz...
Przyjazne linki Sponsor
Skad: Z forum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum