Gdyby nie był na to za stary bo bym pomyślała, że się zdecydować nie może;P. No ale w sumie niektóre dziewczyny hetero się ze sobą całują, to może geje lubią czasem obmacywać dziewczyny A może to dla lansu tylko, kto go tam wie...
_________________ 'Bite the hand that feeds, tap the vein that bleeds, down on my bended knees...'
hehehehs meiszy mnie cala ta sytuacja... wogole nie rozumiem calego tego halasu wobec tego.. to byla parada rownosci! ludzie rownosci... to ze michal jest gejem (jesli wogole nim jest bo tego nie wiem) to nie znaczy ze nie moze miec kolezanek, te zdjecia sa zrobione z nienacka, ale moze to tylko tak wyglada, moze sam nawet nie zdawal sobie sprawy gdzie kladzie rece i ona tez... ja w tym nie widze nic zlego, jak zabawa to zabawa.. a to ze jej wlewal alkohol do ust nie znaczy ze sie musial z nia bzykac od razu
_________________ Owszem żyję na gównianym świecie,
ale żyję i nie boję się
Przyjazne linki Sponsor
Skad: Z forum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum