Może nie wspomina o niej w programie, bo nie chce aby się ludzie nad nią litowali.
juz sie nawspominała i to za dużo... wiec dobrze ze teraz nie wspomina.. nich tanczy dla swojej kolezanki, ale w sercu..mowiąc jeden raz w programie, a nie kilkanaście.
_________________ Dance is your pulse, your heatrbeat, your breathing.
It's the rythm of your life.
It's the expression in time and movement, in happiness, joy, sadness and envy.
no własnie.. ja nawet o tym nie pomyslałam co czują rodzice tej jej koleżanki...
niektorzy ludzie rodza sie bez wyobrazi po prostu.. no ale koniec tej jej kolezanki.. nich sobie spoczywa.. wkocu mamy o zanece mowic...
Ludzie jesteście śmieszni! Żaneta wspomniała o swojej koleżance, ponieważ to wydarzenie zmobilizowało ją do kolejnego startowania do programu - stwierdziła, że życie jest za krótkie, żeby tracić szansę! Nie wspomina już o tym, za to wy wręcz przeciwnie - cały czas. To było na castingach przed programami live, sporo czasu już minęło, Żaneta sama mówiła, że zostało to źle potraktowane - ale przecież TV kocha takie rzeczy, wiec musieli to pokazać... I czy wy naprawdę myślicicie, że ona jest taka wyrachowana, i powiedziała to by zyskać sobie litość? A pamiętacie scenę z castingu? Tuż przed wejściem na scenę to reporterka albo Kinga zaczęła ją ciągnąć za język, myślicie, że Żaneta to wszystko ustawiła? Że w Buenos też rozpłakała się na zawołanie? Przecież ona nawet nie chciała, żeby to kręcili.
Rozpisałam się, ale nie znoszę takiego szufladkowania. Widzicie osobę w telewizji przez 5 minut a już wszystko o niej wiecie. To, że jest to wrażliwa, ufna i delikatna dziewczyna, która niesamowicie cieszy się z tego, że jej się udało, i która umie docenić szansę którą dostała - tego nie potraficie zobaczyć.
Nie obraźcie sie o to co powiem ale troche przeginacie ( moze to temat "krytycznym okiem") ale bez przesady. Widze że jej nie lubicie, ale pisząc np:
NoTaLoNee napisał/a
mowiąc jeden raz w programie, a nie kilkanaście.
Wspomniała o swojej koleżance tylko DWA razy ( raz na castingu i raz w Buenos ). Dwa jak już to kilka razy ( kilkanaście to np 16 ). I skąd wiecie że zrobiła to po to żeby wzbudzic litość?? Może została zmuszona to tego żeby powiedzieć??
Ta wypowiedz podkreśla całkowicie mój stosunek do tej sprawy:
CookieMonster napisał/a
ale nie znoszę takiego szufladkowania. Widzicie osobę w telewizji przez 5 minut a już wszystko o niej wiecie.
Może wreszcie sie zastanowicie nad tym co piszecie i wkońcu zaczniecie pisać o tym jak tańczy a nie tylko jaka jest.
Pozdrawiam i przepraszam jeśli kogoś uraziłem
_________________ "Taniec jest jak napad na bank – liczy się każda sekunda."
I can't feel the way I did before. Don't turn your back on me. I won't be ignored.
Rafael... zgadzam sie z tobą... nie wierze że gadałaby o śmierci przyjaciółki tak żeby zaszpanować... pewnie wogóle nie chciała o tym mówic. No i co do tego oceniania to też masz racje. Wżyciu kobity na oczy nie widzieli i tylko przez szklaną szybą ją oglądali a mówią o niej jakby znali ją ok kilku lat.... ... ... ... .
_________________ Coraz trudniej, coraz nudniej... nowe pomysły, nowe poglądy. CAŁKIEM INNE ZYCIE
wreszcie pozegnalismy zanetke.. bardzo sie z tego ciesze.. tanczyla bardzo slabo a jej solowka byla jaj zwykle taka sama... wreszcie koniec tego sztucznego usmiechu
_________________ Owszem żyję na gównianym świecie,
ale żyję i nie boję się
Ostatnio zmieniony przez judyta 2008-05-09, 07:28, w całości zmieniany 1 raz
żanetke a nie anetke...
co do reszty sie zgadzam..
No i tacy z was krytycy. Piszecie jakieś głupoty o ludziach a nawet nie wiecie jak ta osoba ma na imie! <żal.eu> A ja byłam wierna fanką Żanetki i wierzyłam że daleko zajdzie... i czemu odpadła? Jest młoda więc ma duże możliwości i jej zależy! ... Ale nie pożegnaliście sie z nią na wieczność Nie bójcie sie o to Coś czuje że na następną edycje przyjdzie, i zajdzie jeszcze dalej. Serdecznie jej tego życzę Trzymam kciuki
_________________ Coraz trudniej, coraz nudniej... nowe pomysły, nowe poglądy. CAŁKIEM INNE ZYCIE
uczestnicy którzy zakfalifikowali sie do szesnastki nie moga juz startowac w nastepnych edycja.. wydaje mi sie ze tylko mogliby zrobic wyjatek dla natali, ktora musiała zrezygnowac z programu.. a zanecie po co to, daleko zaszła i duzo fanow tez ma, wiec czego jej wiecej trzeba..
Przyjazne linki Sponsor
Skad: Z forum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum