Wysłany: 2008-07-13, 12:01 Gieorgij "tańczy na wodzie".
Jak wszyscy, Gieorgij stara się wykorzystać swoje 5 minut po programie You Can Dance. Greg wystąpił w Warszawie na pokazie sprzętu sportowego. Tańczył podczas rejsu statku wycieczkowego po Wiśle.
Wiek: 15 Dołączyła: 09 Maj 2008 Posty: 693 Skąd: z Parówersa
Wysłany: 2008-07-13, 12:05
a słyszałam o tym a podobno już miał do Anglii wracać. Taniec na wodzie na jakimś stateczku z gwiazdami - czego się nie robi dla sławy i kasy. Ale niech tańczy, bo jak wejdzie kolejna edycja to już trochę przycichnie o tancerzach z II>
_________________ Taniec jest najwznioślejszą, najbardziej wzruszającą, najpiękniejszą ze wszystkich sztuk, bo nie jest tylko prostą interpretacją czy wyobrażeniem życia; jest samym życiem...
Get. Right. Emotions. Going.
Travis ^^
heh. ludzie chyba przyszli ich zobaczyc, a nie ten caly sprzet sportowy.;p;p
no i fajnie ze sie udzielaja bo jak kuuku powiedziala, ludzie o nich moga zapomniec jak bedzie III edycja..;/
_________________ Dance is your pulse, your heatrbeat, your breathing.
It's the rythm of your life.
It's the expression in time and movement, in happiness, joy, sadness and envy.
Ej ja na początku myślałam, że będzie w Gwiazdy tańczą na lodzie. ;p
E tam niech pływają tam po statkach i tańczą^^
Kasa i popularność się liczy.
Ej no ale te ich tańcowanie na statku to nic w porównaniu co robi Ania Bosak...
_________________ I could stay lost in this moment forever.
Wiek: 15 Dołączyła: 20 Paź 2007 Posty: 680 Skąd: Żeś się wzięła ?
Wysłany: 2008-07-14, 08:39
liryczniex3 napisał/a
ale przecież tańczą co w tym złego?
Czy ktos mówi, że cos w tym złego ? Niech tańczą, to ich pasja życiowa (mam nadzieję). Chodzi o to, że nie chcemy żeby stał sie jakąs zabawką telewizyjną... Żeby nie zszedł na psy kapujesz ?
Liryczniex3 chodziło chyba o to, że lansują się poprzez taniec, a nie poprzez jakieś inne sposoby. Właśnie przykładem tego jest Ania Bosak. Mniej tańczy, ale więcej pojawia się po prostu po to, by być.
_________________ "Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, aż znajduje się taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on to robi.."
- Albert Einstein ♥
Więc nie bój się.
Podaj swoją dłoń.
Zaufaj mi.
Byłam tam nieraz...
Przyjazne linki Sponsor
Skad: Z forum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum