Kinga Rusin ostatecznie pożegnała się z programem ‘Dzień Dobry TVN’. Prezenterka na łamach gazety Fakt Gwiazdy wyznaje, że zamyka ten rozdział i będzie go wspaniale wspominała. Mówi również, że z Marcinem Mellerem łączy ją przyjaźń i dobre kontakty. Wspaniale razem im się pracowało.
Przypomnijmy jednak, że to Marcin właśnie zarzucał Kindze, że jest cwana oraz kradła jego pomysły.
_________________ cała jestem bałaganem, bitwą, wojennym stanem. hi supergirl.
Wierz mi, po obejrzeniu amerykanskiego SYTYCD i swietnej jako prowadzacej Cat Deeley wyzbylem sie wszystkich zludzen co do tego ze Kinga jest jednak odpowiadnia osoba na odpowiednim miejscu...Nie ma porownania nawet...Rusin mi nie przeszkadza, ale jako prezenterka takiego show...hm..nie mozna jej zarzucic tego ze nie wykonuje swojej roboty, bo wykonuje ale mnie ona tam po prostu...nie pasuje
_________________ Marcin Mroziński&Wiola Fiuk-głosuj na taniec i wszechstronność, nie na śliczną twarz.
Akurat moją ulubioną parą w DDTVN byli Wellman i Prokop, a Kinga była mi obojętna, tak więc nie ubolewam nad jej odejściem
Jeśli chodzi o YCD - po prostu się przyzwyczaiłam. Prezenterką nie jest może idealną, ale się przyzwyczaiłam, no. ;]
_________________ "Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, aż znajduje się taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on to robi.."
- Albert Einstein ♥
Więc nie bój się.
Podaj swoją dłoń.
Zaufaj mi.
Byłam tam nieraz...
Wysłany: 2008-07-19, 11:59
anulka0920 napisał/a
Akurat moją ulubioną parą w DDTVN byli Wellman i Prokop
Moją także
Aczkolwiek jestem trochę zaskoczona odejściem Kingi, gdyż byłam przekonana, że zrobi to Marcin (przynajmniej tak mówiono przed moim wyjazdem). W DDTvn bardziej mi się podobała niż jako prowadząca YCD.
_________________ `Nawet gdybym upadł tak nisko, że prawie w szaleństwo..
..Nawet gdyby moje miejsce było ciągle na zewnątrz.` @vE !
Wiek: 15 Dołączyła: 20 Paź 2007 Posty: 680 Skąd: Żeś się wzięła ?
Wysłany: 2008-07-19, 12:00
Wszystko to kwestia przyzwyczajenia. Nie wiem kto inny mógłby prowadzic YCD ;] chyba, że byłoby jeszcze z 5 edycji, to byśmy się przywyczaili.
anulka0920 napisał/a
kurat moją ulubioną parą w DDTVN byli Wellman i Prokop
Ja nie oglądąłam DDTVN w tygodniu, zawsze rano jak wstawałam w wekkendy to z przyzwyczajenia i na tvn- kinga i meller ;] A Prokop tez jest nieźle pojechany xD
Wysłany: 2008-07-31, 16:26
przecież, nie została bez pracy, więc nie ma dramatu. wszystkie gazety się rozpisały jakby już dostała na lodzie. ma YCD, jakieś reklamy, podobno nie ma czasu dla dzieci, bo aż tak dużo pracuje! i dla niej będzie lepiej
będzie git!
_________________ "Jak nic znudzona światem,
Wyrzucasz do kosza wczorajsze sny.."
Przyjazne linki Sponsor
Skad: Z forum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum