Wysłany: 2008-05-05, 19:51 Ania Bosak uczy hip hopu?
Uczestniczka pierwszej edycji You Can Dance Ania Bosak bedzie uczyć hip hopu?
Ania Bosak wystąpiła w projekcie" New Style Academy" przygotowanym przez Błażeja Szychowskiego w którym poprzez płyte DVD możemy nauczyć się różnych choreografii do hip hopu. Poza Anią, będziemy tam mogli również oglądać Roksane Saniuk, Rafała Kamińskiego i Mariusza Kotarskiego.
Ania sie do tego nie nadaje..ale i tak to kupie..albo jakims innym cudem zdobęde...xDxD
_________________ Dance is your pulse, your heatrbeat, your breathing.
It's the rythm of your life.
It's the expression in time and movement, in happiness, joy, sadness and envy.
ANIA???
Ej jak dla mnie to Ania się nie nadaje, jeżeli w towarzyskim Ivona powiedziała że zatańczyła gorzej od Janowskiego to ja nie wiem czy On a do HH się nadaje...?
_________________ I could stay lost in this moment forever.
ja też zakupie, bo często ucze sie z neta a takie coś... to jest coś Anka jest tylko po to żeby zwiększyć sprzedaż, bo ją każdy zna. Ona łapie kroki i nie ma z tym większego problemu, ale... najpierw musieli ją nauczyć żeby uczyła innych
maniuuuuus i roxi i blazee tylko dal nich kupie ta plyte.najlepsza ekipaa na swiecie tylko po jaka cholere tam bosa jest? po jej hh w ycd nie widzialam w niej jakiegos talentu do tej techniki....
ktos powiedział gdziec, ze ona jest tylko po zeby pokazac ze tego moze sie kazdy nauczyć
Maniek, Roofi, Roxi, Blazeeee... po prostu cud miód..
hmm.. i Anka..<no coment>
_________________ Dance is your pulse, your heatrbeat, your breathing.
It's the rythm of your life.
It's the expression in time and movement, in happiness, joy, sadness and envy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum