W 14 odcinku finałowym, który odbędzie się 04.06.08 będziemy mieli prawdopodobnie okazję zobaczyć takie tańce:
Kasia Kubalska: i Kryspin Hermański - Modern Jazz Kasia Kubalska i Artur Cieciórski - Pop Kryspin Hermański i Artur Cieciórsk i- Hip-Hop
lol. juz mam dosc. caly czas te same tance. ale i tak uwielbiam ycd. nie moge sie doczekac kasi i krysa.
_________________ Dance is your pulse, your heatrbeat, your breathing.
It's the rythm of your life.
It's the expression in time and movement, in happiness, joy, sadness and envy.
grochu_18 [Usunięty]
Wysłany: 2008-06-03, 21:13
Ja słyszałem,że tańce są utrzymywane w tajemnicy...
matko... PoP Hip HOp Jazz Modern jezu ilez mozna ... oby to sie nie potwierdzilo bo w tej edycji wogole nie ma zroznicowania tancow ciagle to samo a te 3 tance byly w kazdym odcinku i prawie zawsze tanczone przez Artura ...;/
grochu_18 [Usunięty]
Wysłany: 2008-06-03, 21:41
No ale wiesz... finał to finał, wszyscy chcą żeby było wspaniałe show, dlatego też tańce są dobierane pod uczestników, to jest akurat na +! O wiele lepszy efekt dadzą tańce zbliżone do ich stylów, niż całkiem obce... Co do tych tańców, czyżby finał ustawiony pod Artura?? POP już 4 raz, HH 3 raz... no nieciekawie... Ale to jest pewne info?? Czy wikipedia??
Bozz ale Arti ma szczęscie do swojego stylu Bedzie na co popatrzec. O ile sprawdzone info.. MAM NADZIEJE ZE NIE TAK JAK Z TĄ "RUMBĄ" na ktora tak czekałam. Buu
Co do tych tańców, czyżby finał ustawiony pod Artura?? POP już 4 raz, HH 3 raz... no nieciekawie...
To już sie robi nudne... wiem że to finał i wszyscy chcą żeby wypadło jak najlepiej, ale jak słyszę "Artur i pop/hip-hop" to już sie niedobrze robi A po tańcu pewnie jeszcze tekst Egurroli " Strasznie sie Artur cieszę że jesteś w tym programie bo jesteś prawdziwym showmanem"
Repet, repet, repet...
_________________ ycd 1: Natalia, Maria
ycd 2: Kasia & Kryspin
ycd 3: Wiola, Tomek, Iza, Marcin
Co do tych tańców, czyżby finał ustawiony pod Artura?? POP już 4 raz, HH 3 raz... no nieciekawie...
To już sie robi nudne... wiem że to finał i wszyscy chcą żeby wypadło jak najlepiej, ale jak słyszę Artur i pop/hip-hop to już sie niedobrze robi A po tańcu pewnie jeszcze tekst Egurroli Strasznie sie Artur cieszę że jesteś w tym programie bo jesteś prawdziwym showmanem
Repet, repet, repet...
To nie ogladaj. Jak ci tak dziala na nerwy! Zreszta jakby nie bylo Artura i Ani w tej edycjii to byloby nudno.Zreszta w finale jest dwoje marudów i jeden "szaleniec".I nudne to sie robi wieczne narzekanie Kaski ze jej sie nie uda i jej krzyczenie na partnerow itd..Watpie by poradzila sobie na Brodwayu bo z takim zachowaniem . Kryspin od czasu do czasu cos fajnego zrobi czy powie.Widac ze sie stara.
Mam dość popu. Dość, dość, dość. W następnej edycji jak dla mnie mogłoby nie być w ogóle popu Mam nadzieję, że choreo Hernandez ułoży, żeby było ciekawiej. Zresztą kto inny, skoro Kasia Kizior będzie prawdopodobnie pracować przy modern jazzie.... no ewentualnie Soda Rudziński.
Wiadomo, że style w finale są układane tak, żeby nie było kompromitacji, (mimo, że wszyscy na tym etapie powinni być taaacy wszechstronni...), ale Artur wychodzi na tym najlepiej, i to jest nie fair. Miejmy nadzieję, że w takiej sytuacji nie zapomni chociaż choreografii w duecie z Krysem
Właściwie cieszę się tylko na ten modern jazz, chociaż pewnie wszystko będzie najwyższych lotów - z założenia powinno...
_________________ "Nie będę strzelała ręką,
gdyż kto strzela ręką, ten zapomniał oblicza swego ojca.
Będę strzelała umysłem.
Nie będę zabijała bronią,
gdyż kto zabija bronią ten zapomniał oblicza swego ojca.
Będę zabijała sercem."
news w ciekawostkach i plotkach, więc pewni być nie możemy
mi się podoba ustawienie tańców, bo może nie skopią niczego. Mam nadzieję, że to będzie godny finał, bo jak sobie przypomnę 1 edycję to ehh.... trzymam kciuki za Kryspina i za Artura
_________________ Niemożliwe to tylko wielkie słowo rzucone na wiatr przez maluczkich, którzy godzą się z naturalną koleją rzeczy, zamiast wykrzesać siłę, by ją zmienić. Niemożliwe to nie fakt. To jedynie opinia. Niemożliwe to nie deklaracja. To wyzwanie. Niemożliwe to potencjał możliwości. Niemożliwe jest chwilowe. NIEMOŻLIWE NIE ISTNIEJE.
jezuuu, mam już po dziurki w nosie tych jazzów, hiphopów i popów. znowu będzie przeciętnie i zamiast cudownego fonału zobaczymy całkowitą klape. zresztą zauwazyliście że wogóle nie promują ycd? ani kulisów na stronie, ani nic w DDTVN...
Wiek: 15 Dołączyła: 20 Paź 2007 Posty: 680 Skąd: Żeś się wzięła ?
Wysłany: 2008-06-04, 14:29
Nuda... Możemy się spodziewac i oczekiwac czegos naa prawde niezłego skoro np modern jazz Ksi i Krysa, to bd cos a Artur... Fuks, już po raz któryś hh i pop. :/
Rozumiem, że w finale miaja dobrze wypaść... Ale bez przesady. Przecież jak są w finale to powinni sobie poradzić nawet z tańcem brzucha. A jak nie, to właśnie wyjdzie, że nie zasługuja na finał. Już mnie to denerwuje... Ciągle pop i pop.
_________________ "Muzyka jest niewidzialnym tańcem, a taniec niesłyszalną muzyką."
Jean Paul
Przyjazne linki Sponsor
Skad: Z forum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum