W gazecie Viva! ukazał się wywiad oraz sesja zdjęciowa z Weroniką Marczuk - producentką i jurorką programu "You Can Dance - Po Prostu Tańcz". W wywiadzie opowiada o swojej nowej miłości i o tym, że wierzy, że będzie szczęśliwa. Weronika wyszła na zdjęciach zjawiskowo. Promienieje szczęściem. Czy zauważymy to w III edycji programu? Co sądzicie?
Oto kilka zdjęć :
_________________ "Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, aż znajduje się taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on to robi.."
- Albert Einstein ♥
Więc nie bój się.
Podaj swoją dłoń.
Zaufaj mi.
Byłam tam nieraz...
Naprawdę świetnie wyszła na zdjęciach moim zdaniem. Wiadomo, makijaż, stylizacja i tak dalej, ale strasznie podoba mi się szczególnie 1 i ostatnie zdjęcie
_________________ "Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, aż znajduje się taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on to robi.."
- Albert Einstein ♥
Więc nie bój się.
Podaj swoją dłoń.
Zaufaj mi.
Byłam tam nieraz...
Wiek: 15 Dołączyła: 30 Paź 2007 Posty: 507 Skąd: far far ełej
Wysłany: 2008-08-08, 19:39
dla mnie super! 3 najlepsze!
i oby tak dalej.
_________________ aktorzy są widzami, widzowie aktorami,
a ja pomiędzy wami
co dnia widzę, że na scenie jest pusto
i tylko wielkie lustro - tło do gry
daje nam złudzenie, że ktoś jest na scenie,
a to w odbiciu my
Wiek: 15 Dołączyła: 09 Maj 2008 Posty: 693 Skąd: z Parówersa
Wysłany: 2008-08-09, 08:42
tak się przyglądam jeszcze raz, to podzielę się swoją opinią, że na pierwszym zdjęciu dzięki tej kreacji strasznie przypomina mi fokę ^^ serio. leży taka na tych oponach, krój sukienki i kolor...
Wiek: 16 Dołączyła: 29 Mar 2008 Posty: 69 Skąd: Białystok
Wysłany: 2008-08-09, 18:02
Mam tą gazetę , bo moja mam musiała coś kupić , bo w Zakopcu znowu pada i nie ma co robić ,, Ale ja się skapłam , że to ona dopiero jak zaczęłam czytać artykuł `dopiero potem ją poznałam na okładce ..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum