Wysłany: 2008-07-19, 16:27 Diana w amerykańskim teledysku
Diana 'Sasza' Staniszewska wraz z koleżanką z Top Toysów 'Miśką' wystąpiła w teledysku do piosenki Space - Make it hot. Dziewczyny wystąpiły wsród amerykańskich tancerek. Jak sobie poradziły? Oceńcie sami!
_________________ Niemożliwe to tylko wielkie słowo rzucone na wiatr przez maluczkich, którzy godzą się z naturalną koleją rzeczy, zamiast wykrzesać siłę, by ją zmienić. Niemożliwe to nie fakt. To jedynie opinia. Niemożliwe to nie deklaracja. To wyzwanie. Niemożliwe to potencjał możliwości. Niemożliwe jest chwilowe. NIEMOŻLIWE NIE ISTNIEJE.
Piosenka mi się kompletnie nie podoba, co to w ogóle jest?
Ale to nie ważne, Diana : jak zwykle się wyróżnia i jak zwykle ślicznie wygląda
_________________ "Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, aż znajduje się taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on to robi.."
- Albert Einstein ♥
Więc nie bój się.
Podaj swoją dłoń.
Zaufaj mi.
Byłam tam nieraz...
jasne że były najlepsze xD i to one powinny odjechać lamborgini xD
a poza tym jak ktoś jest zainteresowany to Diana i inni z Top Toys wystąpili też w teledysku Sistars - Tell it to my heart to dla tych co nie wiedzą ;p ;p
pzdr DIANA THE BEST!!
_________________ U hate me cuz I'm rockstar, rockstar! A pretty little problem uh - huh xD
Najlepsze jest to, że nie podobają mi się włosy Diany. Ale ona sama w nich tak. Ona jest po prostu śliczna i we wszystkim dobrze wygląda
_________________ "Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, aż znajduje się taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on to robi.."
- Albert Einstein ♥
Więc nie bój się.
Podaj swoją dłoń.
Zaufaj mi.
Byłam tam nieraz...
Bosh, co za syf. Moje wrażliwe uszy, tego nie zniosły, niestety. Po minucie wyłączyłem. Diana w tym czasie się nie pokazała przynajmniej jej nie widziałem, ale skoro mówicie, że sie wyrózniała to bardzo dobrze. Fajnie byłoby ją zobaczyć w jakimś ambitniejszym teledysku.
przeciez praiwe caly czas ja pokazuja. a w pierwszej minucie napewno, bo aj tez tyle ogladalam;p;p
_________________ Dance is your pulse, your heatrbeat, your breathing.
It's the rythm of your life.
It's the expression in time and movement, in happiness, joy, sadness and envy.
piosenka to jakiś totalny niewypał !!aleoczywiście Diana...świetnie xD
radzi sobie dziewczyna ) trzymam z nia kciuki:):):)
[ Dodano: 2008-07-22, 00:14 ]
Ta piosenka to totalny niewypał...
ale Diana...hym...ona oczywiścieświetnie xd
wyróznia sie jak zawsze xD radzi sobie dziewczyna trzymam za nia kciuki :)
Skad: Z forum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum