Wysłany: 2008-06-09, 18:24 You Can Dance zarobiło 30 milinów złotych.
Drugą edycję You Can Dance oglądało średnio 3 miliony widzów,a nawet pamiętna awaria dźwięku która uniemożliwiła oglądanie finałowego odcinka nie odbiła się na oglądalności. 3,2 mln osób zostało grzecznie przed telewizorami i oglądało reklamy. You Can Dance oglądali zazwyczaj młodzi ludzie z dużych miast, i co jest nieco dziwne aż jedną czwartą widzów stanowili emeryci. Na reklamach puszczanych w You Can Dance, TVN zarobił aż 30 milionów złotych.
I znowu pudelek ja podczas tych reklam nauczyłam się planu filmów na następny tydzień możliwe, że tyle zarobił, w końcu to był finał, ludzie myśleli, że oni się tyle przebierają i czekali, żeby nie przegapić... a potem wyszło szydło z worka:P
_________________ A na planecie Małego Księcia jak na każdej innej planecie, rosły dobre i złe roślinki. Co za tym idzie dobre ziarenka z dobrych roślin i złe ze złych . Lecz ziarenka są niewidoczne . Drzemią w tajemnicy w ziemi, aż któremuś z nich przyjdzie pomysł obudzenia się . Więc przeciąga się i najpierw wypuszcza nieśmiało ku słońcu zachwycającą bezbronną roślinkę. Jeśli to łodyżka rzodkiewki lub róży to może sobie rosnąć do woli. Ale jeśli mamy do czynienia z chwastem , trzeba go usunąć natychmiast po rozpoznaniu.
I znowu pudelek ja podczas tych reklam nauczyłam się planu filmów na następny tydzień możliwe, że tyle zarobił, w końcu to był finał, ludzie myśleli, że oni się tyle przebierają i czekali, żeby nie przegapić... a potem wyszło szydło z worka:P
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum