Agustin Egurrola, szef jury w ''You Can Dance - Po Prostu Tańcz", zostanie...ojcem! I to podobno już za trzy miesiące.
Matką dziecka jest Nina Tyrka, znana nam głównie z programu "Taniec z Gwiazdami".
Egurrola ogłasza, że jest gotowy do roli ojca i nie może się już doczekać narodzin pierwszego dziecka.
Gratulujemy!
_________________ "Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, aż znajduje się taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on to robi.."
- Albert Einstein ♥
Więc nie bój się.
Podaj swoją dłoń.
Zaufaj mi.
Byłam tam nieraz...
Wiek: 15 Dołączyła: 30 Paź 2007 Posty: 507 Skąd: far far ełej
Wysłany: 2008-07-20, 08:35
nie, no to gratulacje! a nie wiadomo, czy chłopiec czy dziewczynka?
_________________ aktorzy są widzami, widzowie aktorami,
a ja pomiędzy wami
co dnia widzę, że na scenie jest pusto
i tylko wielkie lustro - tło do gry
daje nam złudzenie, że ktoś jest na scenie,
a to w odbiciu my
Ale w sumie to najwyższy czas Agustin ma już swój wiek Może się wreszcie ustatkuje ^
Oj, co ojcostwo robi z ludźmi..
_________________ "Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, aż znajduje się taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on to robi.."
- Albert Einstein ♥
Więc nie bój się.
Podaj swoją dłoń.
Zaufaj mi.
Byłam tam nieraz...
ja jakoś nie mogę do końca w to uwierzyć no ale jak coś to gratulacje... Dziecko pewnie będzie densowało zanim się chodzić nauczy
anulka0920 napisał/a
Oj, co ojcostwo robi z ludźmi..
an mówisz to z jakiegoś doświadczenia?
_________________ Niemożliwe to tylko wielkie słowo rzucone na wiatr przez maluczkich, którzy godzą się z naturalną koleją rzeczy, zamiast wykrzesać siłę, by ją zmienić. Niemożliwe to nie fakt. To jedynie opinia. Niemożliwe to nie deklaracja. To wyzwanie. Niemożliwe to potencjał możliwości. Niemożliwe jest chwilowe. NIEMOŻLIWE NIE ISTNIEJE.
Moń, wiem po moim bracie Facet jak zostaje ojcem, to szaleje
- Albert Einstein ♥
Więc nie bój się.
Podaj swoją dłoń.
Zaufaj mi.
Byłam tam nieraz...
No to gratulacje.
Swój wiek już ma.
Ciekawe jak dziecko będzie wygladac...?
Mam nadzieję, że do ojca będzie podobne ;d
Kurde nie mogę sobie Agustina w roli ojca wyobrazic ;d
_________________ I could stay lost in this moment forever.
wlasnie wczoraj przegladalam jakas strone i myslalam ze mi sie przewidzialo,a tu to prawda. Gratulacje. I ciekawe czy to chlopczyk czy dziewczynka i jak bedzie mial/a na imie.:)
_________________ Dance is your pulse, your heatrbeat, your breathing.
It's the rythm of your life.
It's the expression in time and movement, in happiness, joy, sadness and envy.
No Agustin, wkońcu bobo co tam, że moim zdaniem to jedna z bardziej przeciętnych (uroda, osobowość) dziewczyn z TzG, ale napewno, przy bliższym poznaniu zyskuję.
_________________ Tańczący z wilkami
Przyjazne linki Sponsor
Skad: Z forum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum