1 lipca rozpoczęły się zdjęcia do drugiego sezonu serialu Teraz albo nigdy! Obok Marty Żmudy-Trzebiatowskiej, Agaty Buzek czy Katarzyny Maciąg pojawią się dwie nowe aktorki – Tamara Arciuch oraz .. Ania Bosak!
Dziewczyna już na stałe będzie w tym środowisku? Przypomnijmy, że ma także rolę w filmie Kochaj i tańcz! Zobaczymy czy się sprawdzi.
_________________ you broke your back
you left your scratch
then you came back to me
just to get some sleep
Chyba brat jej coś trochę pomógł moim zdaniem. Albo po roli w filmie producenci stwierdzili, że sobie dobrze radzi i dali jej szanse. Ciekawa jestem tylko, kogo ona tam zagra...
Ja bym powiedziała tak.. Głupi ma zawsze szczęście... (Ale znaczenie trochę inne.. Tzn, ta osoba, którą mniej lubiłam od pozostałych uczestników, ma takie szczęście, że już 2 rola się szykuje..)
_________________ "Muzyka jest niewidzialnym tańcem, a taniec niesłyszalną muzyką."
Jean Paul
[ Dodano: 2008-07-02, 20:36 ]
aha.
zapomniałam. ; ]
anka chwyta się wszystkiego czego tylko się da.
pcha się dosłownie wszędzie i promuje jak nie wiem co.
niech lepiej pozostanie przy tańcu.
_________________ and I know that it's not a party,
if it happens every night.
pretending there's glamour and candelabra,
when you're drinking by candlelight.
Wiek: 14 Dołączyła: 20 Paź 2007 Posty: 603 Skąd: Żeś się wzięła ?
Wysłany: 2008-07-02, 20:55
"Teraz albo nigdy!" to następstwo "Magdy M." tyle, że słabasze... Chociaż tego drugiego nie oglądałam ale dużo się nasłuchałam zachwycaniem moich koleżanek.
Nie wyobrażam sobie Anki w tym serialu, ale życzę jej jak najlepiej w branży aktorskiej bo lubie jej brata Kamila, a zwłaszcza jego rolę w "M jak miłośc"
Anka teraz będzie się wszędzie pchała, w końcu to show-biznes. Tutaj nawet jak ktos sie do czegoś nie nadaje to coś z niego będzie, choby nawet pośmielisko...
Ja na początku oglądałam Teraz albo Nigdy ale po pięciu odcinkach pod koniec już zasypiałam na tym. Miejmy nadzieję ,że może Tamara i Anna wniosą coś do tego serialu ,że nie będzie taki nudny. Chociaż szczerze to wątpię.
hm.
ja lubię ten serial.
ale wątpię,że Anka sobie poradzi.
niech lepiej tańczy,a aktorstwo zostawi swojemu bratu.
Serial czasem oglądam. Fajny może i jest. Co do Anki.. to nie wiem co z tego wyjdzie, ale nie rozumiem po co ona pcha się do aktorstwa. Jest dobrą tancerką i to tym powinna się głownie zając.. Tamarę lubię więc fajnie że wystąpi w serialu, może jakoś urozmaici fabułę:)
Ciekawe jest też to jaką rolę dali Ance. Cóż poczekamy, zobaczymy ale nie jestem specjalnie zachwycona tą nowiną.
_________________ "There is only one happiness in life, to love and by loved"
"Żyję więc walczę...
Żyję więc śnię...
Żyję więc kocham...
Żyję bo chcę...?"
zgadzam się z przedmówcą.
naprawdę lansowanie się na takie sposoby w show biznesie nie jest za dobre.
dobrze tańczy,wiec niech robi coś w tym kierunku.
Ale tancerze nie mają takiej możliwości lansu jak aktorzy serialowi, a Bosak lansować się lubi bardzo, więc wiadomo było, że w końcu zobaczymy ją w jakimś serialu, ja osobiście dostaję wysypki jak Ją widzę, na szczęście nie oglądam "Teraz albo nigdy" tylko "39 i pół" i mam nadzieję, że tam jej nie zobaczę
_________________ drugi raz już nie zrobisz pierwszego wrażenia
no juz nie mogla czegos innego wymyslic.. zrozumialabym ze w jakim s serialu o tancu, ale w teraz albo nigdy..:P:P no zobaczymy...
_________________ Dance is your pulse, your heatrbeat, your breathing.
It's the rythm of your life.
It's the expression in time and movement, in happiness, joy, sadness and envy.
Wysłany: 2008-07-12, 22:54
dobrze że tego nie oglądam bo by mnie całkiem zemdliło. Braciszek się postarał żeby Ania nie wygasła. Zobaczymy jak się zaprezentuje ale kariery to ja jej nie wróżę, chyba że druga Edytka Herbuś
_________________ KUPODZIEL lub KUMWISZ KUMA lub KUPA
I don't need to fight
To prove I'm right
I don't need to be forgiven
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum