Ale to dobrze, w sumie.
i w wypadku brał udział uczestnik YCD...ale nie tej edycjiii....i oczywiście ploteczki zrobiły swoje:)
Wysłany: 2008-07-09, 20:36
No oficjalnej YCD jest wzmianka o tym wypadku... Nie był to autokar YCD! Gdyż do Barcelony wyjeżdżają w najbliższy weekend! Jak można wyczytać w autokarze były Iza oraz Paulina ''Tiger" Bagińska... dlatego też podobno taka plotka! I nie był to obóz zespołu Top Toys... !
'a jeśli chodzi o ten autokar który miał wypadek, to był właśnie autokar nasz, z TT. to był autokar ze Szczecinem i z Katowicami. ja nim jechałam, jednak wysiadłam w Katowicach. a wypadek był w nocy, nic nikomu się nie stało, naprawdę. rozmawiałam z dziewczyną która jechała nim do Szczecina. wszystko jest ok, małe stłuczenia, nie ma się czym martwić. ; ) ja też się martwiłam, ale jak pogadałam z tą dziewczyną od razu mi ulżyło. a najlepsze było to że jechali 29 godzin! ; o masakra.
a jeśli ktoś chcę o tym przeczytać to proszę. :
http://wiadomosci.wp.pl/k...16373&_ticrsn=5 '
proszę.
_________________ cała jestem bałaganem, bitwą, wojennym stanem. hi supergirl.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum