Jak dla mnie Aneta jest całkiem spoko, choc ostatnio ją trochę mniej lubię. Jej solówki co prawda się powtarzają i ciągle ten sam styl, ale ten rock and roll jej dobrze wyszedł. Nie skreślam jej jeszcze...;)
_________________ Wiola/Marcin/Iza/Tomek
Mówi się, że potrzeba tylko jednej minuty, żeby kogoś zauważyć,
jednej godziny, żeby go ocenić i jednego dnia, żeby polubić,
ale całego życia, by go później zapomnieć.
no no niewiele brakoewalo a aneta by poleciala wczoraj.. ale dobrze sie stalo ze zaneta odpadla a aneta odpadnie w nastepnym odcinku jesli sie nie ogarnie i nie zacznie dobrze tanczyc.. swoja droge nie rozumiem co ludzie widza w tym jej solowkach, dla mnie sa straszne...a najbardziej boli mnie to ze kurcze taka ladna jest dziewczynka a zero w niej kobiecosci..
_________________ Owszem żyję na gównianym świecie,
ale żyję i nie boję się
Ale skąd mozęsz wiedzieć czy zero w niej kobiecości narazie tańczy duety w których ma być dominująca możę jak wylosuje jazz to pokaże że jest jednak kobieca...
_________________ Wschodzi co noc i nawet kiedy jest ciężko przypomina o istnieniu piękna...
Według mnie tańczy na prawdę fajnie i jest dobra w swojej dziedzinie. Może nie wychodziło jej w duetach z Patrykiem [chociaż rock&roll był niesamowity], ale z Kryspinem tańczyła super. A jej solówki bardzo mi się podobają. Dobry taniec + świetny dobór muzyki.
_________________ Don't want to close my eyes
I don't want to fall a sleep
Cause I'd miss you baby
And I don't want to miss a thing
Cause even when I dream of you
The sweetest dream will never do
GIEORGIJ - mimo wszystko i tak to ty jesteś zwycięzcą!
A mi się podoba jej styl i nie przesadzajmy z tymi "Murzyńskimi obrzędami"Każdy robi to co lubi Wiem że 2 edycja jest o wiele gorsza od 1 ,ale to nie tylko jej wina....
_________________ Dance its my live!!I love dance :*:*
Ale skąd mozęsz wiedzieć czy zero w niej kobiecości narazie tańczy duety w których ma być dominująca możę jak wylosuje jazz to pokaże że jest jednak kobieca
hehehhe jestem prawie pewna ze jak przyjdzie jej tanczyc jazz poleci z tego programu z hukiem bo sobie nie poradzi.. za bardzo ma wpojony ten swoj dancehall.. moge sie mylic ale tak mi sie wydaje ze nie da rady, ze wymieknie
ale żyję i nie boję się
.. swoja droge nie rozumiem co ludzie widza w tym jej solowkach, dla mnie sa straszne
przesadzasz.solowki anety nie sa jakies super ale na pewno a lepsze od solowek justyny-ktroa naet tych swoich paru marnych kroczkow ktore ciagle powtarza nie jest w stanie zatanczyc poprawnie.jak dla mnie to wlasnie pomiedzy nimi sie roztrzygnie alka o 'przetrwanie"
każdy z ycd na solówkach tańczy swoją technikę więc oskarżanie Anety o ciągłe dancehall'owe solówki to beznadzieja. mi się bardzo podobają, bo zawsze dodaje tam ciekawe figury, są energiczne i ogólnie świetne ;D
_________________ we are a part of the rhythm nation.
ja nie oskarzam ze tanczy caly czas w swej technice bo po to jest ta solowka zeby pokazac i udowodnic ze jest najlepsza w tym co na codzien tanczy.. chodzi o to ze caly czas pokazuje to samo.. nie znam sie na tym ale nie wierze ze caly dancehall polega caly czas na tych samych ruchach..
ale żyję i nie boję się
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum