Ja jeszcze tydzień nauki w szkole i zaczynam ostre rozciąganie .
Fajnie że TVN nie rezygnuje z fajnych programów, przynajmniej bedzie co oglądać jesienią.
_________________ "Taniec jest jak napad na bank – liczy się każda sekunda."
I can't feel the way I did before. Don't turn your back on me. I won't be ignored.
Avensy69, skoro chcą utrzymać pozycję tzg to zrobią wszystko co w ich mocy. Jak byłi Mariusz, tak mam wrażenie, że teraz znów coś wykombinują. Może Misiek Koterski? xd
YCD - ok.
Mam talent - zobaczymy co to będzie.
TzG - przejadło sie już dawno dawno.
_________________ cała jestem bałaganem, bitwą, wojennym stanem. hi supergirl.
Kolejna edycja YCD była do przewidzenia, i liczę, że na tym się nie skończy bo już nie potrafię sobie wyobrazić telewizji bez YCD, środowe wieczory bez YCD? Niee. Chociaż mam jednak nadzieje, że nie przesadza jak z TzG - bo to jest przesada, w Polsce mamy tyle prawdziwych gwiazd, że pewnie ledwo na jedną edycję by starczyło, kogo oni tam zapraszają to po prostu żałosne zresztą nigdy jakoś nie kręciło mnie oglądanie ludzi, pseudo-gwiazdek, którym płaca za to, że się nauczą tańczyć...
Poziom następnej edycji zależy oczywiście od ludzi jakich wybiorą, tylko nie wiem czy możemy ufać, że jury czegoś się nauczy na swoich błędach no i choreografowie, bo w tym sezonie to sobie trochę odpuścili
Jeżeli chodzi o "Mam talent" to jakoś szczególnie mnie nie ciekawi, pewnie dlatego, że po prostu nie wiem czego sie spodziewać. Może będę mile zaskoczona?
_________________ "Nie będę strzelała ręką,
gdyż kto strzela ręką, ten zapomniał oblicza swego ojca.
Będę strzelała umysłem.
Nie będę zabijała bronią,
gdyż kto zabija bronią ten zapomniał oblicza swego ojca.
Będę zabijała sercem."
To w takim razie muszę zwiększyć ilość treningów w tygodniu.
Jak dla mnie TzG zrobil na początku wielkie show, a teraz to oglądają ludzie to po prostu z przyzwyczajenia, tak myślę. ^^
A odnośnie "Mam talent" to nie wiem co z tego będzie jakoś ciemno to widzę, ale jak zobaczę może zmienię zdanie ;]
YCD - 3 edycja ...hym..jak dla mnie moze byc ich 10 xD:D
Tzg - nie oglądam...bo mnie to nudzi...tragedia...ali by juz spokoj...
''Mam talent'' - ściągneli z Ameryki xD hyhy...wszytsko to samo...:9...wpiszcie nawet na YT american talent...i wyskoczy to samo co u nas...bezie ubaw:d na pewno:)
Wiek: 15 Dołączyła: 30 Paź 2007 Posty: 507 Skąd: far far ełej
Wysłany: 2008-06-19, 17:06
kuuku napisał/a
ale w mam talent jury będzie doda i wojewódzki podobno
wojewódzki, chylińska i foremniak.
_________________ aktorzy są widzami, widzowie aktorami,
a ja pomiędzy wami
co dnia widzę, że na scenie jest pusto
i tylko wielkie lustro - tło do gry
daje nam złudzenie, że ktoś jest na scenie,
a to w odbiciu my
Jeśli takie będzie jury to nieciekawie przynajmniej jak dla mnie. Po co tam Doda? ;o
Wojewódzki? jeszcze jakoś może byc.
Ja też słyszałam że ktoś z widzów bd mógł zasiąśc w jury, no ale zobaczy się we wrześniu
_________________ Wiola/Marcin/Iza/Tomek
Mówi się, że potrzeba tylko jednej minuty, żeby kogoś zauważyć,
jednej godziny, żeby go ocenić i jednego dnia, żeby polubić,
ale całego życia, by go później zapomnieć.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum