Wysłany: 2008-06-01, 11:31 III edycja You Can Dance.
Z anteny na pewno nie zniknie program You Can Dance, prawdopodobnie pojawi się już jesienią.
Joanna Górska szefowa TVN powtwierdza, że You Can Dance ma bardzo dużą oglądalność, oraz planuje jego kontynuację. Castingi odbędą się podczas wakacji. Pozatym doczekamy się także 8 edycji "Tańca z Gwiazdami" oraz nowego show "Mam Talent". Dodatkowo swoją kinową premierę bedzie miał film "Kochaj i Tańcz".
Wiek: 15 Dołączyła: 30 Paź 2007 Posty: 507 Skąd: far far ełej
Wysłany: 2008-06-01, 11:33
ycd ok, ale z tzg daliby sobie już spokój, naprawdę program na poziomie i w ogóle ale robi się już nudny. mam talent przecież byłby alternatywą dla tzg
_________________ aktorzy są widzami, widzowie aktorami,
a ja pomiędzy wami
co dnia widzę, że na scenie jest pusto
i tylko wielkie lustro - tło do gry
daje nam złudzenie, że ktoś jest na scenie,
a to w odbiciu my
To akurat było bardzo do przewidzenia. Wątpię, by TVN tak szybko zrezygnował z emisji Programu, który odnosi tak duży sukces jeśli chodzi o oglądalność. Warto też dodać, że ta oglądalność ciągle rośnie.
Co do TzG - Nudy, nudy, nudy. Monotonia. Co za dużo, to nie zdrowo.
_________________ "Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, aż znajduje się taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on to robi.."
- Albert Einstein ♥
Więc nie bój się.
Podaj swoją dłoń.
Zaufaj mi.
Byłam tam nieraz...
Wiek: 15 Dołączyła: 20 Paź 2007 Posty: 680 Skąd: Żeś się wzięła ?
Wysłany: 2008-06-01, 12:15
Dokładnie- TzG nuda wielka.
Nie wyobrażam sobie aby nie było 3 edycji YCD.
A wiecie może kiedy odbędzie się premiera "Kochaj i Tańcz" ? Już się doczekac nie mogę.
powinni dać sobie spokój z TzG póki jako tako jest na topie. Kryminalnych znieśli a ten TzG ciągną nie wiadomo po coo...wrr.. ciesze sie ze ycd będzie III edycja choć pewnie nie dorówna jakością I ;p
mam talent...jak sie dostaną do progarmu moje znajome, to wam powiem ktore to narazie doszly do 2 etapu..
co do tzg to ja sie nawet ciesze, bo w niedziele wieczorem nigdy nie ma co robić.zero filmow, zero ciekawych programow..
a co do ycd, to rowniez sie ciesze..miejmy nadzieje, ze bedzie lepszy niz 2 edycja
Fajnie ze będzie YCD ale Taniec z gwazdami .... hmmmm... bleeee.. już sie robi nudddny Kochaj i Tańcz". muszę koniecznie iść na to do kina !!!!!!!!!!!!
Fajnie ze będzie YCD ale Taniec z gwazdami .... hmmmm... bleeee.. już sie robi nudddny Kochaj i Tańcz". muszę koniecznie iść na to do kina !!!!!!!!!!!!
na razie uważam, że fajnie, że będzie ta 3 edycja, chociaż obawiam się, że może być coraz gorzej....
co do TZG-podobno mają być jeszcze 2 edycje. Mi to szczerze mówiąc wisi totalnie, bo nie oglądam...
Jeśli chodzi o mam talent, to pożyjemy zobaczymy
_________________ Niemożliwe to tylko wielkie słowo rzucone na wiatr przez maluczkich, którzy godzą się z naturalną koleją rzeczy, zamiast wykrzesać siłę, by ją zmienić. Niemożliwe to nie fakt. To jedynie opinia. Niemożliwe to nie deklaracja. To wyzwanie. Niemożliwe to potencjał możliwości. Niemożliwe jest chwilowe. NIEMOŻLIWE NIE ISTNIEJE.
Cieszę się że będzie kontynuacja YCD, nie wyobrażam sobie by było inaczej (: Oby tylko nie było tak jak z tą edycją..ale może właśnie 3 będzie naj, ale czas pokaże (:
Co do TzG to nie powiem że mnie to zaskoczyło, spodziewałam się, że będzie 8 edycja..pomysł moim zdaniem beznadziejny, bo ile można oglądac to samo..
Co do "Kochaj i tańcz" to nie mogę się doczekac premiery, chetnie to obejrzę (: Natomiast program "Mam talent" zapowiada się ciekawie, także też z przyjemnością obejrzę
_________________ Wiola/Marcin/Iza/Tomek
Mówi się, że potrzeba tylko jednej minuty, żeby kogoś zauważyć,
jednej godziny, żeby go ocenić i jednego dnia, żeby polubić,
ale całego życia, by go później zapomnieć.
Przyjazne linki Sponsor
Skad: Z forum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum