Szukaj • Grupy • Rejestracja • Zaloguj

PORTAL •  CHAT [1] •  Regulamin •  Mapa •  Album •  Ludzie •  F.A.Q •  BB CODE •  Statystyki •  Download

Poprzedni temat :: Następny temat
Krytyczne oko - Artur Cieciórski
Autor Wiadomość

kuuku 
Wymiatacz

Wysłany: 2008-05-29, 14:13   

w tym artykule całkowicie zgadzam się z JUDYTĄ :) nie wiem za co dostał najwięcej sms'ów
bo coś mu wspaniale nie poszło. Amerykański styl - tego określenia mi brakowało :P

krevetka 
zajonc plejboja.

Moderator

Redaktor portalu

Sponsor

Wysłany: 2008-05-29, 14:18   

A co do kwestii tego, że Artur nie pomagał Kasi, nie wiem może oglądaliśmy zupełnie inne programy. Artur jest chyba najlepszym partnerem w duetach, najbardziej zwraca uwagę na partnerkę i pomaga jej ile tylko może.

http://www.youtube.com/watch?v=zW-l7gPMvgY

impossible_x3 
supergirl.

Redaktor portalu

Wysłany: 2008-05-29, 14:20   

Jego solówka była świetna.
Dziwne,że nie wiesz skąd miał najwięcej głosów. ; ]
Od telewidzów,inaczej zwanych jego fanami. ; ))

Marcin/Wiola/Tomek/Iza

kasiaaa_r 

V.I.P

Wysłany: 2008-05-29, 14:21   

dokładnie , zgadzam się z Krev.
Judtya zawsze pisze o osobie, której nie lubi, a to chore. Może napiszesz o Justynie? Albo o kimś kogo lubisz. Jeszcze nie nauczyłaś się czym jest kryyka, no, ale coż. To subiektywna ocena, a ktytyka jest zawsze obiektywna. Wypisuje się wszystkie dobre cechy i złe, przedstawiając je wszystkie, bądź używając kontrastu. Poczytaj coś o tym błagam Cię, bo Twoje artukuły mnie dobijają, po prostu dobijają. Sama jakoś szczególnie nie uwielbiam Artura, jest mi obojętny jak cała reszta, ale myślę, że podeszłabym to tego zadania inaczej.

kuuku 
Wymiatacz

Wysłany: 2008-05-29, 14:22   

impossible_x3 napisał/a
Od telewidzów,inaczej zwanych jego fanami. ; ))

taak...czyli mojego taty ;/

faairest 
M&M&M's.

Redaktor portalu

Wysłany: 2008-05-29, 14:43   

Po części sie zgadzam z artykułem, ale jak dziewczyny napisały czekam na art o Twoim faworycie, zawsze można sie czegoś uczepić. :D

Wracając do Artura .. faktycznie, facet radzi sobie z wieloma stylami, daje z siebie ile tylko może. I to bez dwóch zdań. Wczoraj nie widziałam jak to 'chciał na siłę przyćmić Kasię'. Ale co do zachowania na scenie, te gesty itp. to tak denerwuje mnie to. No i solo, nie zaskoczył mnie jakoś specjalnie. Ale ważny jest TANIEC, reszta to sprawa podrzędna. Nie darzę go mega sympatią, jak kasiaaa_r napisała, jest mi on obojętny.

kuuku 
Wymiatacz

Wysłany: 2008-05-29, 14:44   

faairest napisał/a
jest mi on obojętny.

byle żeby nie wygrał :P KASIA albo KRYSPIN

anulka0920 
SzefWszystkichSzefów

Super Moderator

Redaktor portalu

Sponsor

V.I.P

Wysłany: 2008-05-29, 15:16   

Po części się zgadzam, po części nie.
Artur? Hmm. Te jego salta, triki i ogółem jego styl taneczny jest imponujący, fajny.
Ale dla mnie to dalej nie jest tancerz na tyle wszechstronny np. co Kryspin.
Po prostu - jeśli wchodzi na scenę - wiem, co zobaczę. Te jego ruchy są takie jakby wyuczone, wystudiowane - chodzi oczywiście o solówki.

Więc nie bój się.
Podaj swoją dłoń.
Zaufaj mi.
Byłam tam nieraz...

faairest 
M&M&M's.

Redaktor portalu

Wysłany: 2008-05-29, 15:19   

anulka0920, tak, oj zgadzam się. Imponuje nadal, ale niech zaskoczy.

grochu_18
[Usunięty]

Wysłany: 2008-05-29, 15:25   

Skoro twierdzicie ,że to co piszę Judyta jest nieobiektywne, to może wy coś napiszcie! Każdy ma swoich faworytów, tych którzy go drażnią,irytują... Judyta nie przepada za Arturem,Kasią ... jej sprawa! A tekst żeby napisała coś krytycznego na Justynę, Kryspina jest bynajmniej "dziwny" ... skoro są to jej ulubieńcy, to chyba oczywiste,że nie będzie miała o nich złego zdania... Skoro jesteście tacy mądrzy - to wy napiszcie ! ! Najeżdżanie na Judytę jest bezpodstawne... !!

[ Dodano: 2008-05-29, 16:25 ]
Skoro twierdzicie ,że to co piszę Judyta jest nieobiektywne, to może wy coś napiszecie! Każdy ma swoich faworytów, tych którzy go drażnią,irytują... Judyta nie przepada za Arturem,Kasią ... jej sprawa! A tekst żeby napisała coś krytycznego na Justynę, Kryspina jest bynajmniej "dziwny" ... skoro są to jej ulubieńcy, to chyba oczywiste,że nie będzie miała o nich złego zdania... Skoro jesteście tacy mądrzy - to wy napiszcie ! ! Najeżdżanie na Judytę jest bezpodstawne... !!

Elanor 
Piszę o wszystkim

Wysłany: 2008-05-29, 15:28   

Z artykułem zgadzam się średnio ;) te komentarze Agustina to rzeczywiście żal, trochę profesjonalizmu panie Egurrola :roll: ale ogólnie Artura lubię najmniej z pozostałej czwórki i mam nadzieje, że nie wygra. Jego tricki są imponujące, ale dla mnie to jest tylko pusta technika bez żadnego podparcia emocjami, a dla mnie taki taniec bez emocji, to nie jest prawdziwy taniec.
Taki typowy showman, wolę zdystansowanego Kryspina...

Nie będę zabijała bronią,
gdyż kto zabija bronią ten zapomniał oblicza swego ojca.
Będę zabijała sercem.
"

Kat 
Look At Me

Redaktor portalu

V.I.P

Wysłany: 2008-05-29, 15:31   

Eee..;O
No tak widząc nagłówek w portalu "Krytycznym okiem-Artur Cieciórski" wiedziałam, że naczytam się takich oto komentarzy Judyty. No nie powiem, po częsci się zgadzam no ale jednak przewyższa (przynajmniej u mnie) ta druga strona medalu, czyli odmienne zdanie na ten temat niż Judyta. Otóż dla mnie Artur bez względu na to jak się zachowuje czy jakie tam miny stroi (choc osobiście żadnych nie dostrzegam...) jest dla mnie fenomenalnym tancerzem i guzik mnie obchodzi że wygrał juz dosatczenie dużo, ja się cieszę że jest w finale i mogę go oglądac w YCD, na dodatek w finale. Jego solówki zawsze robią na mnie wrażenie mimo że się powtarzają, ale jeśli to jego styl i on czuję się w tym najlepiej to ja z chęcią będe oglądac jego solo. W duetach radzi sobie naprawdę dobrze. Wspiera(ł) każdą partnerkę z jaką tańczy(ł) i pomagał jej w jakiś sposób się odnaleźc w tańcu.
Tak więc wg mnie Artur jest super i cieszę się, że jest finale, o (;

[ Dodano: 2008-05-29, 16:33 ]
Dodam jednak, że wolałabym żeby wygrał ktoś inny np. Kryspin czy Kasia :]

Mówi się, że potrzeba tylko jednej minuty, żeby kogoś zauważyć,
jednej godziny, żeby go ocenić i jednego dnia, żeby polubić,
ale całego życia, by go później zapomnieć
.

kuuku 
Wymiatacz

Wysłany: 2008-05-29, 15:34   

grochu_18 napisał/a
Skoro twierdzicie ,że to co piszę Judyta jest nieobiektywne, to może wy coś napiszcie
gdyby Judyta była nieobiektywna to nie prowadziłaby tego działu

krevetka 
zajonc plejboja.

Moderator

Redaktor portalu

Sponsor

Wysłany: 2008-05-29, 15:34   

grochu_18 napisał/a
Skoro twierdzicie ,że to co piszę Judyta jest nieobiektywne, to może wy coś napiszcie! Każdy ma swoich faworytów, tych którzy go drażnią,irytują... Judyta nie przepada za Arturem,Kasią ... jej sprawa! A tekst żeby napisała coś krytycznego na Justynę, Kryspina jest bynajmniej dziwny ... skoro są to jej ulubieńcy, to chyba oczywiste,że nie będzie miała o nich złego zdania... Skoro jesteście tacy mądrzy - to wy napiszcie ! ! Najeżdżanie na Judytę jest bezpodstawne... !!

[ Dodano: 2008-05-29, 16:25 ]
Skoro twierdzicie ,że to co piszę Judyta jest nieobiektywne, to może wy coś napiszecie! Każdy ma swoich faworytów, tych którzy go drażnią,irytują... Judyta nie przepada za Arturem,Kasią ... jej sprawa! A tekst żeby napisała coś krytycznego na Justynę, Kryspina jest bynajmniej dziwny ... skoro są to jej ulubieńcy, to chyba oczywiste,że nie będzie miała o nich złego zdania... Skoro jesteście tacy mądrzy - to wy napiszcie ! ! Najeżdżanie na Judytę jest bezpodstawne... !!

Grochu chciałam tylko zobaczyć, że to jest ARTUKUŁ a nie opinia wyrażona w każdym lepszym temacie. Zauważ, że Judyta jest redaktorką i powinna pisać o każdym i każdego traktować bez tarafy ulgowej. A nie robić podziały, na lubię i nie lubię. Bo objechać kogo się nie lubi to każdy potrafi.

http://www.youtube.com/watch?v=zW-l7gPMvgY

Idiotically 
Gaduła

Wysłany: 2008-05-29, 15:45   

po części sie zgadzam, po części nie. uważam że Artur wcale nie przyćmiewa partnerki, wręcz przeciwnie zawsze stara pokazać sie jej najlepsze strony i tak naprawde ten hiphop zapamietałam głównie z ruchów Kaśki, w jive patrzyłam na Artura bo Ania oczywiście to jej styl więc wiadomo ze tańczyła dobrze..nie rozumiem też wypowiedzi że ''Za wszelką cenę chciał udowodnić, że jest super wyluzowany, uzdolniony i że musi wygrać ten program bo tylko on na to zasługuje." solówka była chyba jedna z jego najlepszych i chyba czuł że może to być jego ostatnia. nie ucieszyłabym sie gdyby wygrał, konkurencje ma silną ale na finał w pełni zasługuje. ten amerykański styl, jak to nazwaliście rzeczywiście bywa irytujący,ale cóż..nie ma ludzi idealnych :mrgreen:

Przyjazne linki
Sponsor

Skad: Z forum

Odpowiedz do tematu