zdecydowanie ten drugi. w tzg biorą udział ludzie którzy już w życiu sporo osiągneli, a uczestnicy ycd walcza o swoją przyszłość, kariere. i to jest własnie piękne (:
_________________ jam jest złoooooo największe i najgorsze ze wszystkich zełłł
AnaLucia [Usunięty]
Wysłany: 2007-11-03, 15:09
właśnie... tancerze ycd tańczą bo to kochaja, a w tańcu z gwiazdami płacą im za to.. istotna różnica...
kiedys lubilam taniec z gwiazdami, ale teraz twierdze, ze to taka troszki zenada... nie znosze juz tego ale uwielbiam YCD. moze dlatego, zze daje poczucie, ze kazdy ma szanse, a nie tylko jakies "gwiazdy"?
_________________ So baby i will wait for you... ;**
Ja wole YCD , bo występują w nim zwykli ludzie . Żadne wielke gwiazdy , które robią to dla kasy. W YCD ludzie chcą spełnic swoje marzenia. I to jest właśnie fajne.
_________________ Marcin Wiola Iza
Życie jest marzeniem , urzeczywistniaj je !
YCD! Bo przecież tydzień liczy się od środy do środy, a nie od niedzieli do niedzieli A tak na serio to jak ktoś woli oglądać "gwiazdy" swojego ulubionego serialu, filmu itd. to będzie oglądał TzG, a jak zwykłe osoby, które zna ze swojego miasta i do których chodzi np. na kurs tańca to będzie oglądać YCD. Tak więc ja raczej jestem za YCD, ale oglądam jedno i drugie i muszę przyznać, że w TzG zdarzają się lepsze choreografie.
_________________ "Snuj marzenia tak, jakbyś miał żyć wiecznie; żyj tak, jakbyś miał umrzeć dziś." (J. Dean)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum