moze ktos se jaja robii..
to niemozliwe przeciez jest.
przede wszytskim tak jak powiedziala im Kasia nie tanczy towarzyskiego..
_________________ Dance is your pulse, your heatrbeat, your breathing.
It's the rythm of your life.
It's the expression in time and movement, in happiness, joy, sadness and envy.
Też to dzisiaj zauważyłam szukając czegoś o TzG. Śmieszne Ania Bosak, tancerka bądź co bądź towarzyska, nie dawała rady, a Kasia takie np. tango pierwszy raz zatańczyła jakieś pół roku temu... No ale cóż, to tylko Wikipedia.
Poza tym ile jeszcze tych edycji...?^^
_________________ 'Bite the hand that feeds, tap the vein that bleeds, down on my bended knees...'
polecam najbliższy odcinek w niedzielę, będzie jive i tango, Alan Andersz będzie tańczył jive`a do muzyki z filmu tanecznego/dziewczyny coś dla Was /, w YCD raczej takiego jive`a nie zobaczycie , na pewno nie będzie nudne, a tym bardziej denne
_________________ drugi raz już nie zrobisz pierwszego wrażenia
polecam najbliższy odcinek w niedzielę, będzie jive i tango, Alan Andersz będzie tańczył jive`a do muzyki z filmu tanecznego/dziewczyny coś dla Was /, w YCD raczej takiego jive`a nie zobaczycie , na pewno nie będzie nudne, a tym bardziej denne
Właśnie na to liczyłam, żeby Alan tańczył jive'a. Właściwie nie widziałam jak on pokazał się w tym pierwszym odcinku, ale na powtórce tych wszystkich tańców widziałam, że super sobie radzi. W końcu coś tam w swoim życiu już tańczył ;]
Liczę na niego i na Martę. Nie wiem czy skojarzyliście, że Marta tańczy z naszym choreografem z YCD Adamem Królem. Specjalistą od tańców standardowych.
Mała ciekawostka jest taka, że są też partnerami w życiu prywatnym
Przynajmniej mówili tak w DDTVN.
_________________ "Muzyka jest niewidzialnym tańcem, a taniec niesłyszalną muzyką."
Jean Paul
Ja również liczę na Martę i Alana A o tym że Marta i Adam są razem to już wiedziałam od dawna No i że jest choreografem w YCD. On nawet chyba układał w II edycji jakiś taniec, tylko nie pamiętam dokładnie jaki. Może tango?.. nie umiem określic. A tego jive'a to z przyjemnością obejrzę, ciekawa jestem co z tego wyjdzie
_________________ **************************
Wiola/Marcin/Iza/Tomek
Mówi się, że potrzeba tylko jednej minuty, żeby kogoś zauważyć,
jednej godziny, żeby go ocenić i jednego dnia, żeby polubić,
ale całego życia, by go później zapomnieć.
I'm a dreamer,
a distant dreamer,
dreaming for hope...
A tego jive'a to z przyjemnością obejrzę, ciekawa jestem co z tego wyjdzie
jak dla mnie wyszło super , poza tym szkoda, że odpadła Gruchała
No szkoda. Najchętniej to bym wyrzuciła to Kasie z 'Na Wspólnej'.
A jive świetny, Alan ma ruchu. Podobało mi się także tango Marty i tej aktorki z 'Hela w opałach'.
_________________ "Muzyka jest niewidzialnym tańcem, a taniec niesłyszalną muzyką."
Jean Paul
jak dla mnie Marta jest najlepsza. ;]
Alana nie biorę w ogóle pod uwagę jeśli chodzi o taniec,bo uważam,ze byłoby to bardzo niesprawiedliwe względem innych uczestników gdyby akurat on wygrał.
Jak już wszystkim zapewne wiadomo, Alan tańczy do dziecka.
Należał nawet do formacji Piotra Galińskiego.
_________________ no, you don't even like boys.
you can reach the sky tomorrow.
Ja kibicuje Marcie bardzo mocno, fantastyczna dziewczyna
Alana po prostu lubię, wzbudza moją sympatię, co nie zmienia faktu, że wygrać nie powinien, sam jego udział w programie jest bardzo nie fair w stosunku do innych uczestników.
Innych wogóle nie biorę pod uwagę.
_________________ Choćbyśmy cały świat przemierzyli
W poszukiwaniu Piękna,
Nie znajdziemy go nigdzie,
Jeżeli nie nosimy go w sobie.
Ja się cieszę że Alan jest w programie Przynajmniej jest kogo oglądac w te niedzielę Ich jive był super, najlepszy taniec moim zdaniem i oczywiście tango Marty i Adama. Tej dwójce gorącą kibicuje.
donna napisał/a
poza tym szkoda, że odpadła Gruchała
tak szkoda. Ich tango nie było takie złe, a na pewno radzi sobie lepiej niż co poniektórzy.. po za tym równa z niej babka, taka sympatyczna
izula napisał/a
Najchętniej to bym wyrzuciła to Kasie z 'Na Wspólnej'
To samo pomyślałam. Albo Stive..
_________________ **************************
Wiola/Marcin/Iza/Tomek
Mówi się, że potrzeba tylko jednej minuty, żeby kogoś zauważyć,
jednej godziny, żeby go ocenić i jednego dnia, żeby polubić,
ale całego życia, by go później zapomnieć.
I'm a dreamer,
a distant dreamer,
dreaming for hope...
Alana po prostu lubię, wzbudza moją sympatię, co nie zmienia faktu, że wygrać nie powinien, sam jego udział w programie jest bardzo nie fair w stosunku do innych uczestników.
ja tez uwazam ze to nie fair jest. ALan jest super i wgl, ale on tanczy juz od wielu lat.. a resztaa.. tu powinny byc osoby ktore tanczyc ne umiejaa.. bo na tym ten program polegaa:)
_________________ Dance is your pulse, your heatrbeat, your breathing.
It's the rythm of your life.
It's the expression in time and movement, in happiness, joy, sadness and envy.
Niby tak ;D
Ja tam jestem absolutnie ,,za,, Alanem
I byłoby miło,gdyby wygrał. Niektórzy twierdzą, za skoro partnerem na parkiecie Marty jest jej partner życiowy to też może być nie fair itd.
Eh.. Czepiają się xD
Alan jak dla mnie jest najlepszy i mam nadzieję że wygra o !
_________________ Spójrz... Stoję między słowami. Usłysz... Stań obok mnie.
YCD1-1.GaUa,2.Diana 3 Roofi
YCD2-1.Kryspin,2.Kasia K.3,Aneta
YCD3- 1. Marcin i Bzyga 2.GabryŚ 3.Niecik
Przyjazne linki Sponsor
Skad: Z forum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum