Diana juz jest gwiazda..:):)
Ale napewno w nastepnym teledysku wystapi. jestem pewna.
_________________ Dance is your pulse, your heatrbeat, your breathing.
It's the rythm of your life.
It's the expression in time and movement, in happiness, joy, sadness and envy.
Ha! Zawziąłem sie i jednak to obejrzałem i rzeczywiście Dianka jest najlepsza w tym całym syfie, ale ten kolo wtf? Męski odpowiednik Dody, wygląda jak sprzedawca na stadionie dziesięciolecia, wygonili go stamtąd to teraz się za szołbiznes bierze , no ale próbuj młoda, może o Tobie USA usłyszy.
Ło matko, ten facet jest przerażający, ale Diana i Miśka są świetne, dzięki nim jakos domęczyłam to do końca szkoda, że tam ich tak mało, w tym buszu, mogłabym ciągle patrzeć jak tańczą
obejrzałam z wyłączonym dźwiękiem bo nie dałam rady tego dłużej słuchać po 1 minucie:P
dziewczyny nieźle,ale miejscami nie równo niestety. Piróg by zjechał je za synchrony od góry do dołu:P
Może teraz piosenka fatalna, ale następnym razem zatańczą z Justinem Timberlake'm
Wypadły super moim zdaniem. Synchrony nie rzucają się w oczy jak się patrzy na wszystko ;]
_________________ "Muzyka jest niewidzialnym tańcem, a taniec niesłyszalną muzyką."
Jean Paul
Przyjazne linki Sponsor
Skad: Z forum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum