Szukaj • Grupy • Rejestracja • Zaloguj

PORTAL •  CHAT [1] •  Regulamin •  Mapa •  Album •  Ludzie •  F.A.Q •  BB CODE •  Statystyki •  Download

Poprzedni temat :: Następny temat
Pary w odcinku 14.
Autor Wiadomość

krevetka 
zajonc plejboja.

Moderator

Redaktor portalu

Sponsor

Wysłany: 2008-06-03, 20:53   Pary w odcinku 14.

W 14 odcinku finałowym, który odbędzie się 04.06.08 będziemy mieli prawdopodobnie okazję zobaczyć takie tańce:
Kasia Kubalska: i Kryspin Hermański - Modern Jazz
Kasia Kubalska i Artur Cieciórski - Pop
Kryspin Hermański i Artur Cieciórsk i- Hip-Hop

http://www.youtube.com/watch?v=zW-l7gPMvgY

Ostatnio zmieniony przez krevetka 2008-06-04, 07:31, w całości zmieniany 1 raz  

NoTaLoNee 
|b-girl.love.dance|

Moderator

Redaktor portalu

Sponsor

V.I.P

Wysłany: 2008-06-03, 21:02   

lol. juz mam dosc. caly czas te same tance. ale i tak uwielbiam ycd. nie moge sie doczekac kasi i krysa.

grochu_18
[Usunięty]

Wysłany: 2008-06-03, 21:13   

Ja słyszałem,że tańce są utrzymywane w tajemnicy...

mateo9
Dyskutant

Wysłany: 2008-06-03, 21:29   

matko... PoP Hip HOp Jazz Modern jezu ilez mozna ... oby to sie nie potwierdzilo bo w tej edycji wogole nie ma zroznicowania tancow ciagle to samo a te 3 tance byly w kazdym odcinku i prawie zawsze tanczone przez Artura ...;/

grochu_18
[Usunięty]

Wysłany: 2008-06-03, 21:41   

No ale wiesz... finał to finał, wszyscy chcą żeby było wspaniałe show, dlatego też tańce są dobierane pod uczestników, to jest akurat na +! O wiele lepszy efekt dadzą tańce zbliżone do ich stylów, niż całkiem obce... Co do tych tańców, czyżby finał ustawiony pod Artura?? POP już 4 raz, HH 3 raz... no nieciekawie... Ale to jest pewne info?? Czy wikipedia??

Justine 
Piszę o wszystkim

Ostrzeżeń:
 1/5/5

Wysłany: 2008-06-03, 22:09   

Bozz ale Arti ma szczęscie do swojego stylu :) Bedzie na co popatrzec. O ile sprawdzone info.. MAM NADZIEJE ZE NIE TAK JAK Z TĄ "RUMBĄ" na ktora tak czekałam. Buu

sloth 
Stały Tubylec

Wysłany: 2008-06-03, 22:34   

grochu_18 napisał/a
Co do tych tańców, czyżby finał ustawiony pod Artura?? POP już 4 raz, HH 3 raz... no nieciekawie...

To już sie robi nudne... wiem że to finał i wszyscy chcą żeby wypadło jak najlepiej, ale jak słyszę "Artur i pop/hip-hop" to już sie niedobrze robi :roll: A po tańcu pewnie jeszcze tekst Egurroli " Strasznie sie Artur cieszę że jesteś w tym programie bo jesteś prawdziwym showmanem"
Repet, repet, repet...

sloth_mtbo

Justine 
Piszę o wszystkim

Ostrzeżeń:
 1/5/5

Wysłany: 2008-06-04, 00:11   

sloth napisał/a
grochu_18 napisał/a
Co do tych tańców, czyżby finał ustawiony pod Artura?? POP już 4 raz, HH 3 raz... no nieciekawie...

To już sie robi nudne... wiem że to finał i wszyscy chcą żeby wypadło jak najlepiej, ale jak słyszę Artur i pop/hip-hop to już sie niedobrze robi :roll: A po tańcu pewnie jeszcze tekst Egurroli Strasznie sie Artur cieszę że jesteś w tym programie bo jesteś prawdziwym showmanem
Repet, repet, repet...

To nie ogladaj. Jak ci tak dziala na nerwy! Zreszta jakby nie bylo Artura i Ani w tej edycjii to byloby nudno.Zreszta w finale jest dwoje marudów i jeden "szaleniec".I nudne to sie robi wieczne narzekanie Kaski ze jej sie nie uda i jej krzyczenie na partnerow itd..Watpie by poradzila sobie na Brodwayu bo z takim zachowaniem . Kryspin od czasu do czasu cos fajnego zrobi czy powie.Widac ze sie stara.

Elanor 
Piszę o wszystkim

Wysłany: 2008-06-04, 00:51   

Mam dość popu. Dość, dość, dość. W następnej edycji jak dla mnie mogłoby nie być w ogóle popu :shock: Mam nadzieję, że choreo Hernandez ułoży, żeby było ciekawiej. Zresztą kto inny, skoro Kasia Kizior będzie prawdopodobnie pracować przy modern jazzie.... no ewentualnie Soda Rudziński.

Wiadomo, że style w finale są układane tak, żeby nie było kompromitacji, (mimo, że wszyscy na tym etapie powinni być taaacy wszechstronni...), ale Artur wychodzi na tym najlepiej, i to jest nie fair. Miejmy nadzieję, że w takiej sytuacji nie zapomni chociaż choreografii w duecie z Krysem :roll:

Właściwie cieszę się tylko na ten modern jazz, chociaż pewnie wszystko będzie najwyższych lotów - z założenia powinno...

Nie będę zabijała bronią,
gdyż kto zabija bronią ten zapomniał oblicza swego ojca.
Będę zabijała sercem.
"

Justine 
Piszę o wszystkim

Ostrzeżeń:
 1/5/5

Wysłany: 2008-06-04, 01:56   

ja tez mam nadzieje ze HERNANDEZ cos ulozy.. Kocham jego choreo tak jak Kudelki:)

Monia:) 
ladie Sealandii:)

Super Moderator

Redaktor portalu

Sponsor

Wysłany: 2008-06-04, 08:10   

grochu_18 napisał/a
Ale to jest pewne info??

news w ciekawostkach i plotkach, więc pewni być nie możemy :)

mi się podoba ustawienie tańców, bo może nie skopią niczego. Mam nadzieję, że to będzie godny finał, bo jak sobie przypomnę 1 edycję to ehh.... trzymam kciuki za Kryspina i za Artura :)
Niemożliwe to tylko wielkie słowo rzucone na wiatr przez maluczkich, którzy godzą się z naturalną koleją rzeczy, zamiast wykrzesać siłę, by ją zmienić. Niemożliwe to nie fakt. To jedynie opinia. Niemożliwe to nie deklaracja. To wyzwanie. Niemożliwe to potencjał możliwości. Niemożliwe jest chwilowe. NIEMOŻLIWE NIE ISTNIEJE.

MROŻEK MA WYGRAĆ!:)

Szczypior102 
To ta z S.P.A ^xD

Redaktor portalu

Sponsor

Wysłany: 2008-06-04, 13:30   

mi tez juz sie znudzily te same style .Chociaż zeby było odwrotnie ze Kris do popu a Artur do modern jazz

S.T. <3 T.A.H. <3

S>P>A kochóm was hsuasy ;*
N.L.V. <3

www.smierciozerki.bloog.pl !! wchodzic.!

Idiotically 
Gaduła

Wysłany: 2008-06-04, 13:50   

jezuuu, mam już po dziurki w nosie tych jazzów, hiphopów i popów. znowu będzie przeciętnie i zamiast cudownego fonału zobaczymy całkowitą klape. :roll: zresztą zauwazyliście że wogóle nie promują ycd? ani kulisów na stronie, ani nic w DDTVN...

Avensy69 

V.I.P

Wysłany: 2008-06-04, 14:29   

Nuda... Możemy się spodziewac i oczekiwac czegos naa prawde niezłego skoro np modern jazz Ksi i Krysa, to bd cos :D a Artur... Fuks, już po raz któryś hh i pop. :/

izula 

Redaktor portalu

Wysłany: 2008-06-04, 15:56   

Rozumiem, że w finale miaja dobrze wypaść... Ale bez przesady. Przecież jak są w finale to powinni sobie poradzić nawet z tańcem brzucha. A jak nie, to właśnie wyjdzie, że nie zasługuja na finał. Już mnie to denerwuje... Ciągle pop i pop.

Przyjazne linki
Sponsor

Skad: Z forum

Odpowiedz do tematu