Szukaj • Grupy • Rejestracja • Zaloguj

PORTAL •  CHAT [0] •  Regulamin •  Mapa •  Album •  Ludzie •  F.A.Q •  BB CODE •  Statystyki •  Download

Poprzedni temat :: Następny temat
Przesunięty przez: Nika
2008-10-04, 15:39
Justyna i Gieorgij
Autor Wiadomość

Paulinciaa 

Redaktor portalu

V.I.P

Wysłany: 2008-05-24, 08:42   Justyna i Gieorgij

We wczorajszym odcinku programu You Can Dace jak zwykle czekało nas dużo emocjonujących momentów. Jednym z nich były występy solowe. Tym razem jury nie typowało uczestników do dogrywki lecz solówki tańczyli wszyscy.. Z programu odpadła Justyna i Gieorgij. A zaś do półfinału przeszli Ania, Kryspin, Kasia i Artur…

Justyna Białowąs – Na castingu Jury urzekła swoimi pięknymi i długimi nogami lecz w czasie trwania programu okazała się bardzo wszechstronną tancerką. Justyna ma w sobie „to coś”. Swoim wyglądem przyciąga uwagę mężczyzn, nawet Michała Piróga. Interesuje się tańcem od 8 roku życia. Znajomi Justyny naywają ją „Brzoskwinką”. Wczorajszy duety z Arturem były świetne. Justyna zarówno świetnie tańczyła jak i wyglądała. Życzymy jej wielu sukcesów nie tylko związanych z tańcem…
Justyna przyznała w wywiadzie dla DDTVN, że nie wierzyła w sibie przed występem w YCD. Program pomógł jej nauczyć się rzeczy z których nawet nie zdawała sobie sprawy...

Gieorgij Puchalski – Trzeba przyznać, że Greg miał bardzo dużo fanek wśród nastolatek. W pierwszym odcinku na żywo zdobył najwięcej głosów tym samym przeszedł do 3 odcinka. Urodził się w Gruzji, lecz wiele razy się przeprowadzał… Zaczął tańczyć gdy miał 11 lat. Tańczył w teatrze „Buffo” w Warszawie, a swoje pierwsze kroki stawiał w zespole tańca „Gawęda”. Wiele osób twierdzi, że Greg to najbardziej wszechstronny ze wszystkich tancerzy programu YCD. Jurorom zaimponował swoim hip hopem na castingu i podczas warsztatów w Buenos Aires… Na pewno nie raz zobaczymy Gieorgija na scenie…
W wywiadzie dla DDTVN Michał Piróg przyznał, że ostatnia solówka Gieorgija była najlepszą z jego wszystkich. Gieorgij stwierdził, że odpadając z tego programu wcale nie przegrał... Cała szestnastka wygrała!

A już za tydzień półfinał, niestety bez Justyny i Gieorgija… Oglądajcie You Can Dance w środę o 21 : 30!

"You can dance anywhere, even if only in your heart."

Ostatnio zmieniony przez Paulinciaa 2008-05-24, 14:44, w całości zmieniany 4 razy  

Nika
Prima Balerina :)

Wysłany: 2008-05-24, 09:28   

lin,a gdzie streszczenie wywiadu z DDTVN??

Kasiorda 
Wymiatacz

Ostrzeżeń:
 5/5/5

Wysłany: 2008-05-24, 10:04   

Szkoda mi ich.Bardzo żałuję,że odpadli...Polubiła Grega,a Justyna hm..

izula 

Redaktor portalu

Wysłany: 2008-05-24, 10:36   

Mi tam ich nie szkoda, i tak sobie poradzą :D
Zauważyłam pewnien mały błąd, powinno być wczorajszE duety, a nie wczorajszY duety. :P

impossible_x3 
oh,hello loui.

Redaktor portalu

Wysłany: 2008-05-24, 10:43   

Justyna była moją faworytką ; [
A Gieorgij ?
Cieszę się,ze odpadł.

Marcin/Wiola/Tomek/Iza

Ewelinka224 
Debiutant

Wysłany: 2008-05-24, 11:06   

szkoda, ze odpdli szkoda mi ich najbardziej Grega;(
Który dla mnie już i tak wygrał

Jagna 
Debiutant

Wysłany: 2008-05-24, 14:16   

Szkoda Gieorgija, choć i tak pewnie sobie poradzi, a Justyna... cieszę się, że odpadła, choć dobrze tańczyła. Mam nadzieję, że wkrótce ich zobaczymy... a przynajmniej najprędzej w finale 4 czerwca- w moje urodzinki :P Pozdrowionka dala fanów GreGa

mika06012 
Kandydat

Wysłany: 2008-05-24, 17:36   

No nie ja myslałam ,że Greg bedzie w finale a nie ten glupi Kryspin ,ktory nie umie tanczyć... ,a co do justyny to jej od początku nie lubiałam nie wiem jak wy możecie ją lubić albo nie lubić Grega? Poprostu żal kto nie lubi Grega..Bardzo mi przykro że odpadł

-

Feelmenow 

Sponsor

Wysłany: 2008-05-24, 18:11   

mika06012, ZWARIOWAŁAŚ ?! Kryspin , nie umie tańczyć ?

Lubię Grega , ale proszę Cię bądź obiektywna !

Sir_Rafael 
Zmęczony życiem.

Redaktor portalu

Wysłany: 2008-05-24, 18:14   

mika06012 napisał/a
No nie ja myslałam ,że Greg bedzie w finale a nie ten glupi Kryspin ,ktory nie umie tanczyć

Tutaj sie będe spierał mimo że nie jestem jakimś wielkim fanem Kryspina, powiem tak: dziewczyno masz jakieś pojęcie o tańcu skoro mówisz że Kryspin nie umi tańczyc?? Jak dla mnie to prezentuje on wysoki poziom, a to że Greg odpadł to trudno wkońcu to juz półfinał chociaż uważam że i tak daleko zaszedł.

I can't feel the way I did before. Don't turn your back on me. I won't be ignored.

impossible_x3 
oh,hello loui.

Redaktor portalu

Wysłany: 2008-05-24, 18:22   

Kryspin nie umie tańczyć ?
AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA.

BEZ KOMENTARZA.

Marcin/Wiola/Tomek/Iza

grochu_18
[Usunięty]

Wysłany: 2008-05-24, 18:27   

Ahhh... ta zazdrość fanek Gieorgija, jest rozbrajająca... Gieorgij jest bardzo utalentowany, według mnie nie ma co rozpaczać, przegrał tylko z Kryspinem oraz Arturem - czołówką!

judyta 
Guru

Wysłany: 2008-05-28, 09:03   

nie potrafie wyrazic swoich emocji po odpadnieciu justyny.. wielki, naprawde wielki zal.. program wiele straci po jej odejsciu.. bardzo wielka szkoda ze odeszla, dla mnie powinna go wygrac.. co do odpadniecia gieorgija wkoncu nadszedl ten dzien i bardzo dobrze, jednak troche za pozno, powinien duzo wczesniej poleciec
i takie male ps; hahahahhahahahahaha dla tej osoby ktora uwaza ze kryspin tanczyc nie potrafi

Przyjazne linki
Sponsor

Skad: Z forum

Odpowiedz do tematu