Wysłany: 2008-07-09, 12:22 Wypadek uczestników YCD!
Radio Wrocław podało nieszczęśliwą wiadomość, jako że dziś w nocy, na autostradzie A4 rozbił się autobus przewożący uczestników programu "You Can Dance"!
Na autobus najechała ciężarówka, w wyniku czego do szpitala trafiły dwie osoby - kierowca oraz nastoletnia dziewczyna...
_________________ "Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, aż znajduje się taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on to robi.."
No wypadki się zdarzają :/ Zobaczymy czy to był prawdziwy news i jestem ciekaw czyja to była wina. A wszystkim poszkodowanym życzę szybkiego powrotu do zdrowia.
_________________ "Taniec jest jak napad na bank – liczy się każda sekunda."
I can't feel the way I did before. Don't turn your back on me. I won't be ignored.
No mnie sie wydaje ze do Barcelony, jaki inny to moglby byc?;/
Kurcze, mam nadzieje ze nic wielkiego sie nie stalo. Zycze powrotu do zdrowia dziewczynie i kierowcy...
Najgorsze jest to ze teraz z tego wypadku beda robic glowny watek 3 edycji....
Ehh... Oby wszystko bylo ok.
_________________ "Contemporary dance principles include: centering, alignment, gravity, breath, contraction, release, fall and recovery, spension, balance and off-balance, tension and relaxation, opposition and emotion."
Wiek: 15 Dołączyła: 30 Paź 2007 Posty: 497 Skąd: far far ełej
Wysłany: 2008-07-09, 14:36
czytając przebiegło mi przez myśl, czy aby dzisiaj jest na pewno 9 lipca a nie prima aprilis a już miałam nadzieję, że ta edycja nie będzie tak pechowa jak tamta. zdrowia zdrowia zdrowia!
Czytałem tego newsa na stronie tego radia. "Po wypadku na obserwację do szpitala została odwieziona 15-letnia dziewczyna. Na szczęście nic poważnego się jej nie stało." 15-letnia to on na pewno jechał do Barcelony??
_________________ "Taniec jest jak napad na bank – liczy się każda sekunda."
I can't feel the way I did before. Don't turn your back on me. I won't be ignored.
agusia3231, dlaczego po dwarazy dodaja Ci sie posty?
P
ja wpisałam...nic nie znalazłam hehe xD ale i tak wierze w to co piszesz:))
dobrze, że to nie autobus do Barcelony :))
nie wiem pisze ze nie moge usuwac ani zmieniac postow.. ;/
[ Dodano: 2008-07-09, 19:30 ]
Avensy69 napisał/a
[
Chodzi mi o to, gdzie pisze, że to jednak nie jest ten autobós z Barcelony ?
napisalam przeciez wejdz na strone RADIA WROCLAW i tam musicie znalesc takie temat (sa male litery wiec slabo widac) : jeden z uczestnikow YCD w wypadku na autostradzie a4.
[ Dodano: 2008-07-09, 19:32 ]
LoVeStReEtDAnCe napisał/a
agusia3231,
ja wpisałam...nic nie znalazłam hehe xD ale i tak wierze w to co piszesz:))
dobrze, że to nie autobus do Barcelony :))
dziekii :*:*
napisalam co musicie zrobic..patrz wyzeej... ;D
_________________ <FNF--FPC><rulezzz>
obooz . mm . CUDO.
Przyjazne linki Sponsor
Skad: Z forum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum