Dziwny ten artykuł ;/ Tak jak ktoś wyżej powiedział-jurorzy maja prawo do posiadania swoich faworytów. I apropo tego że ci co lubia michała beda głosowac na Kaske, to z tym tez sie absolutnie nie zgadzam! Prosze cię! Na jakiej odstawie tak sądzisz? Znajdz mi jedną osobe która tak zrobi ;/ A co do jego włosów. To co kto lubi...Mi się akurat podoba. I nie wygląda jak głupek.Co do Agustina i jego reklamy Kingi - tez mi sie to nie spodobało, poniewaz była mowa o urodzinach Michała a ten sie wpiepszył mieedzy wódke a zakąske... trzeba zaznaczyć ze w róznych programach tak sie robiło. Ostatnio była taka reklama Ibisza przez Górniak w Jak oni spiewają. Więc Agustin nie jest sam. Mogl tylko wybrac lepszy moment. Poza tym pewnie producenci mu kazali to zrobić! A weroniki nie bede komentowac, bo nie ma czego. Ona taką ma tam role.:)
_________________ Gdyby diabeł nie istniał i miałby go stworzyć człowiek, stworzyłby go na swój obraz i podobieństwo Fiodor Dostojewski
zgadzam się z większością. Mnie również zirytował text Piróga o Kubalskiej. Ma prawo mieć faworyta, nie ma prawa nawoływać do głosowania na niego. Takie jest moje zdanie. Są też osoby,które nie są zdecydowane na kogo głosować a wielbią Michała,więc zagłosują na Kaśkę.
Co do Weroniki-dla mnie w tańcu emocje są bardzo ważne,ona od nich właśnie jest. Co prawda w kółko gada to samo,ale jej opinie nie bardzo mnie interesują,sama wiem jakie mam emocje oglądając coś i czy widzę je u tancerzy.
Agustin-było żenująco,ale moim zdaniem Rusince bardzo to pasowało;)Czepianie się Kryspina o pewność siebie przypomina mi czepianie się Gleby o podobne pierdoły.
Przecież Kaśki krzesło dużo wcześniej upadło na podłogę niż Anki i wcale nie było równo,
z tym sie zgadzam a Weronika głupio gada ... ahhh i te emocje które w was były ja też to czulam no i te stroje ...stałaś sie kobieca dzięki temu progamowi... blelelelelele ... to sie robi nudne całkowicie ... no ale z drugiej strony to o czym ona ma mówić ...
Caly ten tekst to bzdura,napisana tylko po to by sprowokowac ludzi do komentarzy.Trzeba wymyslic cos kontrowersyjnego,by ludzie cos napisali.Ha ha! Ok,zatem pisze:
1.Tak jak tu juz sie wypowiadaliscie to,ze Pierozek (to tak z sympati go nazywam) do czegos namawia nie oznacza,ze ludzie maja tak robic!
2.Ktos tu pisal by wypowiadac sie o tancu to po co mowic o wlosach Pierozka?
3.O co chodzi z tym Arturem? Kto z jurorow chce,zeby wygral? Przeciez szanowna autorka tego artykulu napisala,ze oni faworyzuja kogos innego
4.Weronika jest pewnego rodzaju przeciwwaga dla obu klocacych sie panow.Ona tam stara sie zachowac spokoj i rozsadek.Nie ma takiej wiedzy czy doswiadczenia jak oni,ale kiedys tanczyla,wiec ma prawo do tego by cos powiedziec.
5.I na koniec- ja dziwilbym sie gdyby tancerze w tego rodzaju programie tanczyli coraz lepiej z odcinka na odcinek- przeciez dla kazdego to musi byc strasznie wyczerpujace,wiec nie liczmy ze beda nam tanczyc tak dobrze jak dobrze wygladaja swierze,piekne,pachnace bulezki. Tyle ode mnie. Ide cos zjesc,bo zglodnialem jaka napisalem o tych bulkach i pierozkach.Pozdro.
Caly ten tekst to bzdura,napisana tylko po to by sprowokowac ludzi do komentarzy.Trzeba wymyslic cos kontrowersyjnego,by ludzie cos napisali.Ha ha
myslisz ise i to bardzo
caly ten tekst to moje opinie i moje zdanie... moje! i jesli uwazasz ze jest tylko po to zeby ludzie pisali to jakiego piszesz?? nie pisz albo wogole nie wchodz na te artykuly skoro tak bardzo ci przeszkadzaja.. co do kontrowersji owszem ona jest bo tak byc musi
_________________ Owszem żyję na gównianym świecie,
ale żyję i nie boję się
Ha ha! Dzien dobry Judyto!
1. Oczywiscie,ze ten tekst jest twoj- czy ja napisalem inaczej?
2. Nie ma potrzeby sie tak denerwowac- Nie ocenilem Ciebie,tylko tekst.
3. Ty chyba liczysz sie z tym,ze piszac te teksty ludzie je skomentuja,nieprawdaz? W koncu to forum programu YCD.Ja to zrobilem,wiec nie rozumiem teraz twojego zarzutu wobec mnie. Caly ten tekst to moja opinia i moje zdanie...moje! He he!
Pozdrawiam
Przyjazne linki Sponsor
Skad: Z forum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum