Szukaj • Grupy • Rejestracja • Zaloguj

PORTAL •  CHAT [0] •  Regulamin •  Mapa •  Album •  Ludzie •  F.A.Q •  BB CODE •  Statystyki •  Download

Poprzedni temat :: Następny temat
Przesunięty przez: Nika
2008-10-04, 15:39
Roksana i Kamil "Santi"
Autor Wiadomość

NoTaLoNee 
|b-girl.love.dance|

Moderator

Redaktor portalu

Sponsor

V.I.P

Wysłany: 2008-04-24, 17:29   

Paulinciaa napisał/a
Zagrożeni byli: Aneta i Patryk, Żaneta i Georgij i Roksana Roxi i Kamil Santi.

chcę tylko dodać ze zagrozony był jescze Artur.

a poza tym to tez stasznie mi zal ze oni odpadli..:/ szkoda..wielka szkoda.
ten program schodzi na psy.

Elanor 
Piszę o wszystkim

Wysłany: 2008-04-24, 17:43   

Ja nadal nie mogę przeboleć, że to była akurat Roxi, nie żebym naprawdę wierzyła, że może wygrać, ale tak wcześnie nawet bym nie pomyślała, że może odejść... 8 smsów wysłałam, mimo, że wiedziałam, że to będzie ona. Najsmutniejsze, że ona też wiedziała. Normalnie popłakałam się jak małe dziecko, bo naprawdę się nie spodziewałam, myślałam, że Kaśka i Kamil będą nominowani...

Ale u dziewczyn była przynajmniej jakaś konkurencja, za to u chłopaków było oczywiste kto zasłużył na out w tym odcinku. Patryk... :|

Nie będę zabijała bronią,
gdyż kto zabija bronią ten zapomniał oblicza swego ojca.
Będę zabijała sercem.
"

Bolek 
Tubylec

Wysłany: 2008-04-24, 18:23   

nie moge sie z tym pogodzic ze odpadł Santi on był najlepszy a Patryk moze sie przy nim schowac Gieorgij i Artek tez nie dorastali mu do pięt Santi nie dosc ze byl najlepszym tancerze YCD to był tez strasznie sympatyczny jak na niego patrzyłem to zawsze wiedziałem ze to fajny koles moze juz nie wygra YCD ale napewno daleko zajdzie jestem o tym przekonany takich ludzi ze swieca szukac :) nigdy sie nie pogodze z tym ze odpadł tak szybko :(

Julka:) 
Piszę o wszystkim

Wysłany: 2008-04-24, 18:31   

to jest obciach, że tancerze odpadaja, a sztywne kukły ( np. Patryk) zostają.
Jak tak dalej pójdzie to ciekawe jaki mistrz pojedzie na Broadway.
No nie moge, jak Roxi mogła odpaść...co za masakra ten program. Taniec jest tam na wymarciu.

Paulinciaa 

Redaktor portalu

V.I.P

Wysłany: 2008-04-24, 18:32   

Ja podobnie jak Kat byłam bardzo ale to bardzo wkurzona.. Dlaczego to akurat Roxi i Santi odpadli? Wielka masakra... Nie mogę uwierzyć.. Wysłałam na Kamila 4 sms-y a na Roxi 1 alewidaćto i tak nie pomogło...

"You can dance anywhere, even if only in your heart."

kasiaaa_r 

V.I.P

Wysłany: 2008-04-24, 18:33   

Elanor napisał/a
Normalnie popłakałam się jak małe dziecko

ja też.
płaczmy za ludzką głupotę

lesiu_13
Świeżynka

Wysłany: 2008-04-24, 18:41   

to bez sensu... takie żale zostają w programie a prawdziwi tancerze odpadaają ;/ wstyd :/ KAMIL - You're the beast!! :) Dla mnie Santi i tak wygrał!

Kat 
Look At Me

Redaktor portalu

V.I.P

Wysłany: 2008-04-24, 18:50   

Zgazdam si Lesiu:P Santi the best! ;* 4 ever xD
Mówi się, że potrzeba tylko jednej minuty, żeby kogoś zauważyć,
jednej godziny, żeby go ocenić i jednego dnia, żeby polubić,
ale całego życia, by go później zapomnieć
.

I'm a dreamer,
a distant dreamer,
dreaming for hope...

Olga.YCD 
Świeżynka

Wysłany: 2008-04-25, 18:43   

chrzanić takie coś. Dlaczego akurat oni?
nie rozumiem takich ludzi, którzy głosują na żanetę z 'przyklejonym uśmiechem'.
Roxi i Santi tańczyli świetnie. Santi pokazał się w hh, a Roxi poradziła sobie kapitalnie w jazzie. nie wiem czemu tak się stało :(

kasiaaa_r 

V.I.P

Wysłany: 2008-04-25, 18:56   

nie nie nie!! ja już nie mogę
wchodze do tego teamatu i tyczec mi się chce!!
matko, ja chcę ich z powrotem!!!

mickey_mouse 
Przebijam się

Wysłany: 2008-04-25, 19:03   

Jejku, na początku nie lubiłam Roxi , dopiero w ostatnim odcinku jakoś się do niej przekonałam i jak na złość odpadła :/ Zamiast niej odpaść mogłaby Żaneta... W ogóle to nie spodziewałam się, że Roxi i Artur będą zagrożeni, myślałam, że w strefie zagrożenia obok Anety i Patryka oraz Żanety i Gieorgija znajdzie się Kasia Kubalska i Kamil Guzy... :(

Z tego programu odpadają najfajniejsi ludzie... Najpierw Filip, potem odeszła Natalia, teraz Roxi i Kamil... :/

bLoNdI.15 
Gaduła

Wysłany: 2008-04-25, 19:04   

kurcze najbardziej mi szkoda Santiego... skromny nie miżdży sie przed tymi kamerami i co najważniejsze świetnie tańczy ! gdyby nie ta chrzaniona kontuzja to za tydzień znowu moglibyśmy patrzeć jak sie rozwija i daje świetny pokaz. Jak dla mnie to on i Ania zatańczyli najlepiej w minionym odcinku ale cóż najwyraźniej dla większości widzów tego programu liczy sie ładna buźka...

natusssska 
Dyskutant

Wysłany: 2008-04-25, 19:30   

Elanor napisał/a
Ja nadal nie mogę przeboleć, że to była akurat Roxi, nie żebym naprawdę wierzyła, że może wygrać, ale tak wcześnie nawet bym nie pomyślała, że może odejść... 8 smsów wysłałam, mimo, że wiedziałam, że to będzie ona. Najsmutniejsze, że ona też wiedziała. Normalnie popłakałam się jak małe dziecko, bo naprawdę się nie spodziewałam, myślałam, że Kaśka i Kamil będą nominowani...

ja tez bylam przekonana ze to kamil i kska beda nominowani.wogle jak byly reklamy to juz calkiem bylam wyluzowana i sie nie martwilam bo to bylo niemozliwe zeby artur i roxi tak beznadziejnie zatanczyli.no ale jurorzy stwierdzili inaczej.ja juz wtedy wiedzialam ze ona odpadnie.ale mimo wszystko wyczyscilam sobie karte esami bo caly czas mialam nadzieje ze to aneta odpadnie......najbardziej mi jej bylo szkoda jak miala zachecac do wysylania esow-wydaje mi sie ze ona wtedy wiedziala ze juz odpadnie.
co do santiego to sytuacja jest jeszce bardziej beznadziejna bo gdyby nie kontuzja w zeszlym tygodniu to niebylby nominowany.a widzowie odeslali do domu jednego z lepszych tancerzy i pozowalajacego wierzyc w swoja wszechstronnosc.

teraz bez nich ten program bedzie dziwny-wydaje mi sie ze ludzie dopeiro sie przekonaja ile roxi wnosila do tego programu.....

kasiaaa_r 

V.I.P

Wysłany: 2008-04-25, 20:10   

widzowie to idioci.
szczerze to do domu wysyłają samych dobrych tancerzy.
ja też wiedziałam, że Roksana odpadnie, ale i tak wysyłałam na nią esy.
po prostu jakby Kaśka Kubalska była nominowana na pewno by odpadła, dlatego jurorzy woleli nie ryzykować, chociaż uważam, że to niesprawiedliwe

Elanor 
Piszę o wszystkim

Wysłany: 2008-04-25, 21:49   

kasiaaa_r napisał/a
po prostu jakby Kaśka Kubalska była nominowana na pewno by odpadła, dlatego jurorzy woleli nie ryzykować, chociaż uważam, że to niesprawiedliwe

Od początku tak mówiłam :P ale Kaśki by mi byłoby szkoda jednak, chociaż jak teraz myślę, to chyba mniej niż Roxi, wrr.

natusssska napisał/a
teraz bez nich ten program bedzie dziwny-wydaje mi sie ze ludzie dopeiro sie przekonaj ile roxi wnosila do tego programu.....

Ja jestem na skraju wytrzymałości jak wchodzę na forum oficjalne "Roxi wróć", "Roxi dlaczego odpadłaś", "Roxi byłaś najlepsza"... Gdzie Ci ludzie byli wcześniej ja się pytam?

Tego jej materiału z pożegnania, to w ogóle nie jestem w stanie oglądać, bo zaraz ryczę, normalnie to było tak nie fair, zlepek niekorzystnych sytuacji...
W zeszłej edycji na tym etapie odpadła Magda Góra, pomyśleć, że taka Aneta kozodujka zaszła dalej... Pomyśleć, że taki Patryk zajdzie dalej...

Ale ogólnie pocieszam się tym, że ta edycja to jest totalny niewypał, komercha jakich mało, ludzie są nieciekawi, choreografie bez poziomu, strojnie i muzyka żal. Nawet sama realizacja, montaż. Roxi była rzeczywiście za dobra do tego programu, do tej edycji... Teraz ma swoją ekipę, swoje życie, i święty spokój, i robi to co kocha, czyli tańczy, a nie sprzedaję się nastoletnim idiotkom śliniącym się na widok imoł patrysia.

Nie będę zabijała bronią,
gdyż kto zabija bronią ten zapomniał oblicza swego ojca.
Będę zabijała sercem.
"

Przyjazne linki
Sponsor

Skad: Z forum

Odpowiedz do tematu