Wysłany: 2008-06-28, 11:08
Co do jej ubrań, to ona jest uważana za najgorzej ubraną prezenterkę TVN. No, a może to nie ona się ubiera tylko jej wybierają ciuszki styliści?? Ale wg mnie to u niej różnie, czasami ładnie wygląda (ale jak ma ładne ciuszki to z fryzurą jest coś nie tak )
Nie będe pisać na temat pląsów Kingi, bo jak tańczy wszyscy widzą. Nie podoba mi się jednak zachowanie Artura (o ile to prawda). Po pierwsze nieelegancko jest mówić takie rzeczy, po drugie nie powinno się wysmiewac z ludzi, którzy wybrali cię do programu i niejako pomogli odnieśc sukces, a po trzecie takie słowa w ustach instruktora tańca brzmią idiotycznie. Czy gdy ktoś przychodzi do niego na zajęcia, mówi mu, ze nigdy nie nauczyc sie tanczyć?
Generalnie to też uważam, że Kinga powinna odpuścic sobie te pseudo tańce. Jednak co do samego Artura, to zgadzam się z Mia. W jego ustach brzmi to dośc nietypowo. No ale przynajmniej szczery jest xd
_________________ Wiola/Marcin/Iza/Tomek
Mówi się, że potrzeba tylko jednej minuty, żeby kogoś zauważyć,
jednej godziny, żeby go ocenić i jednego dnia, żeby polubić,
ale całego życia, by go później zapomnieć.
Tez nie przepadam za Kinga,ale pamietajmy,ze ona jest tylko prezenterka telewizyjana.Nie wymagajmy od niej za wiele.Mi sie podobaja te jej podrygi.Przynajmniej cos sie stara robic. Zabawnie to wyglada i wg mnie nie jest tak zle ,jak o tym piszecie.
Boże, jak ja nienawidzę takiego publicznego krytykowania.
To, za przeproszeniem, sranie we własne gniazdo.
I jeżeli Artur coś takiego powiedział, to bardzo stracił w moich oczach.
Zwłaszcza, ze każdy, kto bierze udział przy realizacji programu, w jakiś sposób, przyczynił sie do popularności Artura i jego zwycięstwa.
Kinga beznadziejnie tańczy, to fakt i nigdy więcej nie powinna tego robić na wizji, ale mnie osobiście byłoby głupio krytykować kogoś kto przez kilka tygodni namawiał kilka milionów ludzi, do oddawania na mnie głosów ( ja wiem, ze taka rola prowadzącej, no ale mimo wszystko).
_________________ Choćbyśmy cały świat przemierzyli
W poszukiwaniu Piękna,
Nie znajdziemy go nigdzie,
Jeżeli nie nosimy go w sobie.
Wysłany: 2008-06-28, 21:49
impossible_x3, pewnie z pudelka ;p
Moim zdaniem Artur nie powinien krytykować tańca kogoś, kto nie jest z zawodu/pasji tancerzem. Rozumiem, że może mieć własne zdanie na temat jej umiejętności tanecznych, ale taka otwarta krytyka jest moim zdaniem trochę nie na miejscu.
_________________ `Nawet gdybym upadł tak nisko, że prawie w szaleństwo..
..Nawet gdyby moje miejsce było ciągle na zewnątrz.` @vE !
O rany dziewczyny! A co on znowu takiego zlego powiedzial? Ze Kinga nie umie tanczyc-bo do tego sie to sprowadza.Powiedzial to,co i tak wiekszosc mysli.Ja uwazam,ze on jej nic nie zawdziecza.Mysle,ze w koncu w polskich mediach powinno zaczac sie mowic otwarcie,bez ogrodek,jakie ktos o kims ma zdanie.Nie wstydzic sie tego.Nie ukrywac. Kinga ostatnio stracila w moich oczach.Widzieliscie moze na oficjalnej stronie programu YCD filmiki z bitwy Artura i Gleby oraz film z castingu w Krakowie? Jest tam niegrzeczna w stosunku do kolegow dziennikarzy i ciagle ich poprawia i robi fochy.Bardzo dobrze,ze w koncu ktos otwarcie sie do niej przyczepil-jesli tak moge sie wyrazic.Kinga to nie zaden medialny bozek.Pozdrawiam.
bo tak na dobrą sprawę w czym ona mu pomogła ?
Wykonywała tylko swoja robotę i tyle.
Co w takim razie cała 16 ma być jej wdzięczna do końca swojego życia i klękać przed nią na kolana ?
Taka rola prowadzącej i tyle.
A poza tym mogłaby nam oszczędzić tych pląsów w lewo i w prawo,w ogóle nie w rytmie. ; p
_________________ no, you don't even like boys.
you can reach the sky tomorrow.
Powiedział prawde, ale pewnych rzeczy nie powinno się mówić publicznie, bo tego wymaga dobre wychowanie. A gdyby tak powiedział, że większośc jego fanów to taneczne beztalencia, które nigdy nie dorównają mu umiejętnościami? Też bronilibyście jego "prawdy"?
Przy okazji pląsów Kingi w YCD wyszło jak dobrym trenerem i partnerem musiał być Stefano Terrazino, Kinga nie powinna tańczyć solo, choćby nie wiem jak zżerała Ja ambicja bo wygląda kiepsko, do tego robi w tym tańcu głupią, niepewną minę co wygląda jeszcze gorzej. Nie wiem, czy Artur wypowiadał się oficjalnie czy został podsłuchany podobnie jak Jacyków , nie powiedział nic obrażającego Kingę, Jego wypowiedź raczej podsumowałabym powiedzeniem " Jeśli nie potrafisz nie pchaj się na afisz" i słusznie
_________________ drugi raz już nie zrobisz pierwszego wrażenia
Dobrze powiedzialas,ale zle. Hehe. Znowu mozemy sie klocic jakie rzeczy powinno sie mowic publicznie a jakie nie. Artur tanczyl z Kinga i moze cos powiedziec o jej zdolnosciach w tym wzgledzie.Nie zna umiejetnosci jego fanow,wiec na pewno nie powiedzialby czegos takiego. Poza tym to wszystko,to jego zdanie,z ktorym ty przeciez nie musisz sie zgadzac.Ja tez nie musze,ale przez to nie zabieram mu prawa do niego.
właśnie.
nie powiedziałby tak o swoich fanach,bo nie zna ich umiejętności.
a z Kinga pracował,a z tego wszystkiego co zobaczyliśmy to chyba każdy z nas sie zgodzi z jego wypowiedzią.
_________________ no, you don't even like boys.
you can reach the sky tomorrow.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum