Szukaj • Grupy • Rejestracja • Zaloguj

PORTAL •  CHAT [1] •  Regulamin •  Mapa •  Album •  Ludzie •  F.A.Q •  BB CODE •  Statystyki •  Download

Poprzedni temat :: Następny temat
Krytycznym okiem - Aneta Gąsiewicz
Autor Wiadomość

mateo9
Dyskutant

Wysłany: 2008-05-05, 12:23   

nie zgadzam sie z toba duety z Patrykiem byly slabe(szczegolnie Videoclip , Dancehall byl niezle zatanczony tylko Choreo bylo strasznie slabe) ale z Kryspinem pokazala na ca ja stac a rock and roll nie lezy blisko HH wiec pokazala ze nie jest tak malo wszechstronna ... a jej solowki mnie powalaja ta z 1 live to byla jedna z najlepszych solowek w histori tego programu(wedlug mnie) druga mi sie tez podobala bardzo 3 taka sobie ale chyba nie potrzebnie odstapila od Dancehall bo 3 to dancehall nie byl napewno
co do poziomu programu to ostatnio mi sie zaczal coraz bardziej podobac tance sa fajne jest show i z odcinka na odcinek tancerze sie rozkrecaja

Ais Laplante 

Super Sponsor

Wysłany: 2008-05-05, 13:15   

mateo9 napisał/a
nie zgadzam sie

A gdzie, bo właściwie to samo powiedziałem :wink:
Jedyna różnica między nami to kwestia gustu >> co do drugiej solówki i odbioru Anety ogólnie.

-Ais

--

Dusiaa 
Kandydat

Wysłany: 2008-05-05, 13:19   

nie cierpie gdy ktos wypowiada sie o tancu nie mając kompletnego pojecia jakie ruchy cechuja dany gatunek tanca... :x Aneta Gąsiewicz ma swoj styl i jest jedna z moich ulubionych tancerek programu bo pokazuje ruchy, o ktorych my polki nie mamy kompletnie pojecia bo malo gdzie tanczy sie typowy dancehall. Dlatego pod jej adresem padaja rozne krytyki bo WY NIE WIECIE JAK TANCZY SIE DANCEHALL. Aneta robi to calym sercem i widac ze bardzo kocha tak tanczyc a co najwazniejsze robi to dobrze! najlepiej jest krytykowac ale sami stancie tam na scenie i pokazcie co potraficie... tyle ode mnie pozdr :lol:

mateo9
Dyskutant

Wysłany: 2008-05-05, 13:27   

Ais Laplante napisał/a
mateo9 napisał/a
nie zgadzam sie

A gdzie, bo właściwie to samo powiedziałem :wink:
Jedyna różnica między nami to kwestia gustu >> co do drugiej solówki i odbioru Anety ogólnie.

-Ais

--

znaczy chodzilo mi ze sie niezgadzam z autorka artykulu o Anecie(Judyta):D

aneczka22_82
Kandydat

Wysłany: 2008-05-05, 13:42   

w zupełności się nie zgadzam z ludżmi którzy krytykują Anetę! Aneta jest dobra w tym co robi i nie wyobrażam sobie tej edycji bez niej!! Bardzo się ciesze, że mogę ją oglądać w dalszym ciągu you can dance :D a ci którzy ją tak krytykują to widać, że chyba jej zazdroszczą tego, że tak fajnie trzęsie tyłeczkiem :wink: osobiście sama bym chciała tak umieć tańczyć jak ona :) ANETKA TRZYMAM KCIUKI ZA CIEBIE!!!!!!!!!!!!!! pozdrawiam

Ais Laplante 

Super Sponsor

Wysłany: 2008-05-05, 14:30   

mateo9 napisał/a
znaczy chodzilo mi ze sie niezgadzam z autorka artykulu o Anecie(Judyta):D

judyta coś ma do Anety, to się czuje :wink:

-Ais

--

[ Dodano: 2008-05-05, 15:34 ]
Oto moja prorocza wizja:

Aneta będzie w finale, bo "fajnie trzęsie tyłeczkiem".

Zobaczymy tam też Żanetę, bo "jest fajna i miła" i Grega, bo jest "jeszcze fajniejszy i strasznie ładniutki".

8)

-Ais

--

mateo9
Dyskutant

Wysłany: 2008-05-05, 16:20   

Anete widze w finale bo ktos ten HH musi tam tanczyc a poza tym to moja faworytka :P moglby byc jeszcze Kryspin i Kasia Kubalska. Zaneta fajnie tanczy ale narazie tanczyla tylko swoje tance wiec na dobra sprawe nie wiemy na co ja stac ale potencjal napewno jest tylko jej teksty czasami sa za dziecinne :P

Karolina040 
Debiutant

Ostrzeżeń:
 6/5/5

Wysłany: 2008-05-05, 19:28   

Oczywiście zgadzam się z tymi wszystkimi pozytywnymi opiniami na temat Anety... Ona oczywiście jest też moją faworytką i widzie ją w finale wraz z Gregiem i może Kasią albo Patrykiem... Aczkolwiek Żanieta też może się w nim zanleźć tylko jak dla mnie to ona jest za dziecinna i ten jej głosik... brrrrrrrr... :D

judyta 
Guru

Wysłany: 2008-05-06, 07:29   

Ais Laplante napisał/a
judyta coś ma do Anety, to się czuje
zle czujesz.. wypelniam tylko swoje obowiazki i dbam o moj portal wiec musze o kims pisac, i jesli tylko mam sie do kogos lub czegos przyczepic bo tak czuje to tak robie... rozumiem ze nie zgadzacie sie z moimi opiniami ale to nie jest tak ze ja cos do kogos mam...

Avensy69 

V.I.P

Wysłany: 2008-05-06, 08:16   

judyta napisał/a
Ais Laplante napisał/a
judyta coś ma do Anety, to się czuje
zle czujesz.. wypelniam tylko swoje obowiazki i dbam o moj portal wiec musze o kims pisac, i jesli tylko mam sie do kogos lub czegos przyczepic bo tak czuje to tak robie... rozumiem ze nie zgadzacie sie z moimi opiniami ale to nie jest tak ze ja cos do kogos mam...

może cos w tym jest Ais Laplanete :) judyta jakos o justynie złego baaardzo mało mówi :D

CookieMonster 
Debiutant

Wysłany: 2008-05-06, 08:22   

mateo9 napisał/a
nie zgadzam sie z toba duety z Patrykiem byly slabe(szczegolnie Videoclip , Dancehall byl niezle zatanczony tylko Choreo bylo strasznie slabe) ale z Kryspinem pokazala na ca ja stac a rock and roll nie lezy blisko HH wiec pokazala ze nie jest tak malo wszechstronna ...

ale przecież ten rock and roll był w jej wykonaniu słaby. Owszem, fajnie wyglądał, efektownie, jak dla mnie to był taniec z pierwszej trójki tamtego odcinka, ale to dzięki trikom. Kiedy patrzymy na pracę nóg chociażby to Kryspinowi wyszło to lepiej.
Ja ciągle czekam na jakieś bum ze strony Anety. Bo jej solówki są wg mnie coraz słabsze, a po jej Dancehallu w parze zastanawiałam się co ona tam robi? Nawet jak ludziom nie podchodzą inne techniki to ratują się zazwyczaj tym co robią "najlepiej". A ona się nie wyratowała. Czekam teraz na ten hip hop z Gieorgijem, zobaczymy jak się pokaże :)

judyta 
Guru

Wysłany: 2008-05-06, 09:37   

ludzie kochani!! nie da sie wszystkich lubic i zeby bylo tak ze wszystko wszystkim sie podoba... justyna jest akurat osoba do ktorej ja podkreslam ja nie mam do czego sie przyczepic narazie dlatego pisze o osobach do ktoych moge... caly czas mowie ze temat krytycznym okiem jest po to zebym mogla na uczestnikow ktorych chce wlasnie tak patrzec..
jesli tego nie rozumiecie no to jest wasz problem jednak bardzo prosze o zrozumienie ze ja mam taka misje...

Ais Laplante 

Super Sponsor

Wysłany: 2008-05-06, 11:21   

judyta, my tak wszyscy tu pół żartem :wink:

ja też czekam, aż Aneta pokaże coś ekstra, na razie tylko pierwsza solówka na jej koncie zysków

-Ais

--

judyta 
Guru

Wysłany: 2008-05-06, 12:39   

ja to nie wiem czy zartem czy nie... pisze co mysle, jesli mi sie cos nie podoba po to wlasnie jest ten dzial "krytycznym okiem" aby o tym pisac...
jesli chodzi o anete no to nie podoba mi sie jak tanczy i wszystko co napisalam w moim artykule po mojemu jest prawda.. wy mozecie miec inne zdania

Karolina040 
Debiutant

Ostrzeżeń:
 6/5/5

Wysłany: 2008-05-06, 13:25   

Fakt możesz spoglaać na nią krytycznym okiem... każdy ma swoich foworytów mnie sie nie podoba np. Justyna i ja bym o niej napisała bo ona ciągle niepoprawnie tańczy sowje solówki do ciągle pan Agustin jest zniesmaczony... taże ja bym piasła o Justynie pod krytycznym okiem chodź jej jazz był fajny...

Przyjazne linki
Sponsor

Skad: Z forum

Odpowiedz do tematu