Wysłany: 2008-06-28, 23:07 Kinga Rusin zagra w filmie.
Kinga Rusin zagra w II części kultowego filmu "Rejs. Prawdopodobnie będzie w tym filmie dziennikarką, czyli zagra samą siebie. Marek Piworski uważa, że wielu dziennikarzy posiada talent aktorski, dlatego postanowił ją do filmu zaangażować. Film będzie adresowany do młodszych widzów. Będzie historią przygodowo-morską z elementami...erotycznymi. Na pewno będzie ciekawie.
Wysłany: 2008-06-29, 01:09
Jeżeli będzie w kinach, to zapewne się na to nie wybiorę, ale życzę jej powodzenia w karierze aktorskiej ;p Tak swoją drogą... dziennikarstwo, taniec, aktorstwo - ciekawe co znowu wymyśli
_________________ `Nawet gdybym upadł tak nisko, że prawie w szaleństwo..
..Nawet gdyby moje miejsce było ciągle na zewnątrz.` @vE !
Będzie historią przygodowo-morską z elementami...erotycznymi.
Przygodowo - morska opowieść co to wogóle jest nie lubię czegoś takiego A te elementy erotyki to niektórym na forum powinny się spodobać xD chyba każdy wie o kim mowa A co do Pani Kingi zobaczymy jaki ma talent aktorski.
_________________ I can't feel the way I did before. Don't turn your back on me. I won't be ignored.
Ja takich pierdołów nie lubię ale te elementy erotyki...xd
Ale i tak pewnie obejrzę z czystej ciekawości.
Sir pewnie się cieszy z tych elementów erotyki xd
Sir_Rafael napisał/a
A te elementy erotyki to niektórym na forum powinny się spodobać xD chyba każdy wie o kim mowa
Wysłany: 2008-06-29, 13:51
a niech tam sobie gra - ma 5 minut po Wiktorach to powodzenia. a co do treści filmu, hmm... morskie przygody nie za bardzo, Ale dla co po niektórych, faktycznie xD
_________________ KUPODZIEL lub KUMWISZ KUMA lub KUPA
I don't need to fight
To prove I'm right
I don't need to be forgiven
Ee tam czy ja wiem. Film przygodowo-morski jakoś do mnie nie przemawia;) Ale po za tym to nawet ciekawie się zapowiada xd Co do tego czy obejrzę to nie wiem, raczej nie xd
_________________ "There is only one happiness in life, to love and by loved"
"Żyję więc walczę...
Żyję więc śnię...
Żyję więc kocham...
Żyję bo chcę...?"
Zobaczymy na co stać Kingę. Ciekawe, czy jako dziennikarka jak to powiedział pan Marek Piworski też posiada talent aktorski
Ale historia przygodowo-morska? Haha
_________________ you broke your back
you left your scratch
then you came back to me
just to get some sleep
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum