Wysłany: 2008-05-08, 07:49 Krytycznym okiem - duet Żanety i Patryka
We wczorajszym odcinku mieliśmy okazję oglądać występ Żanety Majcher i Patryka Różnieckiego. Wylosowali taniec współczesny. Wydawałoby się, że wszystko powinno być w porządku bo Żanecie ten taniec jest raczej bliski, no a Patryk będzie ją tylko unosił. Jednak z drugiej strony po poprzednich występach zbyt wiele nie mogliśmy się spodziewać, ponieważ są to osoby mało wszechstronne, dobre tylko w swoich stylach. To znaczy Żaneta jest dobra w swoim stylu, bo Patryk nawet tak sobie nie radzi, brakuje mu doświadczenia i techniki. Jeśli chodzi o wczorajszy taniec była to po prostu porażka. Nie było nawet jednego fragmentu tego występu, który mi sie podobał. Śmiało mogę podpisać się pod słowami Michała Piróga, że ten występ był śmieszny. Żenujące jest to, że tacy ludzie, tak źle tańczący doszli do tego etapu. Nie ukrywam mojej radości, że wczoraj nadszedł dzień kiedy mogliśmy ich pożegnać. Bardzo dobrze się stało, że odpadli. Na dodatek ich solówki były bardzo słabe. Żaneta jak zwykle pokazała, że potrafi kręsić się na czubku palców jednej nogi, a Patryk po raz kolejny nie pokazał kompletnie nic. Po odpadnięciu tych osób poziom programu na pewno się podniesie.
_________________ Owszem żyję na gównianym świecie,
ale żyję i nie boję się
Wysłany: 2008-05-08, 10:25
Nie no... nie przesadzajcie. Nie byli tacy źli. Przynajmniej oni mają poczucie tego, że nie tańczą podczas duetów sami, tylko mają partnera, a nie jak ten pustak o imieniu Gieorgji, czy jak mu tam. Powiem szczerze, że Patryk na przykład był moim faworytem i sam nie wiem czemu, a Żaneta... cóż... druga po Anecie i takie mam zdanie. Po tym jak odpadł Łukasz w sumie nie ma już dobrego tancerza, który podczas solówek np. byłby oryginalny, a czemu? Bo widzowie (zwłaszcza kobieca część) patrzą na wygląd, a nie na umiejętności i to, jak dana osoba czuje się na scenie. W sumie... nie wiem co wszyscy widzą w Giergijm.... eh... szkoda mi na niego słów i klawiatury.
_________________ "Bóg kocha tych, którzy śmiało idą pod wiatr"
mnie tam wcale jest jej nie szkoda.. uwazam ze i tak za duzo dostala bo na tyle zeby siedziec w tym programie warta nie jest ( nie chodzi mi tutajk o wartosc jej jako czlowieka tylko jaka tancerki- tlumacze od razu zeby nie bylo ze nie bylo) to samo tyczy sie patryka
_________________ Owszem żyję na gównianym świecie,
ale żyję i nie boję się
Tak w ogóle to się nawet ciesze on nie umiał zachować się tak jak powinien na scenie ona "przesłodzona"laleczka jest dobrze
Greg i Aneta dobrze sobie poradzili wbrew postom iz nie dadzą rady:)
Wiek: 16 Dołączyła: 08 Maj 2008 Posty: 17 Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: 2008-05-08, 17:48
Nie zgadzam się z wami, to znaczy tylko po części. Lubiłam Patryka solówki no ale za dużo to on nie potrafił, więc dobrze że odpadł, ale natomiast Żaneta....no cóż była moją faworytką, szkoda, że odpadła. Wolałabym, żeby odpadła Aneta, no ale trudno, następnym razem wyśle smsa i tyle
Co do tego zgadzam się.. Napewno poziom programu się podniesie, w szczegolności po odejsciu Patryka. Ich duet był jakis taki dziwny.. On nie umie awet podniesc dziewczyny.. Myślałam, że sie tam wywalą.
_________________ "Muzyka jest niewidzialnym tańcem, a taniec niesłyszalną muzyką."
Jean Paul
dobra pretensje mozna miec..ale do siebie, bo pisanie 'co wyscie zrobili?' jest nie na miejscu.. my głosowalismy na tych, ktorzy sa naszymi faworytami, a nie twoimi..
_________________ Dance is your pulse, your heatrbeat, your breathing.
It's the rythm of your life.
It's the expression in time and movement, in happiness, joy, sadness and envy.
Dokładnie tak ja tam się ciesze że Żaneta odpadła... ale Patryk troche szkoda wolałabym żeby odpadł Kamil... Wiecie jakie będą pary w następnym odcinku?? Jak tak to prosze was napiszcie...
_________________ Wschodzi co noc i nawet kiedy jest ciężko przypomina o istnieniu piękna...
Przyjazne linki Sponsor
Skad: Z forum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum