Wysłany: 2008-06-19, 20:49 Marcin Meller odchodzi z DDTVN - przez Kingę!
Osoby związane z produkacją programu mówią, żę już od dawno dochodziło między nimi
do spięć. Kinga wcinała się w wypowiedzi Marcina, a nawet kradła jego dowcipy. Osoba z TVN-u dodaje, że Kinga jest przebiegła i cwana i tylko w telewizji udaje ciepłą i serdeczną, a uśmiech na jej twarzy pojawia się wtedy gdy zapala się czerwona lampka w kamerze. Pozatym wiecznie ma fochy i do nikogo się nie odzywa. Sama Kinga wobec odejścia Marcina wypowiada się , że nie wie skąd pojawiły się te plotki i co do Marcina nic się nie zmienia. Co dziwne sama kilka dni temu stwierdziła, że jest bardzo zaskoczona jego decyzją o odejściu. Jakby nie było prawdy dowiemy się po przerwie wakacyjnej w DDTVN.
Kinga z takim podejściem długooo będzie w TV Trzeba być jednak przebiegłym w tej braży A co do DDTVN teraz jakoś rzadziej oglądam więc to że Pan Meller odchodzi nie robi mi to jakoś większej różnicy. Ja jestem tylko ciekawy z kim teraz Pani Kinga będzie współpracować
_________________ "Taniec jest jak napad na bank – liczy się każda sekunda."
I can't feel the way I did before. Don't turn your back on me. I won't be ignored.
A ja myśle, że to są plotki. Przecież co z tego, że mu zabiera jakieś dowcipy?? W telewizji chodzi o kasę i nie sądze, że on by z takiego durnego powodu z takie kasy rezygnowal...
_________________ "Muzyka jest niewidzialnym tańcem, a taniec niesłyszalną muzyką."
Jean Paul
To prawda! Ja ogladam DDTVn i widze jak ona wcina mu się w zdanie,a jak on juz coś powie to ona mu głupio dogada!Mi od początku wydawało się ze z nią jest coś nie tak.Ona ma ten usmiech taki sztuczny ,ona wszystko robi na pokaz.W końcu dojdzie do tego ze bedzie miała wielu wrogów i nikt nie bedzie sie chciał z nią pracować.Ja ją oglądam tez w YCD to zawsze mi się wydawała taka wredna,sztuczna,ta sympatia to taka na siłe u niej jest,ale ja wyczułam ze ona to niezła wredota jest.Ostatnio czytam o niej nie zbyt dobre komentarze,ona po prostu nie jest zbyt lubiana przez kolegów i kolezanki.Kazdy ma dosc jest fochów,ona po za kamerom musi niezle im dawać popalić.Ja jej nie znosze,jednak co do niej sie nie myliłam.Ona nawet nie bedzie wiedziała ,kiedy wszyscy sie od niej odsunął,bo nikt przy niej długo nie wytrzyma!!!
Przyjazne linki Sponsor
Skad: Z forum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum