Pudelek opublikował zdjęcia finałowej 16tki trzeciej edycji You Can Dance! Na zdjęciach zrobionych 17 lipca w Barcelonie widać więcej osób, ale można dostrzec m.in. prowadzącą Kingę Rusin, jurorów Agustina Egurrolę oraz Weronikę Marczuk. Niektórzy uczestnicy są nam już znani z pierwszej edycji - Karol Niecikowski oraz Basia Derkowska, tańczący new style. Jest tam jeszcze Tomek Prządka (taniec towarzyski) oraz Justyna Banasiak. Podobno treningi mają rozpocząć się w drugiej połowie sierpnia. Tym czasem z niecierpliwością czekamy na rozpoczęcie emisji nowej edycji YCD!
_________________ Kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały Wszechświat działa potajemnie, by udało Ci się to osiągnąć.
Ostatnio zmieniony przez Niebieska. 2008-08-06, 17:35, w całości zmieniany 1 raz
Wiek: 15 Dołączyła: 30 Paź 2007 Posty: 507 Skąd: far far ełej
Wysłany: 2008-07-31, 12:54
dziewczyny pewnie flamenco tańczyły ;p
no, za dużo te zdjęcia nam jednak nie mówią
_________________ aktorzy są widzami, widzowie aktorami,
a ja pomiędzy wami
co dnia widzę, że na scenie jest pusto
i tylko wielkie lustro - tło do gry
daje nam złudzenie, że ktoś jest na scenie,
a to w odbiciu my
Wysłany: 2008-07-31, 13:53
Domii napisał/a
no i kto będzie prowadził moją grupę no! jak Basie nam zabrali ale przynajmniej się czegoś nauczy !!:D
ale jeszcze nie wiadomo czy Basia się dostała. tutaj jest chyba większość ludzi którzy pojechali do barcelony
a ja pomiędzy wami
a to w odbiciu my
Nie wiem... Nie widzę wśród tych ludzi drugiej Kasi Kubalskiej czy drugiego Grega. Wszyscy są jacyś tacy... normalni, szarzy, nijacy. Żaden z nich nie ma tego "czegoś" w oczach, tego blasku, tej charyzmy.Widzę zwykłych ludzi zebranych w ulicy.Co prawda trzeba będzie poczekać aż zobaczymy jak będą tańczyć ale takie odnoszę wrażenie już teraz...
Parząc na nich mam przed oczami ludzi z drugiej edycji. Wiem, że pewnie czasem zmienię zdanie, a któraś z tych osób stanie się moim faworytem, ale takie są moje pierwsze odczucia.
_________________ Choćbyśmy cały świat przemierzyli
W poszukiwaniu Piękna,
Nie znajdziemy go nigdzie,
Jeżeli nie nosimy go w sobie.
Wysłany: 2008-07-31, 14:34
http://www.pudelek.pl/art...ou_can_dance_3/
ta dziewczyna na 9 zdjeciu (pierwsza z prawej) mi się podoba. znaczy, ja nie mam nic złego na myśli, po prostu zrobiła na mnie pierwsze dobre wrażenie. no i ten dumny koleś w białej koszuli też takie pewny siebie się wydaje ;p a ten gościu w niebieskiej koszulce i czapce też?
a ja pomiędzy wami
a to w odbiciu my
TO NIE JEST SZESNASTKA!!!!!!!!!!!!!!
JEST TAM WYRAźNIE NAPISANE, żE ZDJęCIE ZRIOBIONO 17 LIPCA!!!!
A W POłOWIE LIPCA WYJECHALI!!! TO JEST JAKIEś SOBIE TAM ZDJęCIE PO PROSTU!!!!
WIerzcie pudelkowi to nie skończycie dobrze :/
TO NIE JEST SZESNASTKA!!!!!!!!!!!!!!
JEST TAM WYRAźNIE NAPISANE, żE ZDJęCIE ZRIOBIONO 17 LIPCA!!!!
A W POłOWIE LIPCA WYJECHALI!!! TO JEST JAKIEś SOBIE TAM ZDJęCIE PO PROSTU!!!!
WIerzcie pudelkowi to nie skończycie dobrze :/
Dokladnie to samo napisalem na czacie kiedy zobaczylem tego linka ;]
Poza tym jest tam wiecej ludzi niz 16 ;p
_________________ Marcin Mroziński&Wiola Fiuk-głosuj na taniec i wszechstronność, nie na śliczną twarz.
po pierwsze wejdzcie sobie na pudelka i zobaczcie że to nie jest żadna 16 tylko 36 !!chyba że liczyć nie umiecie...mówiłam że justyna i niecik się dostali do barcelony...a te zdjęcia są dowodem na to . ;]
peace
Przyjazne linki Sponsor
Skad: Z forum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum