Wysłany: 2008-06-05, 15:14 Finałowa trójka - o sobie.
Jeden z serwisów plotkarskich dał nam możliwość spojrzenia na finałową trójkę z innej strony. Mamy okazję zobaczyć Artura, Kasię i Kryspina, którzy opowiadają krótko o swoim udziale w "You Can Dance - Po Prostu Tańcz".
W skrócie :
Artur Cieciórski, przyznaje, że program, w którym bierze udział, da mu wiele możliwości, dzięki którym będzie rozpoznawalny. Nie ukrywa, że jest to jego główny cel. Arturze - myśleliśmy, że jesteś już osobą dość rozpoznawalną z takimi zwycięstwami na swoim koncie. A wydawało by się, że program jest głównie dla początkujących tancerzy, którzy chcą zdobywać doświadczenie, a nie górować nad innymi.
Kasia Kubalska, kurczę, opowiada o tym, że kurczę, nie boi się jurorów. Ponadto, kurczę, dodała, iż niezwykle denerwują ją komentarze widzów - jakoby była zarozumiała i zbyt pewna siebie. Kurczę, Kasiu, a może coś w tym jest, skoro tyle osób tak sądzi?
Z kolei Kryspin Hermański, ujawnia nam, że... nie chce być gwiazdą. Nie interesuje go bowiem show-biznes, a wyłącznie taniec. Z tej wypowiedzi wywnioskować możemy, że Kryspinowi sodówka nie uderzyła i raczej nie uderzy do głowy, ale w sumie - kto to wie? Może to tylko maska założona na okres trwania programu?
Pozwoliłam sobie na trochę złośliwe i ironiczne komentarze, mam nadzieję, że nikogo nimi nie uraziłam, bowiem to nie był cel tego artykułu.
_________________ "Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, aż znajduje się taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on to robi.."
- Albert Einstein ♥
Więc nie bój się.
Podaj swoją dłoń.
Zaufaj mi.
Byłam tam nieraz...
Kasia Kubalska, kurczę, opowiada o tym, że kurczę, nie boi się jurorów. Ponadto, kurczę, dodała, iż niezwykle denerwują ją komentarze widzów - jakoby była zarozumiała i zbyt pewna siebie. Kurczę, Kasiu, a może coś w tym jest, skoro tyle osób tak sądzi?
Nie no tego nie rozumiem.Kasia jest naprawdę fajną i sympatyczną dziewczyną!
Wysłany: 2008-06-05, 15:48
Czepiacie się Kasi, a przecież Kryspin też się jąkał i powtarzał (co nie zmienia faktu, że jest moim faworytem ). W wypowiedzi Artura podobało mi się to, że chce przekazywać swoje umiejętności, ucząc innych. Myślę, że zarówno Kasia jak i Kryspin nie są jeszcze przyzwyczajeni to wywiadów, stąd te nieskładne wypowiedzi.
_________________ `Nawet gdybym upadł tak nisko, że prawie w szaleństwo..
..Nawet gdyby moje miejsce było ciągle na zewnątrz.` @vE !
Bo Kryspin to osoba, która jest zwykła, wie jak się zachować i (o dziwo!) ma największą osobowość, ponieważ nie został jeszcze wykastrowany.... ee... TFU! nie został jeszcze pozbawiony tej osoby, którą był przed programem xD
Pozwoliłam sobie na trochę złośliwe i ironiczne komentarze
złośliwa i ironiczna an->I like it :*
Co do samych wypowiedzi, wszyscy mi się podobali. Widać, że Artur jest najbardziej obyty z kamerą i tego typu wypowiedziami, bo Kasia i Kryspin się mieszali straszliwie Kurcze Kasi mnie rozbawiło i kurcze fajnie, że kurcze an tak to opisałaś, ale z tym co napisałaś nie bardzo się zgadzam...
Apeluję żeby dać an jako drugą redaktorkę do krytycznego oka
_________________ Niemożliwe to tylko wielkie słowo rzucone na wiatr przez maluczkich, którzy godzą się z naturalną koleją rzeczy, zamiast wykrzesać siłę, by ją zmienić. Niemożliwe to nie fakt. To jedynie opinia. Niemożliwe to nie deklaracja. To wyzwanie. Niemożliwe to potencjał możliwości. Niemożliwe jest chwilowe. NIEMOŻLIWE NIE ISTNIEJE.
Finał już za 1h a co do wypowiedzi no to oczywiście nie odpusze wypowiedzi Kasi Co ją denerwuje w wypowiedziach widzów Trzeba sieliczyc z tym że jak sie idzie do telewizji to sietrzeba tego spodziewać Artykuł ogólnie fajnie napisany.
_________________ "Taniec jest jak napad na bank – liczy się każda sekunda."
I can't feel the way I did before. Don't turn your back on me. I won't be ignored.
Jaka kontrowersja Nie miejcie mi za złe, że napisałam tak troszkę złośliwie o Kasi - bo napisałam tak również o Arturze i (moim faworycie!) Kryspinie
Chciałam chociaż raz poczuć się jak w Pudelku!
A tak poważniej : to nie miała być opinia własna, raczej chodziło mi o ogólne spojrzenie na ich trójkę, a że troszeczkę złośliwiej, to już swoją drogą
_________________ "Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, aż znajduje się taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on to robi.."
- Albert Einstein ♥
Więc nie bój się.
Podaj swoją dłoń.
Zaufaj mi.
Byłam tam nieraz...
Ostatnio zmieniony przez anulka0920 2008-06-05, 20:14, w całości zmieniany 2 razy
no wlasnie to mi sie bardzo spodobalo w twoim art an:))
_________________ Dance is your pulse, your heatrbeat, your breathing.
It's the rythm of your life.
It's the expression in time and movement, in happiness, joy, sadness and envy.
Przyjazne linki Sponsor
Skad: Z forum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum