Wysłany: 2008-08-21, 20:28 Rekord Guinnessa tanecznie?
TVN urządziło wielką niespodziankę dla fanów tańca. W niedzielę, 31 sierpnia, będziemy świadkami pobicia rekordu Guinnessa w liczbie jednocześnie tańczących par!
Aby pobić dotychczasowy rekord, w jednym momencie tańczyć będzie musiało minimum 1200 par. W całym przedsięwzięciu udział może wziąć każdy! Nie ma ograniczeń wiekowych, poza tym nie trzeba tańczyć profesjonalnie.
Wszyscy chętni mają się zgromadzić w ostatnią niedzielę wakacji, tj. 31 sierpnia, od godziny 15.00 na Rynku Głównym w Krakowie.
Atrakcyjności całemu wydarzeniu dodawać będą znani i lubiani, czyli : Kinga Rusin, Agustin Egurrola, Ivona Pavlović. Obecni będą też uczestnicy programu "Taniec z Gwiazdami" oraz finaliści obu edycji YCD - Maciek "Gleba" Florek i Artur Cieciórski wraz z innymi uczestnikami oraz grupą taneczną "Volt".
Na scenie wystąpić mają Matt Pokora oraz Patrycja Markowska.
Relacje z wydarzenia obejrzeć możemy o godzinie 14.50 i 17.20, oczywiście tego samego dnia, w stacji TVN.
_________________ "Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, aż znajduje się taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on to robi.."
- Albert Einstein ♥
Więc nie bój się.
Podaj swoją dłoń.
Zaufaj mi.
Byłam tam nieraz...
Ja jestem ciekawa kto z YCD tam będzie.
1200 par to tak sporo.. Więc 2400 osób tam będzie minimum
Ciekawa jestem jak oni to pokażą, tzn jaką relacje. Czy tylko te gwiazdy czy zwykłe osby tez jakoś będą eksponować.
_________________ "Muzyka jest niewidzialnym tańcem, a taniec niesłyszalną muzyką."
Jean Paul
Ja mam pecha Całą niedzielę, calutką, spędzę jak co roku na festynie. Mam nadzieję, że będą tą relację powtarzać. Bo jak nie to się wkurzę. ;d
_________________ "Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, aż znajduje się taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on to robi.."
- Albert Einstein ♥
Więc nie bój się.
Podaj swoją dłoń.
Zaufaj mi.
Byłam tam nieraz...
- Albert Einstein ♥
Więc nie bój się.
Podaj swoją dłoń.
Zaufaj mi.
Byłam tam nieraz...
a ja sie wybieram:D:D przynajmniej mam taka nadzieje ze tam bede, bo sie ciekawie zapowiada!!
[ Dodano: 2008-08-31, 21:25 ]
hah:D:D ja juzz poo:) bylo zajebiscie.. ale jaja szly jak agustin i iwona uczyli ich tej cha-chy:D:D
_________________ Dance is your pulse, your heatrbeat, your breathing.
It's the rythm of your life.
It's the expression in time and movement, in happiness, joy, sadness and envy.
Przyjazne linki Sponsor
Skad: Z forum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum