W poprzednim odcinku jak zawsze podobała mi się Madzia Walach i Łozo, ale i tym razem również Marek^^ szkoda, że Socha odpadła..no ale cóż.
_________________ **************************
Wiola/Marcin/Iza/Tomek
Mówi się, że potrzeba tylko jednej minuty, żeby kogoś zauważyć,
jednej godziny, żeby go ocenić i jednego dnia, żeby polubić,
ale całego życia, by go później zapomnieć.
I'm a dreamer,
a distant dreamer,
dreaming for hope...
najlepsza w calym tym programie jest Madzia Walach, tanczy rewelacyjnie i jest sliczna kobieta.. co mi sie rude nie podobaja tak ona jest piekna...
wkurza mnie niemilosiernie pudzian, kompletnie goscia nie rozumiem skad takie parcie na szklo.. zadko sie zdaza zeby sportowiec tak bardzo chciaby byc slawny w ten sposob a zreszta nie podoba mi sie jak tanczy, fakt bywa smieszny czasami...
mam nadzieje ze teraz odpadnie w niedziele wlasnie albo pudzian co raczej jest niemozliwe bo ludzie go lubia albo wkoncu zagrobelny...
_________________ Owszem żyję na gównianym świecie,
ale żyję i nie boję się
Socha jest bardzo zgrabna, ale tańczyła faktycznie sztywno i bez polotu, w finale widzę Walach, może Arciuch i niewykluczone, że Pudzianowskiego , bardzo dużo ludzi na Niego głosuje
_________________ drugi raz już nie zrobisz pierwszego wrażenia
tak donna bo juz nie raz ten program udowodnil ze wygrywaja ludzie ktorzy sa najbardziej lubiani a nie ci ktorzy tancza najlepiej... tak wiec programem zadzi symatia i to jest ogromny minus tego programu
_________________ Owszem żyję na gównianym świecie,
ale żyję i nie boję się
Łee a teraz odpadł Łozo.. a Pudzian został..no cóż. Ogólnie teraz tych z YCD jakoś z trudem polubiłam, ci z TzG są ok..zwłaszcza Magda-Czarek i Łozo-Blanka.. Teraz to nie wiem co wolę xD Obie edycje ok..choc YCD jakby gorzej sobie radzi..zwłaszcza ten poziom, a raczej jego brak..
Wiola/Marcin/Iza/Tomek
I'm a dreamer,
a distant dreamer,
dreaming for hope...
Coraz częściej myśle, że TzG jest ustawiany.. Ostatnio odpadł Łozo a Pudzian został... Sory, jak dla mnie to troche nie fair... Chyba Wojtek lepiej tańczy.. A co do YCD to tak jak powiedziała Kat.. Jak dla mnie I eycja YCD była lepsza.. Przynajmniej jak narazie..
_________________ Podczas każdego tańca, któremu oddajemy się z radością, umysł traci swoją zdolność kontroli, a ciałem zaczyna kierować serce...
"You can dance anywhere, even if only in your heart."
Wiek: 15 Dołączyła: 20 Paź 2007 Posty: 680 Skąd: Żeś się wzięła ?
Wysłany: 2008-04-29, 14:47
to chyba normalka ;] mój tato powiedzial do mnie, ze jak leci tzg to on tylko oglada pudziana bo posmiac sie można. A jak już skończy tańczyc to od razu przelacza na inny kanal
Wiesz Pau najwyraźniej widzowie nie patrzą na taniec..To nie feir, to oburzające, wolałabym z miłą chęcią oglądac wspaniały taniec Łoza niż jakiegoś Pudziana..jak dla mnie jego udział w programie zbytnio się już przedłuża..No ale co zrobic..:/
Wiola/Marcin/Iza/Tomek
I'm a dreamer,
a distant dreamer,
dreaming for hope...
Nie mówiąc już o tym, że dzięki Łozo w TzG było weselej Wprowadzał w miłą atmosferę, chłopak z poczuciem humoru..xD Teraz już tego nie będzie:(..
Wiola/Marcin/Iza/Tomek
I'm a dreamer,
a distant dreamer,
dreaming for hope...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum