W Tele Tygodniu [moja mama kupuje ] ukazał się taki krótki artykuł na temat WFS.
" Na Nowym Świecie
Oklaski stu tysięcy
Najpopularniejsze aktorki, najpiękniejsze modelki, najdłuższy wybieg i najnowsze kolekcje. Wszystko w sercu stolicy. Na warszawski Nowym Świecie odbyła się czwarta edycja Warsaw Fashion Street. Pokazy - łącznie ponad 70 - trwały przez cały dzień. W sumie obejrzało je około stu tysięcy osób. Największą widownię zebrała transmitowana przez TVP 2 wieczorna gala, którą poprowadzili Agnieszka Szulim i Tomasz Kammel. Rozpoczął ja Orsay Dace Show - widowisko, do którego choreografie przygotował Michał Piróg. Podczas prezentacji kolekcji Tomaszewska&Gibzińska na wybiegu pojawiły się gwiazdy: Agnieszka Wagnar, Magdalena Walach i Agnieszka Maciag w pięknych sukienkach kolor fuksji. Gwiazdorska obsadę miała także prezentacja biżuterii projektantki Vicky Beamon. Biżuteria została zlicytowana, a fundusze przekazane na walkę z anoreksją. Cześć pokazów miała niezwykłą oprawę muzyczną. Zaśpiewały m.in. Marysia Sadowska, Halina Mlynkova i Kasia Klich."
I jest zdjęcie Justyny i obok napis: "choreografię do pokazu Orsay Dance Show przygotował Michał Pirog."
Może to za jego sprawą ona wystąpiła jako modelka? Bo wydaje mi się, że ona właśnie modelowała w pokazie Orsay, a skoro nie tańczyła to Michał może jakoś stanął za sprawą, aby ona wyszła w tej pięknej sukience
Czy coś takiego
_________________ cała jestem bałaganem, bitwą, wojennym stanem. hi supergirl.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum