Szukaj • Grupy • Rejestracja • Zaloguj

PORTAL •  CHAT [1] •  Regulamin •  Mapa •  Album •  Ludzie •  F.A.Q •  BB CODE •  Statystyki •  Download

Poprzedni temat :: Następny temat
Krytyczne oko - Artur Cieciórski
Autor Wiadomość

grochu_18
[Usunięty]

Wysłany: 2008-05-29, 15:49   

Ale wymagać od Judyty,żeby napisała coś krytycznego na temat Justyny... :/:/!! Napewno coś by się znalazło, jak na każdego, ja naprzykład nie mógłbym napisać coś złego na temat Kryspina, tu działa sympatia do uczestników...!!

krevetka 
zajonc plejboja.

Moderator

Redaktor portalu

Sponsor

Wysłany: 2008-05-29, 15:53   

Pisząc w takim dziale, chyba raczej powinno się nastawić na to, że na temat każdego trzeba będzie coś napisać. Pozatym jak to już napisała Kaś i z czym się w 100% zgadzam krytyka, to nie tylko objeżdzanie kogoś od góry do dołu a pokazanie dobrych i złych stron. Pewnie dział, ma być kontrowersyjny ale trzeba znać troche umiaru, i nie wyżywać się tylko na tych których się nie lubi. A judyta będąc redaktorką, powinna mieć tego świadomość. I powtarzam czekam na artukuł o jakimś faworycie Judyty.

http://www.youtube.com/watch?v=zW-l7gPMvgY

Asia_88 
Piszę o wszystkim

Wysłany: 2008-05-29, 16:25   

grochu_18 napisał/a
Ale wymagać od Judyty,żeby napisała coś krytycznego na temat Justyny... :/:/

Judyta przyjmując stanowisko redaktora tego działu powinna liczyć się z koniecznością "obsmarowania" każdego z uczestników programów, osoba, która nie potrafi spojrzeć "krytycznym okiem" na swojego faworyta po prostu nie nadaje się do redagowania tejże rubryki.

Co do ortografii, wyraz "naprawdę" piszemy łącznie. To taka moja uwaga na przyszłość:)

Żeby było na temat nie zgadzam sie z opinią autorki. W programach na żywo jury,powołuje się na nich bo moja osoba może być mało wiarygodna,wielokrotnie powtarzało, że Artur jest świetnym partnerem, wspiera każdą partnerkę, służy radą , dzieli się doświadczeniem, błędem jest dla mnie wytykanie dla tancerza, że nie zwraca uwagi na partnerkę. Po drugie, choreografia jest choreografią tancerzom jest ona narzucana, tak samo ja muzyka do której tańczą, nie można obwiniać Artura, tym, że w układzie wykonuje za dużo akrobacji. Tancerz nie ma na to wpływu, a jeśli ma to jest on naprawdę bardzo mały. Moim zdaniem zasługuje on jako jeden z niewielu na finał, stosuje sie do uwag jury, nie narzeka jak Kryspin, nie użala się nad sobą jak to robi Katarzyna Kubalska, jest wytrwały, silny potrafi przyjąć krytykę i stosuje się do zastrzeżeń, jest niesamowicie medialna osobą, obytą z kamerą. Może on zrobić karierę nie tylko w Polsce, ale i za oceanem czego mu z całego serca życzę.

grochu_18
[Usunięty]

Wysłany: 2008-05-29, 18:06   

Asia_88 : Ok! Kryspin może się użala nad sobą, najwidoczniej stara się robić wszystko perfekcyjnie... a nie zawsze tak się da... Kasia : może trochę przesadza z tym gadaniem,że nie ma siły, że ma dość! Ale za to Artur wykorzystuje "historię z życia wziętą" : bo dla mnie wczorajszy filmik o jego żonie, był pod poublikę! Darowałby sobie takie chwyty (choć może to był pomysł TVN-nie wiem...)!

kasiaaa_r 

V.I.P

Wysłany: 2008-05-29, 18:18   

Taaa, janse. Na pewno sam poszedł do nich i powiedział, że chce o tym opowiedzieć. Na pewno.

grochu_18
[Usunięty]

Wysłany: 2008-05-29, 18:22   

Mógł się nie zgodzić... chyba jest wolnym człowiekiem... !!

Justine 
Piszę o wszystkim

Ostrzeżeń:
 1/5/5

Wysłany: 2008-05-29, 18:29   

Zgadzam sie z Krevetka i Impossible x3 i Niką.. Ja nie bede juz pisala bo napisalam juz wiele nt Artura i mi sie po prostu nie chce juz komentowac jaki on jest bo tak naprawde nie wiecie nic o nim ani o zadnym uczestniku i ja tez nie wiem. Posluguje sie tylko tym co widze, a widze wspaniałego czlowieka i tancerza ,mało tego partnera i oparcie dla partnerek. Rozsmieszyl mnie argument przeciwko ze jest mistrzem swiata w tancu :D
I ten ze nie widział Kaski jak z nia tanczyl, bo skupal sie na sobie,bo jest tak zapatrzony w siebie i w ogole. I najsmieszniejsze jest to ze widze tutaj posty osob ktore niby pisza ze sie ciesza ze jest w finale a tu go obrazaja .
I tak na marginesie grochu.. naucz sie pisac poprawnie imię Egurroli ok. Bo juz po raz którys widze bład! Pisze się Agustin! ;)

grochu_18
[Usunięty]

