ja zdecydowanie wole You Can Dance.
po pierwsze w tym programie tańczą 'zwykli' ludzie, a nie gwiazdy, i mi się to bardziej podoba.
poza tym jury zawsze powie coś nieoczekiwanego
i są różne odmiany tańca, a w 'tancu z gwiazdami' tylko jest towarzyski.
_________________ Mówią,że marzycielka i że z głową w chmurach.
Nazywają `wieczna optymistka`
Możliwe,że widziałeś mnie miliony razy na
ławce i oglądałeś puszczane przeze mnie bańki mydlane.
Ja nawet jedną stopą nie chodze po ziemi!Ja latam!Ja latam!Skacze po tęczy.
dlaczego zaraz "przestarzały", ja TzG traktuję już jak program cykliczny , oglądam obydwa, tak się składa, że aktualne edycje obydwu programów są słabe, ale nie opuściłam żadnego odcinka, przyznam jednak, że wolę jury YCD
_________________ drugi raz już nie zrobisz pierwszego wrażenia
Na pewno You can dance Taniec z Gwiazdami oglądałam, a teraz tylko czasami....Pewnie dla tego, że znudziły mi się "gwiazdy" uczące się tańczyć w kółko te same tańce. You can dance nie znudzi sie tak szybko, bo zawsze nowe osobowości, ciekawe tańce...
_________________ Taniec jest najwznioślejszą, najbardziej wzruszającą, najpiękniejszą ze wszystkich sztuk, bo nie jest tylko prostą interpretacją czy wyobrażeniem życia; jest samym życiem...
Get. Right. Emotions. Going.
Travis ^^
Na Wikipedii wśród par biorących udział w 8 edycji TzG pojawiło się nazwisko Kasi Kubalskiej w parze ze Stev Allenem, windsurfingowcem, wiadomo, że na Wikipedii można znaleźć różne "ciekawostki", ale czy teoretycznie jest to możliwe? jeśli już to chyba raczej
Ania Radomska, zresztą wg mnie kto by to nie był to po nieudanym udziale Anny Bosak w 7 edycji, tancerze z YCD nie powinni tańczyć w TzG
_________________ drugi raz już nie zrobisz pierwszego wrażenia
Na Wikipedii wśród par biorących udział w 8 edycji TzG pojawiło się nazwisko Kasi Kubalskiej w parze ze Stev Allenem, windsurfingowcem, wiadomo, że na Wikipedii można znaleźć różne ciekawostki, ale czy teoretycznie jest to możliwe? jeśli już to chyba raczej
Ania Radomska, zresztą wg mnie kto by to nie był to po nieudanym udziale Anny Bosak w 7 edycji, tancerze z YCD nie powinni tańczyć w TzG
Możesz podać linka?
Wydaje mi się, że jeśli to prawda, to TzG już coraz bardziej stawia na show, a nie na umiejętności. Nie wiem, czy ktoś z Was oglądał kiedyś Szymona, jak gościem u niego był Michał Piróg. Dostał on pytanie na temat TzG i powiedział, że u nas ten program jest nawet na wysokim poziomie tanecznym, a za granicą wcale tańcem się nie przejmują. Ich treningi to godzina omówienia tańca, jeden dzień przed emisją programu.
U nas niestety też raczej już tak będzie. Bo kurcze ileż można.. 8 edycja już jest.. Czy nie pora skończyć?
Kasię lubię, myślę, że producenci zobaczyli jej tango w YCD i dlatego ją zatrudnili, jeśli to oczywiście prawda.. Ale ja wolałabym rzeczywiście jak już kogoś z YCD to Anię ;]
Bo myślę, że Kasia nie bardzo będzie sobie radzić. W zeszłej edycji Ania Bosak nie radziła sobie, a jak wszyscy wiemy, jest tancerką towarzyską. Więc Kasia...
_________________ "Muzyka jest niewidzialnym tańcem, a taniec niesłyszalną muzyką."
Jean Paul
Przyjazne linki Sponsor
Skad: Z forum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum