Szukaj • Grupy • Rejestracja • Zaloguj

PORTAL •  CHAT [1] •  Regulamin •  Mapa •  Album •  Ludzie •  F.A.Q •  BB CODE •  Statystyki •  Download

Poprzedni temat :: Następny temat
Krytyczne słowa Artura.
Autor Wiadomość

faairest 
MZSK+KK.

>
Wysłany: 2008-06-27, 20:11   Krytyczne słowa Artura.

Zwycięzca YCD – Artur Cieciórski nie zostawił suchej nitki na Kindze Rusin i jej „tańcach” podczas programu. Kiedy w swoim rodzinnym Toruniu spotkał się ze swoimi fanami mówił, że Kingę trzeba było przez wiele godzin uczyć najprostszych kroków i nie ma szans na to, by się nauczyła w końcu tańczyć. Była strasznie sztywna, co było widać w programie na żywo. Uprzedził również na początku, że nic do niej nie ma, jakby chciał się obronić przed słowami, które po chwili wypowiedział. Faktycznie, Kinga mogłaby sobie darować to co wykonuje razem z tancerzami. Parę kroków w prawo i lewo nie zachwyca.
just to get some sleep

Sir_Rafael 
Zmęczony życiem.

>
Wysłany: 2008-06-27, 20:15   

A to Arturek :D wygrał to juzmyśli ze mu wszystko wolno xD. A tak na serio to troche racji ma :P Kinga niestety ale jakoś nie czuje tego klimatu, wogóle troche to dla mnie dziwne bo wygrała TzG :roll: ale jakoś bez Kingi nie wyobrażam sobie tego programu :P

Avensy69 
whatever.you.like

>
Wysłany: 2008-06-27, 20:16   

No ale jest lepiej niż w 1 edycji :mrgreen: Może w 3 edycji będa jakies bardziej skomplikowane kroki niż w lewo i prawo. Na przykład do tyłu i do przodu :mrgreen:

Szczypior102 
To ta z S.P.A ^xD

>
Wysłany: 2008-06-27, 20:18   

Avensy69 napisał/a
Może w 3 edycji będa jakies bardziej skomplikowane kroki niż w lewo i prawo. Na przykład do tyłu i do przodu :mrgreen:

Haha xD dobra uwaga Av :P i może obrót do tego :P

S.T. <3 T.A.H. <3

S>P>A kochóm was hsuasy ;*
N.L.V. <3

www.smierciozerki.bloog.pl !! wchodzic.!

impossible_x3 
stopped in time.

>
Wysłany: 2008-06-27, 20:20   

przecież był obrót i w drugiej edycji. xdd.
when you're drinking by candlelight.

-

aguilerka56 
Przebijam się

Ostrzeżeń:
 3/5/5

>
Wysłany: 2008-06-27, 20:21   

Tak, to jest racja, ale Artur tego nie powiedział bo to wszystko jest spisane z pudelka to samo co był z Marią i Łukaszem przecież każdy wie że on ma dziewczyne!!!

kuuku 
upiór z opery

>
Wysłany: 2008-06-27, 20:23   

faktycznie - Kinga była dosyć sztywna, ale ja myślę że na tle takich tancerzy każdy wypada blado :D to może Artur weźmie się za kształcenie Kingi R. ?
I don't need to be forgiven

faairest 
MZSK+KK.

>
Wysłany: 2008-06-27, 20:24   

aguilerka56, jak sam dział mówi - plotki i ciekawostki. :D I nie jest to spisane, bo nie można spisywać. Zresztą, w końcu artykuły skądś trzeba brać. ^^
just to get some sleep

Avensy69 
whatever.you.like

>
Wysłany: 2008-06-27, 20:27   

Szczypior102 napisał/a
Avensy69 napisał/a
Może w 3 edycji będa jakies bardziej skomplikowane kroki niż w lewo i prawo. Na przykład do tyłu i do przodu :mrgreen:

Haha xD dobra uwaga Av :P i może obrót do tego :P

Może jak zarobili te 30 milionów, to mogliby jakiś grosz rzucic żeby nie robiła takiej siary na początku.

Albo może lepiej niech w ogóle nie tańczy. Ale co złego to nie ja :P tango dobrze tańczy :mrgreen: Tylko ta jej "sztywnośc" mnie wkurza...

Elanor 
Piszę o wszystkim

>
Wysłany: 2008-06-27, 20:31   

Dobrze powiedział ;) Mogłaby sobie darować, w US nie robią takich cyrków, ale co ja będę porównywać Kingę do boskiej Cat :lol:
Tylko zastanawiające jest, że ta sama kobieta, która nie radzi sobie z kilkoma krokami w YCD wygrała TzG :roll:

Nie będę zabijała bronią,
gdyż kto zabija bronią ten zapomniał oblicza swego ojca.
Będę zabijała sercem.
"

Avensy69 
whatever.you.like

>
Wysłany: 2008-06-27, 20:33   

Elanor napisał/a

Tylko zastanawiające jest, że ta sama kobieta, która nie radzi sobie z kilkoma krokami w YCD wygrała TzG :roll:

Dokładnie tym kierowałam sie piszac ostatnie dwa zdania w poprzednim moim poście. W TzG dobrze tańczyła. To co, nagle tak jej te umiejętności taneczne ulotniły się ?

Brygida
Debiutant

>
Wysłany: 2008-06-27, 21:45   

Ja ogólnie Kingi nie lubie.Dla mnie ona jest sztuczna,nie wiem po co ona wogóle tańczy z tymi tancerzami na początku YCD.Ale podobno jej przyjaciele mówią ze Kinga to bardzo ambitna osoba i zle znosi porazki.Więc nie ma co się dziwić ze chce sie pokazać ale ona wszystko juz tak na siłe robi.Nie wiem czy próbuje przez to coś udowodnić Lisowi?bo jak na razie nic mu nie udowodniła,jej ambicja jest juz chora.ona próbuje na siłe się pokazać.Ja nie wiem jak ona mogła wygrac taniec z gwiazdami.!!Wogóle Kinga ma niekiedy takie jak dla mnie glupie odzywki,najpierw powie,potem pomyśli.I widać ze jest niezle wredna.Przynajmniej ja takie wrazenie odnosze.Przed kamerami jest taka niby miła i wszystko tak super,ale wdaje mi się ze ona za kulisami tam niezle im daje wkość,tym swoim charakterkiem.Augustin tez mówił ze Kinga nie była zadowolona z openingu jak wtedy była awaria.Normalnie wszystko na siłe.A Artur dobrze powiedział,po prostu prawde! a co będzie ukrywał,wszyscy niby przed kamerami są tacy dla siebie myli,ale swoje myślą!pewnie nie jeden ma tam jej dosyć!Wszystko co robi jest na pokaz! takie jest moje zdanie.

poziomka* 
Guru
bitchy&mean.

>
Wysłany: 2008-06-27, 21:57   

Powiedział to co za każdym razem myślałam oglądając te podrygi Kingi. Ej ja wiem, że przy tych tancerzach to tym bardziej słabo wypada, ale to jak ona się tam próbowała prężyć dla mnie było żenujące ;p Mogłaby sobie odpuścić :wink:

ey yo, what's up, tarło? ;D

Ave 
Tubylec

>
Wysłany: 2008-06-27, 22:10   

Trudno się z nim nie zgodzić xd Kinga znacznie lepiej tańczyła w TzG a tutaj czar prysnął :roll:

@vE !

Ree 
ludzki człowiek

>
Wysłany: 2008-06-28, 10:13   

Cytat
Kinga znacznie lepiej tańczyła w TzG a tutaj czar prysnął :roll:

rzeczywiście. no, ale kobieta rozkwita przy partnerze przecież, a tutaj nie za bardzo ma z kim tańczyć ;p
a mi się zawsze wydaje, że lepiej by to wyszło gdyby miała inne stroje, bo nawet jak stoi to chyba krępują jej znikome, ale zawsze ruchy :mrgreen:

Dieu me pardonnera. C'est son metier.
http://picasaweb.google.pl/psycho.ree grafikowanie
http://ludozerka.deviantart.com cykanie
http://last.fm/user/mareet i scrobblowanie
I'm a horror.
paniemaje? nu.

Przyjazne linki
Sponsor

Skad: Z forum

Odpowiedz do tematu