Wysłany: 2008-05-29, 18:35   

Obrażają? Nie wydaje mi się,żebym go obrażał, cenię go za jego taniec... Dla mnie jednak wspomnienia o żonie, były ... lepiej jakby ich nie było... (dla mnie to program o tańcu a nie BB,tam ludzie opowiadają o tęsknocie...!!) Co do Agustina/Augustina... spotykana jest zarówna ta pierwsza wersja jego imienia jak druga... ;) !

kasiaaa_r 

V.I.P

Wysłany: 2008-05-29, 18:36   

grochu_18 napisał/a
Mógł się nie zgodzić... chyba jest wolnym człowiekiem... !!

mylisz się. czytałeś regulamin, jaki uczestnicy dostają na castingu?

grochu_18
[Usunięty]

Wysłany: 2008-05-29, 18:39   

Nie czytałem regulaminu... ale gdyby nie chciał, napewno nie byłoby takiego materiału... już nie będę wspominał o tym jak mówił,że wychował się bez ojca... Mnie tego typu historia nie rusza, wręcz przeciwnie... dla mnie to jest żałosne...!!

Szczypior102 
To ta z S.P.A ^xD

Redaktor portalu

Sponsor

Wysłany: 2008-05-29, 18:51   

Ja sie z tym nie zgadzam...Po pierwsze on nie wymyślał tej choreografii a nauczyciel specjalnie chciał wykorzystać jego dobre strony do układu. Po drugie niby przyćmił Kasię a dopiero co pisałaś że ma mocny charakter i trudno się przez nią przebić.Ale rozumiem to temat krytycznym okiem wiec musisz kogoś obsmarować.Szkoda tylko że swoich faworytów nie ruszyłaś.

S.T. <3 T.A.H. <3

S>P>A kochóm was hsuasy ;*
N.L.V. <3

www.smierciozerki.bloog.pl !! wchodzic.!

Avensy69 

V.I.P

Wysłany: 2008-05-29, 19:23   

. . . .

Przecież to nie tancerz wymyśla choreografie... A nauczyciel specjalnie wyeksponowuje najlepsze cechy i umiejętności tancerza. Więc dlaczego to ma byc wina Artura?

Z reszta już nawet jak widze na portalu- krytycznym okiem- to odechciewa mi się czytac bo wiem, że znów jakieś bezsensowne bzdury pisane przez Judytę. Napisz o Justynie albo o kimś, o kim do tej pory nie wspomniałaś.

O Kaśce było już dwa razy... Kiedy więc ujrze krytyczne oko na temat tego, że Justyna nie umiała poprawnie zatańczyc cha-chy a to przeciez jej specjalnośc- tańce latynoamerykańskie...

Nika
Prima Balerina :)

Wysłany: 2008-05-29, 19:31   

rany,przestańcie już z tymi faworytami!!!w kółko tylko powtarzacie to samo-opisz swoich faworytów i opisz swoich faworytów!ze 20 raz to chyba czytam. Dla mnie nie jest trudne do zrozumienia,że komuś ciężko jeździć po swoim ulubieńcu,dla was jest??przeciez ona nie jest profesjonalną dziennikarką-krytykiem!dlatego powiedziałam,że dam do działu drugą osobę w nastepnej edycji,może ktoś z szanownego grona krytyków judyty się zdecyduje??
grochu tak sie składa,że w pierwszej edycji miałam znajomego w finałowej 16 i wiem,ze te scenki rodzajowe są konieczne,nie sposób tvnowi ich wyperswadować.

impossible_x3 
supergirl.

Redaktor portalu

Wysłany: 2008-05-29, 19:50   

grochu_18 napisał/a
Obrażają? Nie wydaje mi się,żebym go obrażał, cenię go za jego taniec... Dla mnie jednak wspomnienia o żonie, były ... lepiej jakby ich nie było... (dla mnie to program o tańcu a nie BB,tam ludzie opowiadają o tęsknocie...!!) Co do Agustina/Augustina... spotykana jest zarówna ta pierwsza wersja jego imienia jak druga... ;) !

O ja. To już naprawdę w tym programie trzeba uważa c na gest,uśmiech,mrugnięcie okiem,kiwnięcie palcem a co to dopiero mówić ?
Przypominam,że każdy z uczestników jest tylko człowiekiem i chyba ma prawo tęsknić,cierpieć,płakać,cieszyć się itp.
A po to własnie sa te materiały,żeby przybliżyć ludziom sylwetkę uczestnika. ; /

Marcin/Wiola/Tomek/Iza

grochu_18
[Usunięty]

Wysłany: 2008-05-29, 20:25   

Najeżdżacie na Judytę, jakby nie wiem co zrobiła... Skoro tak oczekujecie "krytycznynym okiem - Justyna" , to napiszcie sobie... Co do Artura nie będę się już wypowiadał, ja poprostu nie znoszę gdy uczestnicy opowiadają jak tu ciężko, jakby ich zmuszono do brania udziału w tym programie... nie dotyczy to tylko Artura, choć TVN najczęściej o nim tworzy takie materiały... ja bym tak nie mógł wykładać swoich osobistych spraw całej Polsce... !!

Przyjazne linki
Sponsor

Skad: Z forum

Odpowiedz do tematu